Kızlar slm,
Ben 21 yaşındayım ve Bayramdan sonra sözleneceğimm çok ama çok sevdiğim bi erkek arkadaşım var.
5buçuk yıldır birlikteyiz yaklaşık 1 buçuk yıldır annesini tanıyorum. Şu ana kadar beni üzecek hiçbi söz yada harakette bulunmadı.
Benim merak ettiğim kötü kaynanası olan bayanlar ilk olarak kaynananızdan ne zaman nefret etmeye soğumaya başladınız. Yani anneme bazen soruyor kaynananı seviyo musun diye bende çok seviyorum diyorum. Belli olmaz o iş diyor. Peki kaynana adayımın iyi yada kötü biri olacağı ne zaman belli olur ki??
Şu ana kadar gördüklerimi göz önünde bulundurursam kaynana adayım melek gibi biri
Ama sizin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Evet kızlar kötü kaynana sahibi kızlarrr hadi yardımcı olalım birbirmize
cnmm ne kadar güzel anlatmışsın. çok haklısın bu konuda kaynanalar tabi görmüş geçirmişş senin karın diye başlar mı lafa. inş. öyle zamanlar yaşamayız hiçbirimiz yani bnm erkek arkadaşımın annesinin de hiç kızı yok mesela bu yüzden çok sever beni. ama adı çıkmış bi kere işte kaynana diye p yüzden korkmuyo değilim.
Bide bi keresinde bana demiştiki ben siz evlendikten sonra 6 - 8 ay yanımda durmanızı istiyorum demişti.
çok şaşırmıştım çünkü erkek arkadaşıma ilk konuşmalarımdan itibaren ailesiyle oturmayacağımı söylemiştim. erkek arkadaşım da annesine bunu söylemişti diye biliyodum.
Ben de dedim ki. kusura bakma xxx teyzecim ben yuva içinde yuvaya karşıyım.
diyo ki kızm gelirsiniz 1 sene para biriktirirsiniz öyle yarı eve çıkarsınız ben de dedim ki 1 sene geç evleniriz olur biter
canim sana birebir yasamis biri olarak tavsiyem sakim ama sakin ayni evde yasamayi kabul etme 1 ay bile deseler dedigin gibi dügünü ertele daha iyi cunku o bir yil bizimki gibi olur iki yil üc yil derken bakarsin en guzel zamanlarin cicim aylarin heba olmus benim gibi kucaginda cocukla cikarsin yeni gelin evine:92:benim kayinvalideminde kizi yok hatta esim bir evin bir oglu sözümona benide kizi gibi seviyodu tabi bende evlenmisim 19 yasinda salaktim o zamanlar daha dogrusu cahil diyim yasanmislik yok ya inaniyorum her dedigine yaptiklarina anlam vermeye calisiyorum ama nafile zamanla dank ettiki bu beni kizi gibi hatta onu gectim gelini gibi bile görmüyo ne saygi ne sevgi beni kirmaya uzmeye calisiyo eee biricik oglusunu aldik ya allahtan oyle cok sakin sessiz bir tip degilim yoksa tepe cikarlar yaparlar bide tüy dikerler valla
Merhaba cnm bende 21 yasindayim 1 yillik evliyim kaynanam oz teyzem olmasina ragmen suan elime verseler 1 kasik suda bogacak durumdayim diyebilirim :) yanii kaynanadan kaynanaya degisiyor elbette ama ben evlenmeden once cok iyi anlasiyordum dedigin gibi melekk gibiydi benim kayinvalidem hatta onun yuzunden kac sefer annemi kirdim!! kesinlikle degmez gelin olunca hersey degisiyor o bayanada kaynana sifati yuklenince tamamen isler degisiyor..
Benim kaynanam mesela onun gozunde degersiz oldugum apacik ortada ben kayinpederim ve gorumcem 3 umuz ayni dukkanda calisiyoruz ayni isi yapiyoruz aksam yemegini kaynanamlarda yiyoruz dogal olarak amann kizim sen yoruldun otur sen diyip kizini oturtuyor hadi siz toplayin sofrayi diyor :)) siz dedigide ben benden baska adam yok orda :)) ruzgar eken firtina bicermis simdide oturuyorum karsilarinda onlar hizmet ediyorlar bende canim bende insanim:))
sana tavsiyem onyargili olma ama ipleri salma helede onlar icin aileni sakin ha sakin kirma!!!
Kızlar slm,
Ben 21 yaşındayım ve Bayramdan sonra sözleneceğimm çok ama çok sevdiğim bi erkek arkadaşım var.
5buçuk yıldır birlikteyiz yaklaşık 1 buçuk yıldır annesini tanıyorum. Şu ana kadar beni üzecek hiçbi söz yada harakette bulunmadı.
Benim merak ettiğim kötü kaynanası olan bayanlar ilk olarak kaynananızdan ne zaman nefret etmeye soğumaya başladınız. Yani anneme bazen soruyor kaynananı seviyo musun diye bende çok seviyorum diyorum. Belli olmaz o iş diyor. Peki kaynana adayımın iyi yada kötü biri olacağı ne zaman belli olur ki??
Şu ana kadar gördüklerimi göz önünde bulundurursam kaynana adayım melek gibi biri
Ama sizin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Evet kızlar kötü kaynana sahibi kızlarrr hadi yardımcı olalım birbirmize
mademki kiraya çıkacaksınız evlenınce fazla yakın bi yerden ev kiralama..
her gel dediğinde gitme...
biz evliyiz benımde kendıme gore evım kararlarım kocam var statüsünü kafasına yerleştir.
başka gelini kızı falan varmı dulmu bunlarda çok önemli etkenler tabi..
evine gittiğinde saygıda kusur etme ev işlerinde yardımcı ol mutfaga sen gir ailecek oturdugunuzda fakat birebir temizliğine gitme.mesafeni koru.
hakkınızda karar verilmesine izin verme.
iğneleyici laf söylediğinde o ne şekılde soyluyorsa cevabını sende o sekılde ver.
gülerek ver ama cevapsız kalma.
içinde biriktirip eşine kusma sakın...
yeni gelınım hadi tatsızlık çıkmasın diye düşünme..
Ahh Bacım Ahh!!
Şimdiden Bunları Düşünüyorsan İşin İş..
sorma yaa psikolojim bozuldu genç yaşımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?