çok hoşuma gitti bu bende deneyeyim bir dahakine
Ya da benım yaptıgım gıbı yapın, 'evet ıyı fıkır' dıyın ama yapmayın
Bır dahakı deyısınde de, 'ogluna soyledım ama, o boyle kalmasını ıstedı' dıyın.
benimkide daha 1 aylıkken bigün dışarı çıkarken elbise giymiştim ki zaten süslüyüm ay dikkat ederim üstüme başıma...Haaa şöyle doğru düzgün giyin zaten baban kızıyor arkandan diyoki(kayınpederim oluyor) o geliniburası bizim evimiz düzenimize karışmayın de geç ne lafını çekecen. benim kaynanam bana pilav öğretmeye bile kalktı bende sen bildiğin gibi yap ben bildiğim gibi deyip çıkıvermiştim mutfaktan. bir keresidne de kıyafetime karışmaya kalktı eşime söyledim hemen oda karışma ona nasıl istiyorsa öyle giyinedcek hem senin istediğin gibi kısacık giydiremem ben karıma deyiverdi o oldu. arada akrışmaya kalksada hemen cevabı yer oturur. bunlara susmaya gelmiyor bence sende susmamalısın. allah sabır versin
burası bizim evimiz düzenimize karışmayın de geç ne lafını çekecen. benim kaynanam bana pilav öğretmeye bile kalktı bende sen bildiğin gibi yap ben bildiğim gibi deyip çıkıvermiştim mutfaktan. bir keresidne de kıyafetime karışmaya kalktı eşime söyledim hemen oda karışma ona nasıl istiyorsa öyle giyinedcek hem senin istediğin gibi kısacık giydiremem ben karıma deyiverdi o oldu. arada akrışmaya kalksada hemen cevabı yer oturur. bunlara susmaya gelmiyor bence sende susmamalısın. allah sabır versin
sen cocugunla yat, senin yerine o yatip oglunu emzirsin :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?