Kaynanada 24 saat

Etsin ne yani.İşte kavgayla istediğini almış oldu.Siz kavga etmesine rağmen tekrarlasaydınız o da vageçer kazanan siz olurdunuz
Kavgada onun kadar ben de patladım aslında icimdeki her seyi döktüm ona. bi süre gitmedik sonra aile arasında olur bilmem ne diye üstü örtüldü o bize gelmeye başladı ama o kavgadan beri soğuk aramis zaten soğuktuk iyice soğuduk yani ama buna rağmen kadın saatlerce ben gideyim orda durayım istiyor

Sinir oluyorum böyle seylere. Benim kayinvalidemlerde surekli onlara gidelim istiyordu ve esimde gitmek istiyordu. 1 tamam 2 tamam ama sıkılıyorum haliyle yaş uyumu yok arada ve surekli iş yapmak durumundasın oturamıyorsun. Eşime söyledim "birgün de annenlere gidip rahat rahat oturmak istiyorum yemek derdi misafir derdi felan olmadan "diye . Cunku gittigimde inanin hic oturamıyorum . Kendi oturmuyor mecburen bende oturamiyorum icim rahat etmiyor. Sonra karar verdim. Haftada bir mutlaka beraber yiyoruz bende esimin işten çıkma saatine denk getirip öyle gidiyorum. Suan daha iyiyim ama inan istekler bitmiyor. Bu seferde sürekli misafir oturmasına gitmek istiyor. Mesafe koymak gerekiyor bir sekilde ve takmamak gerekiyor yoksa istekler bitmez.
Inanın bende aynıydım ilk evlendigimde kendi gibi laf söz bilmeyen tek derdi gelini olmus bi ton arkadaşı var o geldi gelin bu geldi gelin gece gündüz çağırıyordu ve iş yapmak için beni bekliyordu yine siizinki kendi de yapıyomuş. Sonra tartışmalar etmeler haftada 1 2 ye indi gitmemiz. Peki siz mesela ne kadar oturursunuz.

işin zormus ozaman. ne desen simdi bos gelecek ona. hatta annesiyle zaman gecirmemen daha fazla batacak. sakın birsey soyleme yoksa daha fazla inatlasabilir. belki zamanla düzelir. annesi tek mi? babası hayatta değil mi
Babasi hayatta çok şükür ikiside 48 yaşında daha gençler yani ama sürekli 80 90 yaşında bakıma muhtac gibi yalnızız gelip gitmiyosunuz ilgilenmiyorsunuz muhabbetti yaparlar halbuki hep irtibat halindeyiz ama her gun gitmiyoruz haftada 1 2 yetmiyor onlara .

10 bucuk gibi kalkarım ama sıkıldıysam eşime mesaj atarım çaydan hemen sonra o kalkalım der. böylelikle kötü gelin de olmuyorum oğlu kalkmak istiyor gibi gözüküyor 🤣🤣
Benmki de öyleydi 5 gunluk evliyken kalin diye tutturdu hadi gönlü kirilmasin dedim kaldim ne dese beğenirsin hic gelmiyosunuz bilmem ne. Ben 5 günluk evliyim farkindamisin dicektim diyemedim :confused:
Sonra habire gelin kalin biz gelleim kalalim moduna girdi bende hep engelledim esimle bahane bulduk sürekli esime söylettim anne bu hafta söyle bu hafta boyle diye diye soguttum sükür. Bencede kotu gelin olmaktansa ese söyletmek daha mantikli. Simdi ayda bir iki haftada bir gidiyoruz hala söyleniyo gelmiyosunuz diye ama umrumda degil cunku esim yanimda ben dunyaya bu kadinin nefsini körlemek icin mi geldim ya hayret bisey kafa dinlemek istiyo insan gercekten.

Benmki de öyleydi 5 gunluk evliyken kalin diye tutturdu hadi gönlü kirilmasin dedim kaldim ne dese beğenirsin hic gelmiyosunuz bilmem ne. Ben 5 günluk evliyim farkindamisin dicektim diyemedim :confused:
Sonra habire gelin kalin biz gelleim kalalim moduna girdi bende hep engelledim esimle bahane bulduk sürekli esime söylettim anne bu hafta söyle bu hafta boyle diye diye soguttum sükür. Bencede kotu gelin olmaktansa ese söyletmek daha mantikli. Simdi ayda bir iki haftada bir gidiyoruz hala söyleniyo gelmiyosunuz diye ama umrumda degil cunku esim yanimda ben dunyaya bu kadinin nefsini körlemek icin mi geldim ya hayret bisey kafa dinlemek istiyo insan gercekten.
Ahaha canım paçayı zor kurtamıssın allahtan gözün erkenden acılmıs 😀 kesinlikle evinin eşyalarının tadını cıkarmak istiyorsun 7 24 birlikte olmak icin, evlenmedik

Inanın bende aynıydım ilk evlendigimde kendi gibi laf söz bilmeyen tek derdi gelini olmus bi ton arkadaşı var o geldi gelin bu geldi gelin gece gündüz çağırıyordu ve iş yapmak için beni bekliyordu yine siizinki kendi de yapıyomuş. Sonra tartışmalar etmeler haftada 1 2 ye indi gitmemiz. Peki siz mesela ne kadar oturursunuz.

