BBüyükler hele ki doğu kültüründense eşlerin birbiriyle fazla temas içinde olmasını hoş karşılamıyor konu sahibi. Bir şekilde kendilerine saygısızlık gibi algılıyorlar. Eskiden anne baba yanında kendi çocuğunu sevmek bile saygısızlık olarak adlandırılırmış sen hesap et. Ben eşimle ne onun akrabaları ne de kendi akrabalarımın yanında fazla sıkı fıkı olmam. Ne düşüneceklerini bilemem. Ters düşmek, huzursuzluk istemem. Eski insanlar mı böyle, bizler de böyle mi olacağız yaşlanınca bilmiyorum ama farklı bir bakış açılarının olduğu muhakkak. Aynı evdeyseniz şakalaşmalarınızı baş başa anlarınızda yapmanız öneririm, huzursuzluk istemiyorsanız...
Büyükler hele ki doğu kültüründense eşlerin birbiriyle fazla temas içinde olmasını hoş karşılamıyor konu sahibi. Bir şekilde kendilerine saygısızlık gibi algılıyorlar. Eskiden anne baba yanında kendi çocuğunu sevmek bile saygısızlık olarak adlandırılırmış sen hesap et. Ben eşimle ne onun akrabaları ne de kendi akrabalarımın yanında fazla sıkı fıkı olmam. Ne düşüneceklerini bilemem. Ters düşmek, huzursuzluk istemem. Eski insanlar mı böyle, bizler de böyle mi olacağız yaşlanınca bilmiyorum ama farklı bir bakış açılarının olduğu muhakkak. Aynı evdeyseniz şakalaşmalarınızı baş başa anlarınızda yapmanız öneririm, huzursuzluk istemiyorsanız...
Ben pek yapmıyorum genelde kendi odamızda şakalaşıyoruz o annesnn yanında yapar