Allah yardımcn olsun ama bu konuyu ilk önce eşinle çözmen lazım burada ona cok rol düşüyo
Esim maalesef karismiyo cok sinir oluyorum ne onu tutuyo ne beni
ama sen tek basına çözemezsin eşine de madem karışmıyosun ben söyliycem de gelmesin bende muhattap olmıycam de durumu bastan izah et gene derse karısmıyorum dıye gercekten sert cık kaynanana bu sefer karısma de ıstemıorum de baska turlu bas edemessın
geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım,eşinle konu önce onlardan uzak durmaya bak,böyle anlayışsız kaynana değil kim olursa olsun böyle kişilerle ömür geçmez,sen de pek mi sessiz davrandın.Tamam ben de saygılıyım aramız da iyi ama iki taraflı,hernekadar ufak tefek anlaşmazlıklar olsada çok büyük sorun teşkil etmiyo,seninki gibi de olsaydı yapamazdım yani sıkıntı olurdu.Allah kolaylık versin..
Sessiz kalmak zorundaym cunku arkmda destek bi ailem yok babama gore kiz gelin ligiyle cikar kefeniyle girer bunuda iyi kotu farkindalar o yuzden yapiyo zaten
sen kendini savun ezdirme,zorla çıkaracak değil ya senle,evlenmişsin sonuçta öyle kolay değil yani ayırmak,biraz karışık yazmışım kusura bakma
Kaynanan esinin yaninda nasil davranıyor sana....
Ne kadar sabirliymissiniz, arkanizda ailenizin desteginin olmayisi da kaynananiza güc vermis belli. Esiniz de annesine toz kondurmayinca, kadin almis gücü eline sizinle oyun oynuyor resmen. Hamileyken hali sildirmesi, 3-5 kap yemek yap da öyle dogur demesi, baban yemeklerini kusarak yiyor demesi... Cidden su bir iki paragraflik yazida gecenleri ben kaldiramadim, size masallah diyorum. Bir de baska kaynana olsa diye söylemis ya son sözünü...
Esinizin size destek olmayisi, ailenizin destek olmayisi en büyük sorun ama biraz direnin. Hatta kaynananiz gelmese keske. Biraz diretmekten baska bir yolunuz yok. Kiziniza da üzüldüm, dilerim hasta olmaz tekrar...
Kendinize iyi bakmaya calisin ve kaynanayi pek takmayin, cevaplari da yapistirin. Gitsin ogluna sikayet etsin, bir de öyle deneyin bakalim.
Ya zaten bnm eşimle bi sorunum yok cok sukur 5 senedir bir kere sesini yukseltmedi bana cok sukur
Ama annedi bni verem etcek yakinda 1 senedir depresyon ilaci kullanıyorum ama bu kadina ilac bile fayda ettirmiyo
Ya buraya uye oldugumdan beri bu kaynana gorumce aldatan koca muhabetlerini duydukca sinirlerim zipliyo. Bunlar nasil insanlar yahu. Siz ne kadar sabirlisiniz. Ben olsam Allahim dusunemiyorum cinnet geciririm heralde. Bu nedir ya buna kadin madin demeyip agzini burnunu kiracaksin. Boguveririm valla ben o kadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?