Meraba arkadaşlar benim cok kafam karıştı eşim benim yanıma geldiği zaman benle şakalastığı zaman kaynanmın yüzü asık ve sinirli oluyo eşim bana laf atyo şakalaşıyo kaynanam susn başım ağrıyo diyo sesimiz bile bizim duycağımız kadar çıkıyo odada hadi onu geçtim eşim onunlada şakalaşmaya çalışlıyo bu sefer onuda ya tersliyo yada kısa kısa cevaplar veriyo bazen işimz bitiyo otryoruz hep beraber iş yoken bana iş çıkartıyo eşim yanıma gel film izleyelim diyo bi ara eşim askerden geldi izine sabah kalkar kahvaltı hazırlar yemeğimizi yedikten sonra temzilk toz silme vs işimi yapar Otururuz evdede 3 görümcem var 5. Odayıda kaynanam sen yap diyo eşimde kardeşine dyoki bu seferlik sen yap yengen her zaman yapıyo işi paylaşın bu sefer dyo o bulaşık toz supurge yaptı sende koltukları düzlt diyo bu sefer annesi kızıyo kürtçe bi şeyler söylenip duruyo beni hep tersylyo kozgn bakyo onunla eşim yoken şakallrız güleriz konusuruz yeri gelir işi bile beraber yaparız ama eşim evde olduğunda tam tersi şaka yapmaya çalışıyroum beni terslyo yemek yapıcm yapma dur off diye napıcam kızlar bi fikir verin ? eşimlede aram bozlck diye korkyrum