Kaynana

Ekkkk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
23
4
6
Merhaba arkadaşlar..Benim küçük bir derdim var sorun Kaynana bazen o kadar sinirlendirıyor ki beni sinirimi eşimden çıkarıyorum.. dün kaynanam (üvey ) görümce telefonda tartışmış niye hiç gelmiyorsun evi temizlemiyorsun ben burda oldum insan gelip bir yardım eder..tabi kaynanam yatağın altını temizlerken görümcem aramış o anda kaynana ve görümce birbirlerine patladılar.. Benim kaynanam 1,5 ay önce ameliyat oldu..Olduğu zamanda ben de 1 hafta yemeğini herşeyleri ben yaptım..(yapmayanılırdım de ama vicdanım el vermez ) Görümcem ise hiç gelmedi..Neyse tartıştılar sonea gelip beni arıyor soyle olmuş böyle olmuş..Daha sonra 2 si de benim agzimı arıyorlar..Onların sorunu ben karışmak istemiyorum..afedersiniz ama Kor bokuna ben gidecem..Daha sonra kaynanam gile gittik..kaynanam sen onda arasaydın sana böyle kızardım..1 hafta gittim diye öyle alıştılar herhalde
Birçok hareketlerı var böyle..Ben bu tür seyleri sevmiyorum Bi de karşıdaki kişiye kim olursa olsun çok soguk olurum..Allah'ıma hep dua ediyorum içimdeki kin çıkart kaynama karşı ama kaynanam o hareketleri her defasında yapınca soğuyorum..Bi de hiç gelmiyorsunuz işte aklımız fikrimiz hep sizde hep sizi düşünüyoruz .. 2 günde bir de bize yemege gelin der..Ilk başlarda çok gıdıyorduk baktım 2 gümde bir çağırıyor.. bahanelerle gitmemeye çalıştık..Bi de kadın her gün beni arıyor gıcık oluyorum! Ne yapmam lazım arkadaşlar gerçekten yanlış yapmak ıstemıyorum ?

Araya mesafe koy.
Yavas yavas azalt aramalarini da gitmelerini de.
Zamanla o da calisacak.

Kendimden biliyorum.

Sıkıntı evi temizlemeni istemesi mi? Az yesin gündelikçi alsın evine arada bir.

Arada da git 1 saat otur, dön gel. Kek falan götür her sefer değil ama alışmasın...

Araya mesafe koy.
Yavas yavas azalt aramalarini da gitmelerini de.
Zamanla o da calisacak.

Kendimden biliyorum.
Zamanla mi alışacak ben aramıyorum ki başta firsat vermiyor aramama araya mesafe koymuşum zaten amaa her gıttıgımızde hiç gelmiyorsunuz yemeğe gelmiyorsunuz biz sizsiz olamıyoruz..Yen'i eve girdiğinizde ben de diğer odada yatacam saçma sapan seyler söylüyor sinirleniyorum.Bi de onu her gün beni arıyor

Sıkıntı evi temizlemeni istemesi mi? Az yesin gündelikçi alsın evine arada bir.

Arada da git 1 saat otur, dön gel. Kek falan götür her sefer değil ama alışmasın...
Daha önceleri kek tatlı götürüyordum ama şimdi götürmüyorum..

Bukadar gicik olmani sinir olmani bilmem ne olmani gerektiren bisey gormedim yazdiklarinda?

ya yeterki sinir olunda kaynanaya, konu ne olursa olsun. nefes almasi fazla geliyo ya bu tarz gelinlere. gercekten artik bu forumdaki kadinlarin kaynana dusmanliklarinin yuzde 70inin kendi tavirlarindan kaynaklandigina inaniyorum.
madem Allah rizasi icin yardim ediyosun, ne diye gelmis burda anlatiyosun? kadin gerginmis, gorumcene patlamis, e sanane sanane?

Neden oğlunu çağırmıyor da gelinini çağırıyor temizliğe?

Maalesef bazi modeller boyle dertler tasalari gelinleri.hep yapisik ikiz gibi olmak surekli beraber olmak isterler bizimkide oyle simdi cocuk olduda eskisi gibi degil.benimkide surekli arar catkapi gelir.eskidende surekli cagirirdi her aksm ordaydik.baska dunyalari yok cunku kendilerine baska bir dunya yaratmiyorlar mesgul olacak birseyleri yok.evin uzaksa bahane uydur baska ne yapabilirsinki E Ekkkk

valla temizlige cagirma haricinde benimki de hemen hemen ayni.

İlk zamanlar maksimum iki gune bir arar, bide trip atar hic aramiyorsun hic konusamiyoruz vs vs vs

İki gune bir arar, sunu yaptim gelin, bunu yaptim gelin... Ben de cok sevmem surekli bir yerlere gidip durmayi. Evde kendi kendime oturmak beni daha cok mutlu eder.

Aradiginda demeye basladim gelemeyiz su isimiz var, gelemeyiz bu isimiz var...

3 yil sonunda sonuc ne mi?
Artik ben aramadan aramiyor.
Cok nadir ariyor gelin hadi diye.

Bide benimkinin 9738372828 ayarinda trip atma gucu var. Tek derdim arayamiyorum, trip atcak, enerjim dusecek diye.

Biri alıntılamış olsaydı keşke... Bu aralar da konu silmek moda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…