Kaynana..

B
Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana

B

Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana
Eşi yokmu

B

Onu susturmanın tek yolu
Kendi paranı kazanmak.

Senin kv belli, oğlu parası şeyci.

Ay git bir markete falan,

Eşim var onunda tehdidi ediyor evden çıkarsan hakkımı helal etmem falan . Kaynanam kayinbabam birde kaynım var evde
Çok zor yaşamak burda

Eşim çıkmak istiyor evden ama annesinin borcu var borctan kayinbabam in haberi yok. Evde hem kayinbabam emekli maaşı ni hem şuan çalıştığı maaşını hemde benim eşimin maaşını alıyor kendide çalışıyor hepsini bütün parayı alıyor ve borç bitmiyor. Ben evlendigimde bütün altınlarımi paramı aldı altınları satti

Neden kendi kararlarını daha veremeyen bir adamla evlendim
Hani senin kendi kararların olması geçiyorum
Kendi kararlarını verebilen güçlü kadın bizim toplumda lüx bu konuda fazla beklentim yokta bari eş seçerken biraz akıllıca davranın be ya
Canım o da kandırıldığını bende. Ev alınacaktı bize eşimden madur. Annesi olduğu için eli kolu bagli

Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
Eşin öfke kontrolü olmayan, çabuk parlayan, şiddet eğilimi olan biriyse doğru olmaz. Anlayışlı biriyse olabilir.

Eşim çok iyi bir insan onu kaybetmek istemiyorum ben hem kendini hem onu nurdan kurtarabilirmiyim sizce. Çocuk mutlaka olmalı bir evlilikte
Ev alınacak yalanıyla aynı evde yaşamaya mahkum bırakılan kaçıncı kadının konusu bu acaba? Eşiniz dik dursun da çıkarsın sizi oradan. Ha böyle bir eve neden çocuk yaptığınız da ayrı bir merak konusu.

Kaynanam tam bir cadı. Kötü. Ben 30 yaşındayım neden kendimi ona ezdireyim neden beni daha fazla yönetmesine izin vereyim. İsterse eşim beni boşaldım umrumda değil ben bu evden bir şekilde çıkacağım Allah şahidim olsun ki. Asgari ücret yeter bana 600 kiraya versem 1 milyar bana yeter. Tutumlu biriyimdir

Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
Bu durumda da kaynananız kocanıza aynı tehditleri sürdürüp boşanmanıza sebep olabilir. Zira siz bu kadar sıkıntı çekerken, mutsuzken o tehditlerden etkileniyorsa; evden ayrıldığınızda da devam edecektir etkilenmeye.

Back
X