şimde eşime dedim ki sen mi söliceksin okuduğumu,yoksa ben kendim konuşucam dedim.bana abarttığımı,tel edersem ortalığı karıştıracağımı söylüyo!:1shok:v buyur burdan yak! ben halledicem acele etme diyo.ama ben kendim halletmek istiyorum bir yandan .bugünde hanımefendinin doğum günü offf :Saruboceq:
eşimle kavga ettik:çok üzgünüm: madem benim yanımda kimse yok ben kendi işimi kendim hallederim dedim.o da bana " annem bana senin çenen durmaz,zaten beni düşmanı biliyo,birde sen gider kutuyu falan karıştırmış dersin" diye msj atmış diyo.yani aslında kutuyu karıştırmamış onu belirtmek için.ben de yinede bilmesini istiyorum msj ı gördüğümü kimin kim için ne düşündüğünü dedim.tamam söylicem diyo,idare etmemi,onun bu yaşına kadar idare ettiğini,ablalarını bile bezdirdiğini söylüyo. bilinsin istiyorum,sonra ben mesafeli durduğumda suçlu ben olmıyım,sebebi bilinsin! daha bizdelerken,eşimin yanına gitmiş " bu habire off puff diyo gitmemizi istiyo galiba,bizim biletimizi al gidelim demiş" bunu da yeni öğrendim.ben bunların olacağını bildiğim için bilhassa dikkat ettim böyle şeylere ama faydası yokki,diyecek olan yine diyo...offf valla çok bunaldım,bakalım ne olacak bu akşamın sonunda :çok üzgünüm:
"Allah baska dert keder vermesin..."
ya tabiki Allah başka dert vermesin de işte durduk yere bozuldu tüm moral.kaç gündür ne güzeldik oysaki.insanın canını yakan aslında iyi olalım diye uğraştığı insanlardan böyle karşılık alması.ben hiç istemiyodum böyle olalım,o da yapıyodu arasıra ama bu kadar belli etmiyodu,aslında içinde ne cevherler varmış.(!)
canım bence söyle bilsin senin bildiğini ve utancından yerin dibine girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?