Kaynana yüzünden boşanılır mı?

Merhaba, hemen konuya giricem. Eşimle meslektaşız. Hatta iş ortağıyız. Kafa dengiyiz. Kari koca gibi değil arkadas gibiyiz. Butun ev islerini beraber yapariz. Mutlu sayilabilecek bir evliligimiz var. Bir de 3,5 yasinda oglumuz.
Gel gelelim kaynanama yurume mesafesinde oturuyoruz ve ister istemez sık görüşüyoruz. Kaynanam psikolojik sorunlari olan biri. Cok ağır antidepresanlar falan kullaniyor. Ama ona kalsa dunyanin en akilli kadini.
Gorumcem bu aralar evlilik hazirligi yapiyor. Esim gecen gun kiz kardesine sitem etti. Bana hiç danışmadın falan dedi. Bu sözü kayinvalidem kafasinda buyuttu büyüttü. Önce eşime tavir aldi. Sonra bana agiza alinmayacak hakaretler etti. Oglunu benim doldurdugumu ima etti. Ama vallahi oyle birsey yok. Tek kelime etmedim esime. Bu esnada eşim ortamda yoktu. Ben de eve gidince eşime soylendim. Annen şöyle dedi böyle dedi diye. Bu sebepten esimle cok fena kavga ettik. Oyle boyle degil birbirimize girdik resmen. Eşim annesini savunmuyor, niçin baskalari yüzünden benle kavga ediyosun diyor. Ama ben şu an kaynanamdan nefret ediyorum. Ve maalesef eşim de gorusmesin istiyorum. Cunku ettigi laflar yenilir yutulur değil. Ama eşim ara sira gidiyor ve ben deli oluyorum. O akşamki kavgadan sonra cok kizginim eşime. Kayinpederim iyi bi insan, karisini alttan almamiz icin dil dokuyor. Ama o son laflari sindiremiyorum. Namusuma kadar dil uzattı. Nolur bi akil verin. Esimi seviyorum. Ama bu kadinla ben bir ömür nasil gecinicem bilmiyorum. Eşimle tek kavga sebebimiz annesi. Kavgalarimiz cok fena oluyor. Ikimizde de ofke kontrolü yok neredeyse. Ama seviyorum ve normal zamanda cok uyumluyuz. Nolur yapici yorumlara ihtiyacim var
Siz eşinizin annesi ile görüşmesine karışmazsınız. Analık hakkı diye birşey var. Her ne kadar sizin aranız kötü olsa da eşine karışma. Sen görüsme mesafeli ol tamam.

Kv ye cevabini ver altta kalma
Esine de anlatma sonra;)

Kv esine anlatirsa senin karin bana boyle boyle..dedi diye;

Esinin sana soyledigini soyle ona;
Baskalari yuzunden benle kavga etme..de;)

neden psikolojik sorunlari olan birininin laflari yuzunden gercekten sevdigin bir adami kiriyorsun? sence normal mi?
sen gorusme ama o da o adamin annesi.

ne olursa olsun napmış olursa olsun kayınvalidenizin eşinizin "annesi" olduğunu unutmayın.asla annesiyle görüşmesini engellemeye hakkınız yok.hem annesini savunmadığı halde ne diye kavga çıkartıyorsunuz ki, bence siz sorun istiyorsunuz.

Kv Yüzünden ayrılınmaz.

Diyeceğin tek şey " o senin annen oldupu için istediğin zaman git Gör sana saygım sonsuz ama benim namusuna söz uzatan biriyle görüşürsem kendime olan özsaygımı yitirmiş olurum. "

Krizi avantaja çevir ve kv ile görüşme.
Eşin de ne zaman isterse gitsin gelsin hiç karışma.

Ben öyle yaptım. Kafam rahat.

Ha beni çekiştirebilir, beğenmeyebilir ya da eşimi doldurabilir.

Dolan kocayi da ben boşaltmayı iyi bilirim.

Yapı olarak biraz kinciyim galiba. Unutamiyorum. Allahim nolur unutayim diyorum ama olmuyor. Annesini telefonla ariyinca ister istemez suratim düşüyor. Bu olay 15 gün önce yaşandı. 15 gundur uyku uyuyamiyorum. Ben hiç böyle hayal etmemistim evliligi. Benim ailem sevgi doludur. Bunlar cok değişikler. Bazen ayrıldığımızi hayal ediyorum, cok üzülüyorum. Ama akışına da birakamiyorum

Karsinizda hasta bir kadin varsa unutmaniz gerek

Kv yuzunden eşinle niye kavga ediyorsun kı adamın ne sucu var. Erkekler anneyle ea arasında kalınca hemen anneyı savunmaya gecıyorlar maalesef. Sen konusma kv ile ama esının görüşmesini istememen de tuhaf gercekten buna ınanıyor musun ben hiç görmedım öyle bir erkek. Bende kv ilr gorusmem ama kocama karısmam ıstedıgı kadar gıtsın. Nerdeyse hergun beraberler artık kendı hallerıne bıraktım kendı annesının yuzunu gorsun istiyorum. Sen de oyle yap bence.

Kaynananız bilinçli değil normal bir insan bile antidepresanlarla kafayı yer. Onun bu halde olduğunu biliyorsunuz o yüzden hiç takılmayın bence ciddiye bile almayın. Eşinizle bu konudan aranızın açılması normal adam ne yapsın yani karşısında birşeyleri anlatabileceği biri yok. Annesiyle elbette görüşecek siz görüşmek istemiyorsanız uzak durun. Kaynananızın rahatsız olduğunu unutmayın yalnız. Allah akıl yoksunluğu vermesin. Psikolojik rahatsızlıklar çok zor çok.

Back
X