Onceden hep yemek ye kahve ic cay ic felan derken saat 10-11 buluyordu. Sonra eşimde gördü oda sıkılmaya başladı. Cunku tv de izlediğiniz seyler bile farkli oluyor. Simdi yemek yiyoruz kahve icip kalkıyoruz. Zaten 1 aydir aksamlari yürüyüş yapalim dedim esime o yuzden dogru düzgün oturamiyoruz orda. Ama inanin hergun yarin şuraya gidelim buraya gidelim diye ariyor veya oraya gittgimizde söylüyor . Bende gunduz cagirdiysa isim var felan diyorum yada eşimde gelsin hep beraber aksam Gideriz diyorum. Oyle gecip gidiyor iste. Aslinda cok iyi biridir ama evde yemek yemiyoruz saniyor heralde yediklerinden beraber yiyelim istiyor sürekli. Olmuyor ama bütün gün ben onun yaninda dursam sıkıntıdan deli çıkarım. Iste onlarin kafasiyla bizim kafalar ayni olmuyor malesef. Her insan misafirlerle gün havasi gibi oturmaktan hoslanmazki alışacaklar yani.

M Mintmavim benim eşimin ailesi de köyde oturuyor gittiğimiz zaman oturup dönemiyoruz köy olduğu için. illa yatılı kalıyoruz 1-2 gün o daha beter. 3 aydır gitmiyoduk şimdi de taşınma telaşımız var telaş bitince eminim eşim ilk izin gününde gidelim diyecek şimdiden strese girdim. onlara 3 ay da gitmesen 3 yıl da gitmesen boş. huyları hiç değişmeyecek eminim gittiğim ilk dakikadan başlayacaklar beni gittiğime pişman etmeye.

Hanımlar her hafta bir gün ya da 2 gun kv gilde 12 13 saat falan oturuyoruz sabahtan gidip aksama kadar... başım çatlıyor migrenim kalkıyor dön dolaş aynı konular 😒 vallahi bıktım buna rağmen sürekli gelmiyosunuz muhabbeti yapıyorlar eşim halinden memnun hayır huzurlu bir ortamda yok eşim suya sabuna dokunmadığı için bu konu yüzünden çok tartıştık ilk evlendigimizde kayinvalidemle . Eşim isten gelip eve girmeden hadi in annemgile gidiyoruz diyodu her akşam 1 lere kadar özel bi hayatımız yokti . Tatlı dille söyledim olmadi tartışmalarla hafta da 1 2 ye indi ama o da resmen bir günün tamamı kahvaltya diye gidiyoruz gece 12 de geliyoruz evlerimiz çok yakın eşime diyorum ki bi akşam 2 saat çay içip gelelim bi günde akşam ya da sabah gider 3 4 saat oturur geliriz bunalıyorum diyorum yok olmaz diyor ne yapsam kizlar gerçekten bunaldım ya psikolojim bozuldu eşimin kendi isi planımız yok her an annemgile gidelim diyecek orda tıkılacagiz eve saatlerce diye bunu dusunmekten hic bi seye odaklanamiyorum. Küçük bebegim var çok dışarı da çıkamıyorum öyle saatlerce kafami dağıtsam çalışmıyorum zaten su an bana yardım edinnn 😕
12-13 saat nedir yaaaa...Ben annemlere gelsem 5-6 saat sonra eve geliyorum...Eşimle ailesine gitsek bir saat oturmaz kalkalım biz der.Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim...

Ay eşinle iyice konuş. Sen ben bebeğimiz gezmek birseyler yapmak aile olduğumuzu hissetmek istiyorum de.
Benim eşim kendi her hafta her hafta sıkılır kendi ana babasından.

Ben kendi anneme gitsem o kadar saat catlarim.Gitmeyecegim deyin küserse küssün alıştirmayin.Haftada 3 kere gidelim ama 2 saat oturur kalkarim deyin.

