Zamanla mi alışacak ben aramıyorum ki başta firsat vermiyor aramama araya mesafe koymuşum zaten amaa her gıttıgımızde hiç gelmiyorsunuz yemeğe gelmiyorsunuz biz sizsiz olamıyoruz..Yen'i eve girdiğinizde ben de diğer odada yatacam saçma sapan seyler söylüyor sinirleniyorum.Bi de onu her gün beni arıyorAraya mesafe koy.
Yavas yavas azalt aramalarini da gitmelerini de.
Zamanla o da calisacak.
Kendimden biliyorum.
Daha önceleri kek tatlı götürüyordum ama şimdi götürmüyorum..Sıkıntı evi temizlemeni istemesi mi? Az yesin gündelikçi alsın evine arada bir.
Arada da git 1 saat otur, dön gel. Kek falan götür her sefer değil ama alışmasın...
aman goturme! bidahaki sefere eline meline yapisir, ne gerek var canim! senin kekine tatlina kalmismis zaten kaynanan!Daha önceleri kek tatlı götürüyordum ama şimdi götürmüyorum..
Zamanla mi alışacak ben aramıyorum ki başta firsat vermiyor aramama araya mesafe koymuşum zaten amaa her gıttıgımızde hiç gelmiyorsunuz yemeğe gelmiyorsunuz biz sizsiz olamıyoruz..Yen'i eve girdiğinizde ben de diğer odada yatacam saçma sapan seyler söylüyor sinirleniyorum.Bi de onu her gün beni arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?