Kaynana

Korkmuyor eve aliyorum bazen çok soğukta bir kaç kez yatağın üstünde gördü hayvanları yok mikrop yok hastalık vs vs yiyor beynimizi bir çocuk büyütmek kolay değilmiş hasta edermiş bizi bu kadar hayvan doğaları sokakmis diye bidi bidi yapıyor ben birinin bana napcagimi söylemesine deli olurum inadına gidiyor tersime torun istiyormuş ama şunu anlamıyor ben hayvanları insanlardan daha fazla seviyorum çünkü onlar masum insan gibi ikiyüzlü ve canîı değil ve benim sevgimi o kadından çok o masumlar hak ediyor

Mutluluğun resmi

Eklentiler

• IMG_20181124_212028.webp
    IMG_20181124_212028.webp
    135,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu kadın size rahatlık vermeyecek. Çok zorda kalacaksınız gibi, hadi şimdi minikler büyüdüklerinde daha çok sıkıntı olacak. Bence kedicikleri biran önce sahiplendirin.

Kimse almadiki çok uğraştım o resimdekiler 10 aylik benim evde doğdular bide 5 aylık var 2 tane anneleriyle beraber 5 tane kedi var disarda 1 tanede evde kendi kedim var çok soğukta dışarıdakileri eve aliyorum bahçede mama var hep ama kadına batıyor sonra diğer çocuklarını arayıp ağlıyor şikayet ediyor sinir krizi geçiriyor bişey olcak bizden bilcekler halbuki tek suç hayvanları besleyip soğukta hayatta tutmak ay nefret ediyorum bu kadından lütfen dua edin gözü görmesin bizi başka şeylere taksin perde indirsin allah bu canlar hayatta kalsın kimseye bi zararları yok iki lokma mama birazda sıcak o kadarcik sinirlerim o kadar bozulduki kadının üstüne atlayasim var kocaman sıcacık evinde malak gibi yatıp bu minicik canlarla uğraşmak nasıl bir insanliktir

Kimse almadiki çok uğraştım o resimdekiler 10 aylik benim evde doğdular bide 5 aylık var 2 tane anneleriyle beraber 5 tane kedi var disarda 1 tanede evde kendi kedim var çok soğukta dışarıdakileri eve aliyorum bahçede mama var hep ama kadına batıyor sonra diğer çocuklarını arayıp ağlıyor şikayet ediyor sinir krizi geçiriyor bişey olcak bizden bilcekler halbuki tek suç hayvanları besleyip soğukta hayatta tutmak ay nefret ediyorum bu kadından lütfen dua edin gözü görmesin bizi başka şeylere taksin perde indirsin allah bu canlar hayatta kalsın kimseye bi zararları yok iki lokma mama birazda sıcak o kadarcik sinirlerim o kadar bozulduki kadının üstüne atlayasim var kocaman sıcacık evinde malak gibi yatıp bu minicik canlarla uğraşmak nasıl bir insanliktir
İnsanlık yok ki o kadında. Ona giren çıkan yok ne karışıyor ki? Hiç takmayın muhatap bile almayın bu konuda.

İnsanlık yok ki o kadında. Ona giren çıkan yok ne karışıyor ki? Hiç takmayın muhatap bile almayın bu konuda.
Keşke almasam dip dibe oturunca alıyorsun mecburen sesini duymak gormek zorunda kalıyorsunuz bide yalandan krizleri var yaşlı filan demiyorum o zaman show yapıp milleti topluyor başına yilan

Senin merhametinden gurur duyacağına sinir krizi mi geçiriyor? Allahım ya neden hepsi böyle, gelip hayvanların yaşam alanının ortasına beton dikip evlerinden ediyoruz bir de merhamet gösterince onların yeri sokak vs diyorlar. Delireceğim...

Selam kızlar kaynanayla altlı ustluyuz lanet olsun ki bahçede 4 evde 1 kedim var kadın takmış durumda gidecek beslemeyin vs vs arada çok soğukta eve aliyorum kıyamıyorum oda görüyor pislik mis gibi muamele ediyor gariplerime sanki biz çöplükte yaşıyoruz onlarda üstümüze başımıza isiyor
2 gündür sürekli aglyor sinir krizleri geçirdi resmen gitsinler atın dışarı bilmemne diye kıyamıyorum bende esim annesini sallamiyor ama ben çok takıyorum ayrı eve çıkacak halimiz yok ikimizde issiz kaldık kadın kovalar diye korkuyorum ama bir taraftan da bu yavrucuklari atamam kıyamam dertleşmek istedim
o yavrucuklara bakmaya devam edin. o yavrucaklarin hatrina guzel kapilar acilacak size. kayinvalideniz sizin imtihaniniz...

Selam kızlar kaynanayla altlı ustluyuz lanet olsun ki bahçede 4 evde 1 kedim var kadın takmış durumda gidecek beslemeyin vs vs arada çok soğukta eve aliyorum kıyamıyorum oda görüyor pislik mis gibi muamele ediyor gariplerime sanki biz çöplükte yaşıyoruz onlarda üstümüze başımıza isiyor
2 gündür sürekli aglyor sinir krizleri geçirdi resmen gitsinler atın dışarı bilmemne diye kıyamıyorum bende esim annesini sallamiyor ama ben çok takıyorum ayrı eve çıkacak halimiz yok ikimizde issiz kaldık kadın kovalar diye korkuyorum ama bir taraftan da bu yavrucuklari atamam kıyamam dertleşmek istedim
Bahçede bı kedi evi yapın içine battaniye vs serin sıcak olur yemeğini suyunu verin Tamam. Ben açıkçası doğaya ait olan birseyin buna saksida çiçekler de dahil evde bakılmasını doğru bulmuyorum hepsi yerinde guzel ama dışarda ona korunak saglayabilirsiniz

Back
X