Hanımlar her hafta bir gün ya da 2 gun kv gilde 12 13 saat falan oturuyoruz sabahtan gidip aksama kadar... başım çatlıyor migrenim kalkıyor dön dolaş aynı konular 😒 vallahi bıktım buna rağmen sürekli gelmiyosunuz muhabbeti yapıyorlar eşim halinden memnun hayır huzurlu bir ortamda yok eşim suya sabuna dokunmadığı için bu konu yüzünden çok tartıştık ilk evlendigimizde kayinvalidemle . Eşim isten gelip eve girmeden hadi in annemgile gidiyoruz diyodu her akşam 1 lere kadar özel bi hayatımız yokti . Tatlı dille söyledim olmadi tartışmalarla hafta da 1 2 ye indi ama o da resmen bir günün tamamı kahvaltya diye gidiyoruz gece 12 de geliyoruz evlerimiz çok yakın eşime diyorum ki bi akşam 2 saat çay içip gelelim bi günde akşam ya da sabah gider 3 4 saat oturur geliriz bunalıyorum diyorum yok olmaz diyor ne yapsam kizlar gerçekten bunaldım ya psikolojim bozuldu eşimin kendi isi planımız yok her an annemgile gidelim diyecek orda tıkılacagiz eve saatlerce diye bunu dusunmekten hic bi seye odaklanamiyorum. Küçük bebegim var çok dışarı da çıkamıyorum öyle saatlerce kafami dağıtsam çalışmıyorum zaten su an bana yardım edinnn 😕
Biz de aynı durumu yaşıyorduk ben eşime söyle bir açıklama yaptım . Oraya gittiğimiz zaman sen yatip uzanabiliyorsun benim oturmaktan belim agriyo bacaklarım ağrıyor uzanmak istiyorum baban var ayıp olur diye uzanamıyorum. Bir de bazen çok yorgun hissediyorum ve evim de olunca bulaşıgi yada çayı erteleyebiliyorum ama orda sürekli hizmet halin de olmak durumundayım ( tabiki buna mecbur değiliz ama öyle bir aile de yetistigim için kaynanam ayaktayken oturamıyorum) lütfen daha az gidelim ve ben kalkalım deyince kalkalım. Ben eve gidelim dedigim de sen ailene gitmek istemiyorum sanıyosun ama sebebi aslinda bu yoksa aileni çok seviyorum . Sende bu konuşmayı yapabilirsin. Tatlı dille ve ailesini sevdiğini söylemeyi unutmadan 🙂🙂

İsterse kavga etsin naparsa yapsın gitmeyeceksin başka yolu yok bunun.eşin olacak sıfatsız da naparsa yapsın cinnet geçir gerekirse.

Çocuğunuz varmış bı de ayy yakında evleri de birlestirirsiniz siz biz yılda bir defa gideriz bir haftaligina o bile zulumken Allah yardımcınız olsun evlerden ırak ya hu. Ev ile kv evi arası mesafe uzak mı çok ?

Görev gibi iş gibi bu nedir boyle. Insan hoş muamele güler yüz görse kendi gitmek ister zaten. Bunlar höt höt, gelin gelsin diye zorla cagiriyorlar.
Ayrica esin hic bas basa gezmek, ne bileyim sinemaya gitmek falan istemez mi? Ne var bu ana baba evinde sülük gibi yapisiyor?

Sizin arkadas cevreniz, konu komsunuz yok mu? Ya da esinle sen bir yere basbasa gitmiyor musunuz? Esin baska birsey bilmiyor sanirim. Ben konusurdum. Olmadi cinnet gecirirdim. Cocugun uyku saati olur, insan hasta olur, gidesi olmaz... her hafta her hafta ustelik 12 saat olmaz ki. Esiniz aile oldugunuzu daha anlayamamis. Daha o kök ailesinden cikamamis. O gitmek istiyorsa gitsin gorsun annesini. Sizin de kendinize gore evde yapacak isleriniz olabilir, alisveris olabilir... Esinin emirvakisi hos degil.

Ben kendi anneme gitsem o kadar saat catlarim.Gitmeyecegim deyin küserse küssün alıştirmayin.Haftada 3 kere gidelim ama 2 saat oturur kalkarim deyin.
Bunu esime o kadar çok dedim ki hatta bi ara dayanamayıp tamam dedi ama yok yok .... gidiyoruz sülük gibi yapışıyorlar. Ya da şöyle oluyorbiz gider gitmez k.peder ben bi yere gidip geleceğim bekleyin deyip saatlerce gelmiyor bizim kısa oturmamızı istemediği için yani biz uzun oturalim o saatlerce disarda gezmeye razı öyle bir psikopatlik

Görev gibi iş gibi bu nedir boyle. Insan hoş muamele güler yüz görse kendi gitmek ister zaten. Bunlar höt höt, gelin gelsin diye zorla cagiriyorlar.
Ayrica esin hic bas basa gezmek, ne bileyim sinemaya gitmek falan istemez mi? Ne var bu ana baba evinde sülük gibi yapisiyor?
Hafta ici erken geldiği günler oluyor esimin bas başa çıkarız gezeriz ama illa annesigilde bir ya da iki gün sabahtan akşama otururuz

Artık yüzümü zor gördükleri için değil 24 saat 2 saat bile çekmiyorum onları hayat buymuş, dünya varmış🤪 tavsiye ederim ne telefonlarına çıkıyorum ne de muhattap oluyorum. Onlar sağ ben selamet. Hayat böyle daha güzel, siz de deneyebilirsiniz;)

oraya gittiğinizde dışarıda işim var deyin, bebeği bırakın kvye kendiniz dışarı çıkıp gezin, kahve için, spor yapın, alışveriş yapın, oh mis...

Ayni beni anlattin inanki sakin yüz verme sakin o hafta olur gün olur bir bakmissin kendini orda bulursun gitmemek icin bahaneler bul misafir davet et biyerim agriyo de yada bi tartisma cikarki anlasin yuz verirsen isin zor cnm

Back
X