Hanımlar her hafta bir gün ya da 2 gun kv gilde 12 13 saat falan oturuyoruz sabahtan gidip aksama kadar... başım çatlıyor migrenim kalkıyor dön dolaş aynı konular

vallahi bıktım buna rağmen sürekli gelmiyosunuz muhabbeti yapıyorlar eşim halinden memnun hayır huzurlu bir ortamda yok eşim suya sabuna dokunmadığı için bu konu yüzünden çok tartıştık ilk evlendigimizde kayinvalidemle . Eşim isten gelip eve girmeden hadi in annemgile gidiyoruz diyodu her akşam 1 lere kadar özel bi hayatımız yokti . Tatlı dille söyledim olmadi tartışmalarla hafta da 1 2 ye indi ama o da resmen bir günün tamamı kahvaltya diye gidiyoruz gece 12 de geliyoruz evlerimiz çok yakın eşime diyorum ki bi akşam 2 saat çay içip gelelim bi günde akşam ya da sabah gider 3 4 saat oturur geliriz bunalıyorum diyorum yok olmaz diyor ne yapsam kizlar gerçekten bunaldım ya psikolojim bozuldu eşimin kendi isi planımız yok her an annemgile gidelim diyecek orda tıkılacagiz eve saatlerce diye bunu dusunmekten hic bi seye odaklanamiyorum. Küçük bebegim var çok dışarı da çıkamıyorum öyle saatlerce kafami dağıtsam çalışmıyorum zaten su an bana yardım edinnn