Kaynana

1 aydır hep böyle. Hele ilk haftalar haftada 3 4 kez cagırırdı.Allahtan ev uzak. İnşallah baska sehre gıderız. Ama esim gidersek 1ay gelır kalırlar dıyor. Iste ızın gunumde esim sende gel dıyor. Israr ediyor. Gecen izninde yorgundu, annesı cagırdı yorgunum dedi. Bugun gıttı esim. Aksam 8 9 gıbı anca gelir eve. İşte bana söylese ben hayır dıyorum da o dırek eşime söyluyor. Sürekli gıdınce de insan sıkılıyor

Eee sen de eşine hayır de

Eşine söyleyince illa evet mi demek zorundasin

:KK70:Burayı günlük gibi kullandığı yetmiyor diğer her konuda da kaynanasını anlatıyor 😬😬😬

Ben arkadaşlarına çok üzülüyorum gerçekten 🤦‍♀️
Birde sürekli aynı şeyleri yazıyor bıkmadan usanmadan. 🤦

Şimdi kayinvalidenin rüyasında kendisini hamile olarak gördüğünü uygun bulduğu tüm konulara yazacak. 😄

Birde sürekli aynı şeyleri yazıyor bıkmadan usanmadan. 🤦

Şimdi kayinvalidenin rüyasında kendisini hamile olarak gördüğünü uygun bulduğu tüm konulara yazacak. 😄
Yazıyor zaten 😂
Arkadaşım olduğunu hayal ettim bi an hep kayınvalide anlatıyor ama böyle her şeyini sağa döndü sola döndü yemek koydu filan modunda bi fenalık geldi bana sadece düşününce darlandım yani 😱😱

Diğer yandan da bir teşekkür borçluyum kendisine. Konu kaynana olmasa da bazı konularda demek ki sık anlatınca insana böyle usanma geliyor diye kendimi törpüledim 😂😂

Konuyu ve cevaplarinizi baygınlık geçirmek üzereyken bitirdim.Sizin aileniz evet sıkıntılıydı kurtulacam kurtulucam dediniz eeee adam tirt cikti bu seferde siz burda konuları okuya okuya kv ile kendi kendine savaş açmış durumdasınız ama asıl sorun hala anasının eteginden çıkmamış olan kocanız.
Siz bildiğim kadarıyla Kpss ye hazırlanıyorsunuz eee o zaman bu kaynana koca sürekli aynı konuda dolanıp duruyorsunuz.
Hatta yetmiyor bütün konulara dahi kaynana soyle kocam boyle 1 aylık evliyim yazıyorsunuz hayatınızı ele alin sınava odaklanin yoksa bu gidişle cok pişman olucaksiniz.
Araba konusunda eşinizi alin karşınıza biz artik evliyiz ben de arabayı kullanmak istiyorum diyip anlatın durumu bu güç savaşları evliliginizi yorucak ve su kv takintinizdan vazgeçin kocanız hatalı olan ona yönelmeyi deneyin.

Konuyu ve cevaplarinizi baygınlık geçirmek üzereyken bitirdim.Sizin aileniz evet sıkıntılıydı kurtulacam kurtulucam dediniz eeee adam tirt cikti bu seferde siz burda konuları okuya okuya kv ile kendi kendine savaş açmış durumdasınız ama asıl sorun hala anasının eteginden çıkmamış olan kocanız.
Siz bildiğim kadarıyla Kpss ye hazırlanıyorsunuz eee o zaman bu kaynana koca sürekli aynı konuda dolanıp duruyorsunuz.
Hatta yetmiyor bütün konulara dahi kaynana soyle kocam boyle 1 aylık evliyim yazıyorsunuz hayatınızı ele alin sınava odaklanin yoksa bu gidişle cok pişman olucaksiniz.
Araba konusunda eşinizi alin karşınıza biz artik evliyiz ben de arabayı kullanmak istiyorum diyip anlatın durumu bu güç savaşları evliliginizi yorucak ve su kv takintinizdan vazgeçin kocanız hatalı olan ona yönelmeyi deneyin.
Bu aralar bıraktım kv takıntımı. Evet sıkıntı gerçekten eşimde. Arabayı vermiyor. Neymiş büyükmüş kullanamazmışım. Dün kardeşi bu arabayı 150 ye sat 200 bine başka araba al dedi. Yani madem o kadar durumumuz var bana da alabilir. Ama bu ailesinde sıkıntı olur. Ben gercekten sınava odaklandım.Tek hedefım atanıp ailesinden uzaklasmak. O doya doya gıtsın geldın. Dün gıttık oturmaya. 2 saat oturduk. Ailesiyle yemek yedik. Annesı eşime hadı kardesının yanına git nargile ıcın dedi. Benım ıcınde sende bizle otur dedi. 5 10 dakika kaldıktan sonra eşimin yanına kactım.Ve bırdaha geri gıtmedım. Sıkılmadım yanlarında. Ki o ailesinin yanında oturmazken neden fedakarlık yapayım. Bugun ıs ıcın evrak verdı eşim. Manisada calısacak. Şuan ızmırdeyız.Kadroya gecınce manısaya tasinacagiz. Bir tane arkadaşım var. O da sınava hazırlanıyoruz. Onunla artık bırbırımıze rapor vereceğiz. Gunluk ne kadar calıstım dıye. Sıkıntı eşimde. Fark ettım ki evlilige alısamadı. Neymıs ılerde ben atanıp araba alırsam bunu aılesine verırmıskı verırse bende aldıgım arabayı ona kesınlıkle vermem.Lafı acilsin ona zaten sen aıle oldugumuzun farkında degılsın, senın umurunda degılım. Aklın halaa o evde. Bedenin burda kafan orda yasıyor dıycem. Hatta keske dün cocuk lafı acıkınca aılesı yanında söyleseydim onlarda bilseydi

Back
X