- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Herkeze selamlar arkadaşlar,öncelikle konuyu özeltlemek istiyorum.Eşimle 8 senelik evliyiz çok badireler atlatık ,düğünde kimse yardım etmedi.Hep tek basına ugraştı durdu ama bizim durumuzda kah iyi kah kötü idare ediyoruz.Geçenlerde icra kagıdı geldi en az 1 milyar ödeme yapmadıgımız taktirde icra gelecek.Görümcemin eşi ile benim eşim iş akadasılar canı sıkılmış o da durumu sormuş ailenden iste destek çıksınlar demiş ;eşim de yok şimdiye kadar destek çıkmadılar demiş, istemem diye ,ben isterim demiş o da durumu anlatmış eşimin abisine neyse kayınvalidem akşam aradı eşimi normal konustular düzelecez vs... sonra gece tlf geldi eşimin abisi diyor ki sen birine bişe mi dedin yok efendim yrdm etmediler felan diyerek konustu ve telefonu kapttı.Haliyle görümcemin eşindne şüpelendik.Sabah sormuş o da ben bir şey demedim ama akşam annenle konustum neden destek çıkmadınız dedim iyi niyetle söyledim demiş.Anlayacagınız kaynananm her şeyi diğer ogluna söylemiş hakkında böyle söylüyor diye.bBu arada eşim üvey evlat gibidir asla destek çıkmadılar ama eşimin abisine bizden 1 yıl sonra evlendi araba bile aldılar ona o kadar yani şimdi de ev yaptırmayı düşünüyorlar karı koca çalışır kaynanamlarla yaşarlar hiçbir fatura ödemezler biz gurbetteyiz bu arada görümcem dogum yaptı diye burada kendisi evlerimiz yakın.Şimdi size soruyorum ben çok sinirlendim anlatmadıgım çok şeyler var ne beni ne kızımı ne eşimi severler artı eşim sessizdir bir defa bile yüksek sesle konusmamıştır onlarla Bunca yıl sustum gidip her şeyi anlatımkızaym diyorum diğeri ogluysa öteki düşmanı mı kaldıki bir anne evletlarını birbirine düşürmeye çalışmaz.Uzun oldukusura bakmayın şimdien teşekkür ederim