Merhaba arkadaşlar..Benim küçük bir derdim var sorun Kaynana bazen o kadar sinirlendirıyor ki beni sinirimi eşimden çıkarıyorum.. dün kaynanam (üvey ) görümce telefonda tartışmış niye hiç gelmiyorsun evi temizlemiyorsun ben burda oldum insan gelip bir yardım eder..tabi kaynanam yatağın altını temizlerken görümcem aramış o anda kaynana ve görümce birbirlerine patladılar.. Benim kaynanam 1,5 ay önce ameliyat oldu..Olduğu zamanda ben de 1 hafta yemeğini herşeyleri ben yaptım..(yapmayanılırdım de ama vicdanım el vermez ) Görümcem ise hiç gelmedi..Neyse tartıştılar sonea gelip beni arıyor soyle olmuş böyle olmuş..Daha sonra 2 si de benim agzimı arıyorlar..Onların sorunu ben karışmak istemiyorum..afedersiniz ama Kor bokuna ben gidecem..Daha sonra kaynanam gile gittik..kaynanam sen onda arasaydın sana böyle kızardım..1 hafta gittim diye öyle alıştılar herhalde
Birçok hareketlerı var böyle..Ben bu tür seyleri sevmiyorum Bi de karşıdaki kişiye kim olursa olsun çok soguk olurum..Allah'ıma hep dua ediyorum içimdeki kin çıkart kaynama karşı ama kaynanam o hareketleri her defasında yapınca soğuyorum..Bi de hiç gelmiyorsunuz işte aklımız fikrimiz hep sizde hep sizi düşünüyoruz .. 2 günde bir de bize yemege gelin der..Ilk başlarda çok gıdıyorduk baktım 2 gümde bir çağırıyor.. bahanelerle gitmemeye çalıştık..Bi de kadın her gün beni arıyor gıcık oluyorum! Ne yapmam lazım arkadaşlar gerçekten yanlış yapmak ıstemıyorum ?
Birçok hareketlerı var böyle..Ben bu tür seyleri sevmiyorum Bi de karşıdaki kişiye kim olursa olsun çok soguk olurum..Allah'ıma hep dua ediyorum içimdeki kin çıkart kaynama karşı ama kaynanam o hareketleri her defasında yapınca soğuyorum..Bi de hiç gelmiyorsunuz işte aklımız fikrimiz hep sizde hep sizi düşünüyoruz .. 2 günde bir de bize yemege gelin der..Ilk başlarda çok gıdıyorduk baktım 2 gümde bir çağırıyor.. bahanelerle gitmemeye çalıştık..Bi de kadın her gün beni arıyor gıcık oluyorum! Ne yapmam lazım arkadaşlar gerçekten yanlış yapmak ıstemıyorum ?