Ne kadar etkiliyoruz seni bilmiyorum ama bu kadar insan kaç kurtul diyosa bi bildiğimiz var hiç durma kaaaaççç

Bi arkadaş çok doğru yorum yapmış evlenince inan daha beter olcak çünkü sevgililikte nişanlılıkta olan heyecan evlenince kalmıyo ne hikmetse erkeklerde heveslerinimi alıyolar noluyosa aileleri daha bi kıymete biniyo bana birisi çıkıp başına bunlar bunlar gelcek deseydi yada burdaki hikayeleri daha önce okusaydım inan nişanlıyken başıma gelenlere gözyummaz ve asla evlenmezdim biz hata ettik sen etme nişanlıyken ayrılırsın biter gider ama evlenip boşanmak daha zor.
Baban anladığım kadarıyla mutluluğun için çırpınıyo sanki adamın kızı kusurlu aman evlensin diye bakıyo kız aileleri daha yapıcı oluyolar her zaman ama ileride bilki diceksin babama yazık değil mi onlar sorumsuz davranırlarken babam uğraşıyor ve bu kocana olan saygını azaltacak.
Ailede tek erkek o kalmış ve maddi manevi her zaman yük olcaklar siz onlara bakarsınız sizede baban bakar.
Şimdiden ses çıkarmayan ileride hiç çıkarmaz hatta dahada kıymete binerler ya onlar ya ben diyemezsin ailesidir sonuçta ve onlar eşine nasıl naz yapcaklarını senden daha iyi bilirler.
Evine karışırlar hayatına karışırlar bizler 1 kadınla başedemezken sen bu kadar kadına hiç dayanamazsın.
Aşk meşk cicim aylarından sonra biter sevgi saygı baki kalır kaşık kaşığa değmeden anlaşılmaz demişler düğün borçları üzerinize yıkıldımı istediğin gibi bi düğün göremedinmi eşyaların vs hepsi burnundan getirildimi eşinde pasif kaldımı inan bana ne sevgi ne saygı kalır!
Allah sana erkenden göstermiş yüzlerini hiç tereddüt etme şimdiden ailesine rest çekemeyen bi erkek için inan bana değmez etrafındaki adam gibi kocaları gördünmü kendikinden tiksinirsin kendini yersin.
Şimdi ayrılırsan biraz üzülüp atlatacak ileride çok daha iyileriyle karşılaşıp şükredeceksin ama devam edersen düğünün bayramın doğumun herşeyin gözyaşıyla olacak o çok sevdiğin nişanlını görmek dahi istemeyecek belkide boşanacaksın ama herşey çok daha zor olacak daha çok yıpranmış olacaksın hatta bi hiç uğruna ailenide çok üzmüş olacaksın karar senin ama keşke şuan ben senin zamanlarına dönebilsemde bana böyle deseler bunca yılım heba olmadan kurtulsam...