Arkadaşlar ben foruma yeni katılıyorum.Burdaki yazıları okuduktan sonra derdimi paylaşmak istedim.3 yıldır sevdiğimin ailesi beni istemeye geldi.Herşey normal gibi görünüyordu fakat söz yapılacakken hiç birşey sormadan etmeden yüzüklerime kadar aldılar ailem ben üzülünce emri vaki yapmayım diye konuştu.Söz günü gelince ise 3 görümcem var 2 si dul kaynanam dul ve büyük görümceye neden bana sormadıklarını söyledim babamı katttığım için sormamış yapma dedim ama nafile,evlerine gittik ailecek oturmayaterbiyesizce garip garip espriler yapıyorlar görümceler ailemin büyüklerimin yanında çok saygısızlar hep sustum sözlümle konustum ama sözünü onlara geçiremiyor.Bu haziranda nişan tarihi belirlemiştik.Ama erkek tarafında sürekli bir hastalıktır çocuklar kaynana derken hep biz gittik sözden bu yana hiç arayıp sormuyorlar hep benden ve ailemden bekliyorlar kız tarafı kim belli değil sözlümü çağırdım nişanlıkları yüzüğü beraber aldık kendi ailesine sonradan aldıklarımızı söylemiş bu olaylar yüzünden ve hastalanan görümcenin oğlunu ziyarete hastaneye gitmemişiz onlara kıyafet alırken sormmışız diye neler yaptı terbiyesizler.Biz evine gidicez diye hastaneye gitmedik babamda rahatsızlandı ama aradık ben ailem konustuk telefonla sonra evine gideriz dedik ve görümce sözlüme nişanlığımızı alıcağmız gün göndermedi gidersen nişana düğüne gelmeyiz demiş.Sinirden ağladım ve gelmedi bende eşyaları götür diye ağlayark babama söyledim.Babam aradı cocuk istemiyor ne yaptınız diye söyledi hemen niye hastaneye geçmiş olsuna gelmediniz dedi saygısızca yüksek sesle konustu.Sözlümle bir süre görüşmedim sonra gönlümü aldı nişana kadar iptal ettik.Sözlümün ailsiyle görüşmüyorum babasının yanında kalıyor suan babası babamla konusuyor ama kafam cok karışık o kadar cok şey yaptılar ki her birini yazamadım ailemle görüşmeyeceğim bana değer vermedi dinlemdiler diye diyo ama annesiyle arada tel görüşüyor.Görümce olcak kadınlar seni rahat bırakmıycaz evlensen gibi terbiyesizce laflar ettiler.Ne yapıcam bilemiyorum yardım edin evlensem mutlu olabilirmiyim bilmiyorum yaptıkları aklımdan gitmiyor.Biz saygı değer bir aileyiz onlarsa kopuk bir aile ve saygısız seviyesiz insanlar,ailem üzülmeyim diye istediğim neyse onu yapmak istiyor ama ben emin olamıyorum evlensem mutlu olurmuyum ,beni sözlüm ezdirir mi ,ezdirmem desede hiç bişeyden emin değilim artık,görümceler nişanlığımın nerde dikilmesinden hangi kuaföre gitmemi istediklerine kadar karıştılar ama ben istediğimi yaptım yinede ortalığı karıştırmayı başardılar, yardım edin bana arkadaşlar