ayy çok ıyı laflar sokmşsn su benzetme ışıne bnde sınır oluyorummm
kaynanam sureklı aynı babası aynı babası dıyıp duruyo halbukı onların aılesı dışında kım gorse bana benzetr yada anneme..artık sınırları okadar zorladıki ayyy alii baksanaa aynı bızım nurişe benzıyoaileyle alakası olmayan bırıı yahu dedim bı bana yakıştıramadnz su çocuğu benım içimde buydu bebeğim dedim
ayy sınırolyorm yaaaaa delırıcemmm
hah bıde oğlum da da de de demeye başladı kaynanam demezmi ilk once dede dedii bende dedim yok yok benmoğlum bulbul anane bıle dedii
annemlerin yanına gittim bir ara memlekete,orda bilerek dede demeye başladı babama..onu görünce dede diye emekledi vs..hala çok fazla sever babamı,o varsa kimseye bakmıyor.
şimdi dede lafını öğrendi ya,kayınpederle konuşturuyoruz..bende adamın gönlü olsun diye kızım dede de falan diyorum bizimkide diyor.
sonra kayınvalidem annemi aramış..dedesine bir güzel dede diyorki sorma diye hava atmış

ya bide şunu söylücem ben yazın veya ara zamanlarda gider 1 ay falan kalırım annemelrde..kayınvalidem çok kıskanıyor ya
belli etmemeye çalışıyor ama çatlıyor o kadar yani.
sebepte torun tabiki,yoksa ben çocuksuz olsam gitsem umrunda olmazda..torun onları daha çok sevecek,bizi bilmeyecek korkusu var kadındada kayınpederde de.
bide onlar köyde yaşıyorlar,köyde yaşamalrının yanında hiç gelişemeiş bir köy..hiç kabuklarını kırmamışlar
annemlerle çok çok farklı..ondanda kıskanıyor büyüdüğündede burayı beğenmeyecek diye
hatta kayınpederim bir keresinde dediki.ev alacaksak onların şehrinden alacakmışız bunlarda köyden oraya taşınacaklarmış..kira vermeyeceklermiş.
oldu canım biz senelrce taksit ödeyelim,sen yardım etmediğin gibi birde gelip oraya otur alacağımzı kiradanda men et bizi..
hayır dedim eşime..istemiyorum..aynen bu şekildede söyledim
yardımcı olması gerekirken alacağımız kiradanda olacağız.ortada ev falan yokta işte doldurmaya çalışıyor şimdiden.
Son düzenleme: