Kaynanalar ve Çocuklarımız

hahahaha
slm kızlar misafir kabul ediyomusunuz ?
hepsini okuyamadım ama süper seyler yazıyo burda.
bazen bende düşünüyorum Yüce Allahım bana kaynanamı şaka olsun die yoladı die:D

hahahaha

şaka mı olsa olsa kabustur benim ki karabasan etkisi yaratan dan:53::53::53::53::53::47::47::47::47::27::37::84::84:

kızlar doğum yapacaklar Allah hepinize bebişlerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bi avazda kurtulun inşallah... ve sakın kaynana koca takmayın canınız nasıl ıstıyorsa oyle bakın cocuğunuza kimi istiyorsanız o kalsın yanınızda istemediklerinizide gonderin kımseden lafınızı esirgemeyin isteyen kussun kırılsın..ben tekrar cocuk dusunmuyorum ve okadar pısmanımkı loğusalığımın bebeğimin ilk gunlerinin tadını cıkaramadığım için..şimdi hep soyluyorum esımede kaynanamada ne hamılelık ne loğusalık yasattınız sutum bıle kesıldı dıye ama ne fayada bu saatten sonra..bılıyorum zor oluyor arada kalmak ama bosverin kımse onemlı değil o vakıt önemlı olan sizsiniz bebişleriniz..valla geri gelmıyor ogunler..

Amiiiin inş. canım sağol..

Kesinlikle haklısın..BENDE Aynısını nişanlılık dönemi için diyorum geri gelmiyor..Evliliğimizin ilk ayları da geri gelmiyor..Bu defa inş. sorun çıkmaz ilk bebeğim..Ne yapar bilmiyorum ama sorunlar da olacak biliyorum çünkü kayınvalidem çok sahipleniyor benim oğlum benim diyip duruyor sinirime dokunuyor bazen..Annem antalyadan gelecek..Geçen dedi ki annen yemek yapar bende oğluma bakarım..Ben neyim anlamıyorum bazen üstelik annem ilk defa gelecek evime 1 sene oldu evleneni..Bana bakmaya geliyor torunana bakmaya geliyor ama ben 1 ay yemek yaptıracağım anneme..Eşime de söyledim senin ki sorun çıkarmaz inş. annem yemek yapmaya değil bana bakmaya geliyor dedim..Ama bilmiyoruz tabi oıyyyyyy çok dolmuşummm

sizler kayınvalidenizemi muhtaçsınız anlamıyorumki böyle şeyler söyletiyosunuz yaşıyosunuz çok garip geliyor bana:51:

sizler kayınvalidenizemi muhtaçsınız anlamıyorumki böyle şeyler söyletiyosunuz yaşıyosunuz çok garip geliyor bana:51:
mrb canım benim kimse kimseye muhatc değil ama sonuçte esini seviyosan ailesinide kabul edeceksin eşin için.çok sevmeyebilirsin ama mecburiyetten görüşüyosun .mecburen yasanıyor bazı şeyler

ay bu topiğn hızına yetışemıyorum..
benım kaynpederm sumsuk bıde kaynanam adamı elınde oynatyor
yoksa bıde kaynatadan cekerdım...:53:
bu arada aranzda ızmırlılermı var bnde ızmrdeymde merak ettm:3:

ay bu topiğn hızına yetışemıyorum..
benım kaynpederm sumsuk bıde kaynanam adamı elınde oynatyor
yoksa bıde kaynatadan cekerdım...:53:
bu arada aranzda ızmırlılermı var bnde ızmrdeymde merak ettm:3:

genelde öyle oluyor canım:D kaynanalar gelinleri oldugunda ben ne dersem o olur havasında geziyolar ama :27:kimsenin kimseyi tınladığı olmuyor:30:

kızlar doğum yapacaklar Allah hepinize bebişlerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bi avazda kurtulun inşallah... ve sakın kaynana koca takmayın canınız nasıl ıstıyorsa oyle bakın cocuğunuza kimi istiyorsanız o kalsın yanınızda istemediklerinizide gonderin kımseden lafınızı esirgemeyin isteyen kussun kırılsın..ben tekrar cocuk dusunmuyorum ve okadar pısmanımkı loğusalığımın bebeğimin ilk gunlerinin tadını cıkaramadığım için..şimdi hep soyluyorum esımede kaynanamada ne hamılelık ne loğusalık yasattınız sutum bıle kesıldı dıye ama ne fayada bu saatten sonra..bılıyorum zor oluyor arada kalmak ama bosverin kımse onemlı değil o vakıt önemlı olan sizsiniz bebişleriniz..valla geri gelmıyor ogunler..
sağol canım doğru diyosun
3 gelini olan kaynana ölünce gelinler millet laf etmesin diye ağlıyorlarmış 1. gelin uzağa gömünnnnn uzağaaa
2. gelin derine gömün derineeeeeeeee
3.gelinde yine de gelir yinede gelirrrrrrrrrrr diye ağlıyormuş....:21:
kız bayıldım buna :60::60::60:
hahahaha
hoşgeldin canım aramıza.bunlar bize eşşekk şakası....:37:

Amiiiin inş. canım sağol..

