- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi Darknesslady2109
Korkuyor falan mı neden rahatsız oluyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlık yok ki o kadında. Ona giren çıkan yok ne karışıyor ki? Hiç takmayın muhatap bile almayın bu konuda.Kimse almadiki çok uğraştım o resimdekiler 10 aylik benim evde doğdular bide 5 aylık var 2 tane anneleriyle beraber 5 tane kedi var disarda 1 tanede evde kendi kedim var çok soğukta dışarıdakileri eve aliyorum bahçede mama var hep ama kadına batıyor sonra diğer çocuklarını arayıp ağlıyor şikayet ediyor sinir krizi geçiriyor bişey olcak bizden bilcekler halbuki tek suç hayvanları besleyip soğukta hayatta tutmak ay nefret ediyorum bu kadından lütfen dua edin gözü görmesin bizi başka şeylere taksin perde indirsin allah bu canlar hayatta kalsın kimseye bi zararları yok iki lokma mama birazda sıcak o kadarcik sinirlerim o kadar bozulduki kadının üstüne atlayasim var kocaman sıcacık evinde malak gibi yatıp bu minicik canlarla uğraşmak nasıl bir insanliktir
Keşke almasam dip dibe oturunca alıyorsun mecburen sesini duymak gormek zorunda kalıyorsunuz bide yalandan krizleri var yaşlı filan demiyorum o zaman show yapıp milleti topluyor başına yilanİnsanlık yok ki o kadında. Ona giren çıkan yok ne karışıyor ki? Hiç takmayın muhatap bile almayın bu konuda.
o yavrucuklara bakmaya devam edin. o yavrucaklarin hatrina guzel kapilar acilacak size. kayinvalideniz sizin imtihaniniz...Selam kızlar kaynanayla altlı ustluyuz lanet olsun ki bahçede 4 evde 1 kedim var kadın takmış durumda gidecek beslemeyin vs vs arada çok soğukta eve aliyorum kıyamıyorum oda görüyor pislik mis gibi muamele ediyor gariplerime sanki biz çöplükte yaşıyoruz onlarda üstümüze başımıza isiyor
2 gündür sürekli aglyor sinir krizleri geçirdi resmen gitsinler atın dışarı bilmemne diye kıyamıyorum bende esim annesini sallamiyor ama ben çok takıyorum ayrı eve çıkacak halimiz yok ikimizde issiz kaldık kadın kovalar diye korkuyorum ama bir taraftan da bu yavrucuklari atamam kıyamam dertleşmek istedim
Bahçede bı kedi evi yapın içine battaniye vs serin sıcak olur yemeğini suyunu verin Tamam. Ben açıkçası doğaya ait olan birseyin buna saksida çiçekler de dahil evde bakılmasını doğru bulmuyorum hepsi yerinde guzel ama dışarda ona korunak saglayabilirsinizSelam kızlar kaynanayla altlı ustluyuz lanet olsun ki bahçede 4 evde 1 kedim var kadın takmış durumda gidecek beslemeyin vs vs arada çok soğukta eve aliyorum kıyamıyorum oda görüyor pislik mis gibi muamele ediyor gariplerime sanki biz çöplükte yaşıyoruz onlarda üstümüze başımıza isiyor
2 gündür sürekli aglyor sinir krizleri geçirdi resmen gitsinler atın dışarı bilmemne diye kıyamıyorum bende esim annesini sallamiyor ama ben çok takıyorum ayrı eve çıkacak halimiz yok ikimizde issiz kaldık kadın kovalar diye korkuyorum ama bir taraftan da bu yavrucuklari atamam kıyamam dertleşmek istedim