kaynanam bakmak zorunda degilim diye kaynatama ben bakiyorum

tubaelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
202
25
34
Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik

Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik

nasıl yani zorundamıymış eşi olan o sen değilsin ya ,o bakmaya mecbur değilse sen hiç değilsin bu durumda

3 çocukla olur mu kp yi evine yollayın bir bakıcı tutun o zaman madem kv bakmıyor.

Madem eve getirdi eşiniz bakmalı o halde.zaten altına yapıyorsa senin onu temizlemen doğru değil.dinende bakmakla yükümlü değilsin.tabi adamcağız ne yapsın,yazık sokakta kalacak değil ama eşin özel olarak ilgilensin madem.senin bakmak gibi bir mecburiyetin yok.ama adama yinede tavır yapma,yazık oda istemezdi bu duruma düşmeyi

Gercekten anlamiyorum insan nasil kocasina ben bakmam der hayir adamin zaten bakilacak biseyi zaten yok.sadece unuttugu icun kapi kitli olacak birde surekli evde dolaniyor surekli tekrar edip kendince konusuyor verirsen yer vermezsen yemez ben bakmayim demiyorum ama kaynanamin eli ayagi tutuyor ne demek alin siz bakin zaten uc cocukla butun gun evde kafayi yiyorum biri agliyor susuyor oteki basliyor

Allah yardımcın olsun canım benim. Çok büyük sevap hasta olan anne babaya bakmak ama senin sorumlulukların zaten fazlasıyla varmış. Eşin kardeşleriyle görüşüp ortak bir karara varsınlar. Kolay mı o adam için, onu da düşünmek lazım. İnsanoğlu bazen ne kadar zalimleşebiliyor. Ömür geçirdiğin, birlikte çocuk dünyaya getirip büyüttüğün hatta ekmeğini kazanan adamı gün gelsin hasta diye kapı dışarı et. Allah böyle imtihanlar yaşatmasın çok zor.

kaynana adamın sadece iyi gününde varmış demek ki,çok yazık.:KK43:
benim bir tanıdığımında annesi böyleydi.adam öldü kadın rahatladı.:KK43:

Gercekten anlamiyorum insan nasil kocasina ben bakmam der hayir adamin zaten bakilacak biseyi zaten yok.sadece unuttugu icun kapi kitli olacak birde surekli evde dolaniyor surekli tekrar edip kendince konusuyor verirsen yer vermezsen yemez ben bakmayim demiyorum ama kaynanamin eli ayagi tutuyor ne demek alin siz bakin zaten uc cocukla butun gun evde kafayi yiyorum biri agliyor susuyor oteki basliyor

Çok büyük bir sevaba giriyorsun var ya, Allah bunun mükafatını kat ve kat verir sana. Bu dünyada herkes ektiğini biçer bir şekilde, kayınvalidenizde biçecek.

Canim kaynanana yaziklar olsun, o hesabini obur dunyada verecek zaten

3 cocuklar cok zor evet ama olsun sen elinden geleni yap derim, kazanacagin sevap, alacagin hayir duasi, Allahin senden razi olmasi bunlari dusun, dusene birde sen vurma, hemde o senin esinin babasi-seninde baban sayilir, insanlar yabancilara bakiyor, bu buyuklugu yap derim ben
Allah adamcagizin yardimcisi olsun, Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin :KK43:

Başka kardeşlerde varsa bir bakici tutun parayi arabizda bölün ve evinde kalsin kayinbabaniz da..

Adam için de üzüldüm ya.. Allah hicbirimizi elden ayaktan düşürmesin. Babanem hep " iki gün yatak üçüncü gün toprak " diye dua ederdi yasliliginda.. Muhtaç olmak zor..

Zaten bakici tutalim dedik ama kizlar su var adam altina yapmiyor kaynanam bakmamak icin uydurdu sanki bugun esim aradi surekli yaptiysa elleme beni cagir geleyim diye yok dedim adam tuv.gitti yapti yemegini yedi oturdu.benim anlamadigim sirf kendi rahati icin boyle uydurup adami istemiyor hayirda ben uc cocuk biri bebek nasil yetiseyim sinirimden agliyorum.esimde goruyor napiyim diyor mecbur duracak annem istemiyor diye ben napiyim ????? sirf bu yuzden tartistik simdi

Zaten bakici tutalim dedik ama kizlar su var adam altina yapmiyor kaynanam bakmamak icin uydurdu sanki bugun esim aradi surekli yaptiysa elleme beni cagir geleyim diye yok dedim adam tuv.gitti yapti yemegini yedi oturdu.benim anlamadigim sirf kendi rahati icin boyle uydurup adami istemiyor hayirda ben uc cocuk biri bebek nasil yetiseyim sinirimden agliyorum.esimde goruyor napiyim diyor mecbur duracak annem istemiyor diye ben napiyim ????? sirf bu yuzden tartistik simdi
Kayinvalidenin geçim kaynagi var mi yani eşinin maasini falan alıyor mu tek basina ne yapmayi planliyor

X