Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neresinden başlasam ne yapsam ne anlatsam bilmiyorum zaten elle avuçla tutulur bi tarafıda yok hani...ben görücü usulü evlendim ozamanlar çok iyiydi kayınvalide hepsi gibi...evlendik ilk salondan geldiğimizde koptum zaten gelin arabasındayım indirmelik ver dediler cevap bu:aaaa ben ona koç gibi oğlan verdim yeter in kız aşağıhadi dedim ineyim ben görgüsüz değilim...neyse düğünden birgün sonra olanlar oldu...bi sorun yaşanmış benim haberim yok eve geldik suratlar 5 karış oha dedim daha birgün oldu...dün salondaydım..ne olduda suratlar ekşidi...neyse olayı dinledim ele avuca alınır bişey değil.sonra kenilerini doldurmuşlar doldurmuşlar aracıyı aramış kayınvalide...aman efendim bu nasıl bi kız aman efendim boşatırım oğlumu olan ona olur aman efendim düğünde çok oynadı daha neler neler....neyse ben çay veriyorum içmiyor konuşmuyr falan filan...tam 1 haftalık evliydim ailemi aradım gelin beni alın diye neyse zar zor ikna ettiler beni kaynana özür diledi falan...ama yapacağını yaptı arada bıkmadan...hamile kalınca vazgeçti biraz torununu göstermicem diye...hamileliğimde yaptılar yine...ama en zoru şimdikiler...yeni doğum yaptım ben daha 15 gün oldu...eşim 33 yaşında geliyor kadın...oğlum altına içlik giydinmi kazağın altında bişey varmı?haplarını attınmı?sürekli böyleydi...şimdi torunu oldu benim annem yanımda diye onuda getirdi eşim ...hala aynı ...eşimin eşofmanı batmış gitti yıkadı elinde banyoda oğlum benim kıyamam diyo
sanki evde makina yok...kahvaltı hazırlıyor kendi annem oda orda diyorki ben oğlumu hiç kahvaltısız göndermedim gece 1 de süt içirirdim diyor
benimkide annecim yapardı diye yakınmazmı?sonra benim oğlumu ANNEMM YAVRUMM KUZUMMM OĞLUŞUMMM diye seviyor....ayıp ayıp ninniler söylüyor..ben kendim bile öpmedim öpüyor...uyuyor diyorum uyusun ben bakıcam diyor gidiyor yanına uyansın diye battaniyeyi asılıyor....kucağa alışmasın diyorum kucağında yatırıyor....kendim bile almıyorum kucağıma acil olmadan...dün dayanamadım artık kavga ettim...ben seni tanıyamamışım dedi bana...çocuğu bana sevdirmiyorsun dedi e sende sevilecek zamanda sev e sende baba anne gibi sev...azcık büyüsünde ben onu yaylaya götürcem diyor bak sennn...bende sen götür diye doğurdum ...bende sen götür diye doğumda ölümden döndüm....dün konuşmayınca anneme benimle konuşmuyor ben ne yaptım demiş neyse konuşayım dedim sonra ağzına geleni söyledi.laf soktu soktu gitti...oğlumdan 2. defa topuk kanı idtediler cevap gelecek diye diken üstünde oturuyorum onun sitresi,sezeryan oldum acil iğleşmedim hala onun stresi,eşim geceleri bebeğimin sesini bile duymuyor kaç defa kalkıyorum bide üstelik her yeri dağıtıyor bide benden hizmet bekliyor evin stresi,kayınvalide bütün aileye ağlayarak anlatıyor bişey varmış gibi herkes benim hakkımda konuşuyor onu stresi...bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama sütüm gidecek diye korkuyorum....daha açık yazardım ama içinizi karartmayayım çok şey var anlatacak çok.....ama en önemlisi benim ölümle burun buruna gelipte kucağıma aldığım evladımı sahiplenmesi....o benim ya benim oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....benimmm....al oğlunu git onuda istemiyorum artık.....
Benim kayınvalidem de ben lohusayken 20 gün kaldı..keşke gelmeseydi beni sinir etti..bana sürekli sütün yok senin diyordu..ellerini yıkamıyordu,kadını banyoya sokamıyordum, temizliğine hiç dikkat etmiyordu, eşim hep uyardı annesini temizlik konusunda..sürekli bebişimi kucağına alıyordu çocuğumu bana vermiyordu..çocuk ağladığı zaman hemen yatak odasına damlıyordu kapıyı çalmadan..hiç bir iş yapmak istemiyordu sadece çocukla ilgilenmek istiyordu ..ben bebeğimi emzirmek için sandalyeden destek alıyordum neymiş onun zamanında kadınlar dimdik emzirirmiş bende öyle yapacakmışım,bende o senin zamanında kaldı dedim..sürekli kendi bildiği eski zaman kurallarını bize dayatmaya çalışıyordu..yeni doğmuş bebeği öpmek için can atıyordu hep engelledim..ama şunu farkettim eşimin yanında uyarılarımızı anlamış gibi davranıyordu, eşim işe gidince farklı davranıyordu..bebişim şimdi 4 aylık ve ben 1 ay sonra işe başlıycam ,kayınvalidem tutturuyor gelicem torunuma ben bakıcam diyee ,bize yerleşmeyi düşünüyor, köyden bıkmış,eşinden sıkılmış, eşim gezdiriyor hiç sıkılmıyor burda, istenmediğini biliyor ama yine de ısrar ediyor ...kadın söylediğim hiç bişeyi anlamak istemiyor arsız yaa..kayınvalidemle yaşam tarzlarımız çok farklı ne yapıcam bilemiyorum yardım lütfen..