Kesinlikle haklısın..BENDE Aynısını nişanlılık dönemi için diyorum geri gelmiyor..Evliliğimizin ilk ayları da geri gelmiyor..Bu defa inş. sorun çıkmaz ilk bebeğim..Ne yapar bilmiyorum ama sorunlar da olacak biliyorum çünkü kayınvalidem çok sahipleniyor benim oğlum benim diyip duruyor sinirime dokunuyor bazen..Annem antalyadan gelecek..Geçen dedi ki annen yemek yapar bende oğluma bakarım..Ben neyim anlamıyorum bazen üstelik annem ilk defa gelecek evime 1 sene oldu evleneni..Bana bakmaya geliyor torunana bakmaya geliyor ama ben 1 ay yemek yaptıracağım anneme..Eşime de söyledim senin ki sorun çıkarmaz inş. annem yemek yapmaya değil bana bakmaya geliyor dedim..Ama bilmiyoruz tabi oıyyyyyy çok dolmuşummm
tabi senin annen hizmetçi yemekleri o yapsın oda oğluma bakarım yalnız OĞLUMA diyo sanki kendi doğurmuş densiz.izin verme kız bırakma çocuğu kucağından .o gitsin işleri yapsın senin annen 40 yılın başı gelmiş hasret giderin kadın torununu kızını görüp gidecek zaten.ne ayıp misafir sayılır ta nerden kalkıp gelecek kadına işleri yaptıracak ki kızıyla oturup iki laf edemesin.
Yine Hamd olsun Rabbime ki eşlerimiz ile bizleri imtahan etmiyor..Onların ki çok daha ağır olur die düşünüyorum..Eşlerimiz inş. hep bize destek olurlar..

benimk inin desteği bana değil kaynana ma yanlız:50:
ayyy bırak şu koca müsvettelerini analarının gönlünü yapmak için 40 takla atıyolar.
ne alakası var anlamadım ben şimdi.bizmi diyoruz gel herşeye burnunu sok diye kendileri geliyo çocuk doğunca çıkmıyolar evden benim ona ihtiyacım yok gelmesin diyorum ama gelecek karışmadan dururmu:27::27:

aaayyyyyy kızlar şimdi eşim geldi akşam yemeğine kaynanam çağırmış illede gidicez diyo .ııyyy gıcık oldum :57::57::53::53::52::52::41: gerildim şimdiden:19::19:

ah canım seni çok iyi anlıyorum.bende temmuzda doğurcam ve biz aynı apartmandayız benimkilerde aynı eltime yaptıklarından biliyorum çocuk olunca neler yapacklarını .aynen şimdiden sinir oluyorum.ama ben dayanamam çıngar çıkartırım eşimede dedim hem beni savunmuyosun hem laf ettirmiyosun bundan sonra cevaplarını vercem karışma dedim.şimdilik ses yok.inşallah korktuğumuz gibi olmaz diye allaha dua ediyorum hep çokta sinirlenmek istemiyorum çocuğumda benim gibi sinirli olur diye ama elimde değil.

:emir_bebek: insallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alırız ve onun mutlulugu sevinci tüm sıkıntılarımızı unutturur

kesinlikle haklısın canım eslerimizin desteği olmasa berbat bi hayat olur sanırım.

evet o zaman bir hayat bile olmazdı ki canım..

tabi senin annen hizmetçi yemekleri o yapsın oda oğluma bakarım yalnız OĞLUMA diyo sanki kendi doğurmuş densiz.izin verme kız bırakma çocuğu kucağından .o gitsin işleri yapsın senin annen 40 yılın başı gelmiş hasret giderin kadın torununu kızını görüp gidecek zaten.ne ayıp misafir sayılır ta nerden kalkıp gelecek kadına işleri yaptıracak ki kızıyla oturup iki laf edemesin.

Valla canım benim öyle bir niyetim yok o da öyle yapar ise 40 gün mü burnumdan getirdi e bunun 40 yılı da var bende kötü olmak istemiyorum ama ille de zorlar ise bende yapacağımı biliyorum..Kendimi ezdirdim daha önce ilk zamanlar ama annem için bir defa böyle bişey yapmam..Kadın 1 aylığına gelecek hasta hali ile bana bakmaya ben istiyorum die yemek temizlik yapacak kimse kusura bakmasın alırım elime maşamı :66::66::66::66::66::66::66:

Valla canım benim öyle bir niyetim yok o da öyle yapar ise 40 gün mü burnumdan getirdi e bunun 40 yılı da var bende kötü olmak istemiyorum ama ille de zorlar ise bende yapacağımı biliyorum..Kendimi ezdirdim daha önce ilk zamanlar ama annem için bir defa böyle bişey yapmam..Kadın 1 aylığına gelecek hasta hali ile bana bakmaya ben istiyorum die yemek temizlik yapacak kimse kusura bakmasın alırım elime maşamı :66::66::66::66::66::66::66:
[/QUOTE]

yapıyolar cnm yapıyolar sfra kurulurken ortadan kayboluverıyolar ıs yapmıyolar annenden bklıyolar allah bıldıklerı gbı yapsın
madem oğlumun evı dıye gecınıyosun ıslerınıde yapsalar yaa...:41:

Back
X