Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekten evlenince sözlümde ailesine geri döner mi sizce sen daha önemlisin onlardan diyor,2 kere nişanı erteledik en sonunda iptal ettik bir kere bile ne oldu ne yaptınız demediler,birde babasının yanına gidince ablası telefon etti sen mi git dedin diyor bana bende aile sorunlarınızı bana yansıtmayın dedim bana sözlümle mesajlaşmıstık bu konuları mesajlarını bile okumuslar ya bana niye gelmedin beni niye aramadın dedi bende sen niye nişanlık için göndermedin dedim sinirden bahane yapma dedim ben bana kızım seni istemiyoruz dedi bende sizi çok istiyorum sanki deyince evlensende rahat birakırmıyız dedi bir sürü şey söylediler telefonda ben duyamadım bir kısmını sizin seviyenize düşmiycem deyince kapadılar moralim 3 aydır cok bozuk çok kötüyüm,ben 27 sözlüm 31 oldu sanki çocukmusuz gibidavranıyor görümceler
ya işte ailesi böyle olunca evliliğe adım atmak ne kadar doğru olur onu kestiremiyorum canım inan sözlün ailesiyle konuşmasa bile yarın öbür gün senin yüzüne vurmasın senin yüzünden oldu bilmem ne diye bu durumlara sözlün tam olarak neler diyo bi söylesene
ne demek siz özür dileyeckmişiniz.................Allah sabır versin cnm...Hakkında herşeyin hayırlısı cnm bnm...ama şunuda sakın unutma aileyi atsan atılmaz satsan satılmaz yane herzaman başucunda olacaklar ve sözlün ailesi olduğu için... eğer gerçekten sizi seviyorsa ve sizde onu seviyorsanız en uzak yer neresiyse o aileye oraya gidin derim ve sözlünüzede evlenince yatıya gelmeyecekler diyede şart koşmanızı tavsiye ederim...ve bazı egosunu tatmin etmek isteyen kadınlarda vardır...öyle ben mutlu olmadım diyip mutlu çiftleri baltalamaya çalışan bu yüzden her olasılığı konuşmanızı ve asla altınlaınızı vermeminizi tavsiye ederim... ne demek efendim kız evinden altınları almak.... altın dediniz mi kız tarafının derler heryerde onlar afedersiniz gerçekten kırıcı olursa afola ama seviye yerlerde olan birileriymiş...anladığım kadarıyla kime nereye hangi yöreye sorsanız enazın ben şuana kadar öyle karşılaştım:26: