• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip kaynana....

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Merhaba arkadaşlar gene geldim gene derdim kaynana. Altlı ustluyuz önceden hep birlikte yiyip içiyorduk sabahın köründen akşama kadar onların evdeydim. 7 kişi yaşıyorduk evde. 2 buçuk aylık bebeğim var . Neyseki (çok zorda olsa) bebeğim olduktan sonra kavga dögüş bahane ettim çıkmamaya başladım. Gorumcemle kavga ettik. Konuşmuyorum onla. Kaynana geliyo bebeğimi seviyo kendisi aşırı düşkün bebeğime. bazende yukarı götürüyorlar 10-15 dk sevmeye. Yani çok şükür eskisi kadar kaynanayi görmüyorum evimde tek başıma mutluyum.
Kaynana 45 yaşında ve çok sert biri asla kendine laf söyletmez ama her lafı söyler. Bende ne dese Tamam derim hiç bu zamana kadar ses etmedim. gelin gorunki kvnin akrabaları bebek görmeye gelince oda geliyo bize ve millete beni rezil ediyo. Normalde öyle değildir ama milletin yanında değişiyor. Bugün mesela dayısının eşi geldi " bebeyi kucağa alıştırdı, şuna alıştırdı , bitek annesini görüyo çocuk ondan biri gelince agliyo sürekli, ıslak mendil alamıyom eve çocuğun altına sürer bu, pişik oluyo çocuk zor iyilestirdim ( gerçekten feci bi pişik geçirdik ama çocuğa ben bakıyorum o naptiysa, ilk zamanlar altını sık sık değiştiriyorum diye kızan insan.) " hadi onuda geçtim .
Yenge beni çAğırdı mutfaktaydım elbise getirmiş bebeğime geliyorum dedim, kadın heralde" az getirdim ama kusura bakmasın x" gibi birşey dedi tam duyamadım. Kvde başladı" ne kız onane sanki yengesisin sen " Vs seyler bana dogru söyledi ben gelince. Beni ezer gibi.

Yani bu en basit örnek daha var ama uzun olmasın zaten yeterince uzun oldu.

Hep böyledir arkadaşım gelir(onunda önceden beridir tanıdığı biri) başlar o tüp niye öyle harlı yanıyor. arkadaşım geçen bi salata yaptı bizde, kv geldi kızın yaninda "sizin koyde misafiremi iş yaptiriliyo".

Önceden kesinlikle böyle bi insan değildi çok değişti benimde çok zoruma gidiyo tekken de laf söyler umursamıyorum artık ama özellikle birinin yanında yapmaya başladı , illa bana bi laf soyluycek milletin yanında, eline ne geçiyosa. Işte bunlar ve Çenesi dışında pek sorunumuzda yok.

Daha aklıma gelmiyo kızlar bide konuşma şekli tuhaf kaynanamın zaten sert sert böyle.
Konuşmaya kalksam anlamaz. Zaten aşırı sessiz biriyimdir haklıda olsam savunamiyorum yapım böyle. Bazen eşime söylüyorum böyle böyle yapıyo diye oda Aman boşver onun konuşma şekli o herkesle öyle gormuyomusun takma yada cevabını ver diyo.Gerçi Zaten cevap veremediğim ortada hep gülüp geçiyorum . Öyle ama benim alıngan olduğumu hemen küstugumu biliyo.

Kızlar ben bu kadına nasıl davranmaliyim nasıl bi tavır almalıyım bana biraz akıl verin. Sizinki böyle yapsa siz ne yaparsınız. Yada" amaan zaten görmüyorum bile yaparsa yapsın" deyip umursamamali miyimmm? Uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu kadar yakın oturmayı nasıl kabul ettiniz? Gerçekten hele sürekli bi arada olmak falan aklım almıyor gerçekten.

misafir geldiğinde kıskanıyor....misafir gidince iyi...eleştirmesi bu yüzden sanki...eşiniz yanınızda olunca nasıl ki....

Anlamaz eminim, bide kavga çıkartırrrrrr:S

Ses kaydı alın, gizlice.
Eğer akıllı telefonunuz varsa.
Ses kaydını açın, telefonu kitleyin, masanın üstüne koyun.
Farketmez bile.

Eşinize yalan dolan şeyler anlatırsa, elinizde bulunsun...

zor bir kaynananiz var belliki.
gorumceyle küsüp yukarı çıkmadığıniz için fena dert ediniyor.bunuda bu şekilde size laf sokarak ezerek açığa vuruyor.
değişmesinin sebebi artık onun kurallarının geçmemesi.
bunun farkinda ki başkalarının yanında kusuyor içindekileri.
misafirin yanında bişey deyince sizde misafire cevap verin.direk musafirle muhatap olun onu araya katmayin fırsat vermeyin.
yalnızken bişey söylemeyin.
böylelikle hem siz rahatlarsiniz o baskalarinin yanında bozulmanın nasıl olduğunu anlarsa birdaha yapmaz belki...
fazla sessizlikte iyi değil.
saygısızlık yapmadan kendinizi savunmayı öğrenin.

zor bir kaynananiz var belliki.
gorumceyle küsüp yukarı çıkmadığıniz için fena dert ediniyor.bunuda bu şekilde size laf sokarak ezerek açığa vuruyor.
değişmesinin sebebi artık onun kurallarının geçmemesi.
bunun farkinda ki başkalarının yanında kusuyor içindekileri.
misafirin yanında bişey deyince sizde misafire cevap verin.direk musafirle muhatap olun onu araya katmayin fırsat vermeyin.
yalnızken bişey söylemeyin.
böylelikle hem siz rahatlarsiniz o baskalarinin yanında bozulmanın nasıl olduğunu anlarsa birdaha yapmaz belki...
fazla sessizlikte iyi değil.
saygısızlık yapmadan kendinizi savunmayı öğrenin.
Çok haklısınız zaten ne zaman çıkmamaya başladım ozamandan beri böyle . Çok zor biri maalesef. Arkadaşımda onu bozdu " ben yabancimiyim sanki x'in Samimiyetini bildiğim için yapıyorum biz hep böyleyiz dedi bozuldu. Ondan beri kızada gıcık:)))

Çıldırmamak elde değil kaynanamın anası 95 yaşında vefat etmiş. Ortalama öyle olsa daha 35 sene var. Off ben deliriyorum sanırım. Kötü kötü düşünceler başladı. Psikolojim bozuldu.
Delirmemek elde değil ki keşke iyi olsalarda bu düşünceleri getirmeseler dimi ama. :110: kendide biliyo bana bi kere kızım dese ben kendi kızından iyiyim ona karşı ama işte böyle olunca kötü oluyorum demekki

Delirmemek elde değil ki keşke iyi olsalarda bu düşünceleri getirmeseler dimi ama. :110: kendide biliyo bana bi kere kızım dese ben kendi kızından iyiyim ona karşı ama işte böyle olunca kötü oluyorum demekki
Normalde iyiydik bizde ama kv çok dedikoducu kimsenin iyiliğini istemez. Bana karşı bir yanlışı yoktu ama milleti savunduğum için benimle kötü oldu. Bi de oğluna çok düşkün benşm yanımda olsun hemen küser. :110:

Normalde iyiydik bizde ama kv çok dedikoducu kimsenin iyiliğini istemez. Bana karşı bir yanlışı yoktu ama milleti savunduğum için benimle kötü oldu. Bi de oğluna çok düşkün benşm yanımda olsun hemen küser. :110:
Sorma yaaa aynı bizimkide oğluna düşkün kızıma düşkün yolda bile hiç gormuyomus gibi sever misafirin yanında seviyo çocuk Benle tek kalıyo diye bana bağlı olcak diye korkuyo, kızım onun kucağında bana bakıyo yok diyo o sana bakmıyo, siyah renge gidiyo gözü, sana hiç benzemiyo, biri bana benzetse haaaayyyyiiirrrr ona benzemiyo halasinaaa benziyoooooor "çok şaşıyorum tabiki sevsin ne mutlu bana ama ben ailemde öyle görmedim tuhafıma gidiyo benim kızımın bana benzemesini istemiyo bu nası is :)

Back
X