Kaynana..

Dertsiz olsam burada ne işim var :KK70:

Toy toy hayaller kuran sizsiniz üzgünüm..evlenirken ayrı ev tutamamışsınız malum asgari ücretle geçinmek zor..e şimdi birde çocuk masrafı varken artı herşey zamlanmışken; üzerine kira depozitosu,emlakçı masrafı derken eşya alacaksınızda kira ödeyeceksiniz..hangi hayal alemindeyseniz acilen gerçek dünyaya dönün canım benim.

Yukariyi bı oku bakalım neler yazılmış. Ona göre konuş. Hayal değil gerçek canım kiraya cikacagim

Kadın buraya içini dökmek istemiş neden kötü davranıyorsunuz sizde mi kayananasınız yoksa ınsan ınsanın halınden anlar kadın zor durumda kalmış kime niye laf sokuyorsunız

B

Bıktım artık aynı evde yaşıyorum kayınvalideyle. 5 senedir evliyim 1 buçuk yaşında çocuğum var. Evden. Çıkmak istiyorum . Kaynanam bizi tutuyor engel oluyor . Asgari ücretle geçinen bordürü insan var sizce geçinenemez miyim. Temizlik yapıyorum beğenmiyor bir yere çıkamıyorum hiç birşeyi mi beğenmiyor. Bardak kurilsa bile bağırıyor canın sağolsun bile demiyor. Beni kendi yönetiyor. Bıktım artık fikir verin bana
Cik ayrı eve ne ugrasiyorsun

Back
X