ay çok fenasınız ya uyanıklığa bak
arkadaşlar haftanın iki günü akşam işten 9 da geliyorum çok yorgun oluyorum ve ertesi gün anca 11 12de uyanabiliyorum buna rağmende eşime kahvaltısını hazırlarım.her sabah bi zile basma huyu vardır k.k nın.ben altkatta o üst katta oturuyor.
baktı ben yeni uyanmışım kalk kalkk ya benim niye böyle tembel bi gelinim var dedi.gerçekten çok kırıldım bu sözüne.anne aşkolsun..çok yorgunum dedi niye yoruluyosun gençsin dedi.
halbuki hiçde tembel değilimdir yemeğim hiç eksik olmaz eşimi kahvaltısız göndermem temizlikte çok iyiyimdir. haftanın dört günü çalışıyorum zaten işlere yetecek vaktim oluyor.mantı bile yaptım geçen gün..sırf geç uyandım diye mi tembel oldum.
ben mi fazla hassasım arkadaşlar anlamıyorum bu sözü gerçekten haketmedim.geçenlerde hastalanmıstı ilaçlarını bile ben sürdüm kendisi teklif etmeden ben süreyim demiştim.
şimdi işe hazırlanıp gitmem lazım bugunde 9 da geleceğim. ben özel bir kursta öğretmenim haftada iki gün akşam ders veriyorum..bu haldeyden nasıl ders vereceğimide bilmiyorum.
dünden de moralim çok bozuk kızlar.dün bir öğrencim( evli barklı adam) bilgisayarında "çok güzelsiniz" yazmış uygulamayı yapamadığı için beni çağırdı bende yazıyı görünce şok oldum tepki vermedim tabi ama büyük ihtimalle benim için yazdığı çok bariz..
akşam eşime söylemek gibi bi gaflette bulundum ve sinirden deliye döndü.adama bir ton laf söyledi haklı olarak..onu bulucam onu göster şöyle yapıcam böyle yapıcam falan..bende söz verdim bi daha olursa işi bırakırım sen rahat ol dedim.aslında işimde çok rahat maaş yönünden de iyi sayılır.
ama her sınıfta böyle değişik tipler çıkıyor eşimde kpss çalışıyor o da özel bir kurumda öğretmen o atanında hemen işi düşünmeden bırakırım diye düşünüyordum ama taki bugune kadar.telde de söyledim ben bu evde oturduğum sürece çalışacağım dedim o da tamam dedi.birde çalışmasam kaynanam neler neler yapar bana..
temizlik hastalığıda var zaten haftada iki gun merdiven yıka sil yapmadan duramıyor.tabi haliyle artık beraber yapıyoruz.misafirleri hiç eksik değil..haftasonları ya ogider ya birileri gelir.Allahtan çalışıyorum yoksa hepten çıldırırım.
Hiç üzülmeyin bence. Tembel olsanız bile kendinize, kayînvalidenize ne oluyor.arkadaşlar haftanın iki günü akşam işten 9 da geliyorum çok yorgun oluyorum ve ertesi gün anca 11 12de uyanabiliyorum buna rağmende eşime kahvaltısını hazırlarım.her sabah bi zile basma huyu vardır k.k nın.ben altkatta o üst katta oturuyor.
baktı ben yeni uyanmışım kalk kalkk ya benim niye böyle tembel bi gelinim var dedi.gerçekten çok kırıldım bu sözüne.anne aşkolsun..çok yorgunum dedi niye yoruluyosun gençsin dedi.
halbuki hiçde tembel değilimdir yemeğim hiç eksik olmaz eşimi kahvaltısız göndermem temizlikte çok iyiyimdir. haftanın dört günü çalışıyorum zaten işlere yetecek vaktim oluyor.mantı bile yaptım geçen gün..sırf geç uyandım diye mi tembel oldum.
ben mi fazla hassasım arkadaşlar anlamıyorum bu sözü gerçekten haketmedim.geçenlerde hastalanmıstı ilaçlarını bile ben sürdüm kendisi teklif etmeden ben süreyim demiştim.
arkadaşlar haftanın iki günü akşam işten 9 da geliyorum çok yorgun oluyorum ve ertesi gün anca 11 12de uyanabiliyorum buna rağmende eşime kahvaltısını hazırlarım.her sabah bi zile basma huyu vardır k.k nın.ben altkatta o üst katta oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?