kaynanam bana tembel dedi

hangi kaynanaya göre mükemmeliz ki o yüzden bence takma laf olsun diye konuşmuş bence hem eşin zaten kendi demiş boş konuşuyor diye
ayrıca bornozla açma fikri hoşuma gitti

şimdi işe hazırlanıp gitmem lazım bugunde 9 da geleceğim. ben özel bir kursta öğretmenim haftada iki gün akşam ders veriyorum..bu haldeyden nasıl ders vereceğimide bilmiyorum.

dünden de moralim çok bozuk kızlar.dün bir öğrencim( evli barklı adam) bilgisayarında "çok güzelsiniz" yazmış uygulamayı yapamadığı için beni çağırdı bende yazıyı görünce şok oldum tepki vermedim tabi ama büyük ihtimalle benim için yazdığı çok bariz..
akşam eşime söylemek gibi bi gaflette bulundum ve sinirden deliye döndü.adama bir ton laf söyledi haklı olarak..onu bulucam onu göster şöyle yapıcam böyle yapıcam falan..bende söz verdim bi daha olursa işi bırakırım sen rahat ol dedim.aslında işimde çok rahat maaş yönünden de iyi sayılır.
ama her sınıfta böyle değişik tipler çıkıyor eşimde kpss çalışıyor o da özel bir kurumda öğretmen o atanında hemen işi düşünmeden bırakırım diye düşünüyordum ama taki bugune kadar.telde de söyledim ben bu evde oturduğum sürece çalışacağım dedim o da tamam dedi.birde çalışmasam kaynanam neler neler yapar bana..

temizlik hastalığıda var zaten haftada iki gun merdiven yıka sil yapmadan duramıyor.tabi haliyle artık beraber yapıyoruz.misafirleri hiç eksik değil..haftasonları ya ogider ya birileri gelir.Allahtan çalışıyorum yoksa hepten çıldırırım.

Sizin tembel olmanız onu neden ilgilendiriyormuş, asıl bunu sormak lazım.

Anlattıklarınızdan hiöte tembel olmadığınız belli aksine insanlar için çok şey yaptığınız için sizin insan olduğunuzu doğal olarakta yorulabileceğinizi unutup,herşeyi hak görmeye başlamışlar..ayrıca tembelseniz tembelsiniz herkes çalışkan arı gibi olacak diye bir kural yok.ehh bende tembelim yapıcak birşey yok diyin geçin.ben mesela cidden kimse için kılımı kıpırdatmam gayet tembelimdir o yüzden en ufak bişey yaptığımda insanlar dünyaları yapmışım gibi sevinirler :))) önce bennn sonra diğerleri..

Ayy Canim , Cokta tin yani :)

Neden takiyosun ki , istedigi kadar tembel desin sen öyle olmadigini biliyosun..
Esinde biliyo eminim, eeee ozaman hic sorun yok...
hatta sana tembelsin dediginde Evetttt oyleyim dee , takmadigini gorurse ..
bidaha oyle patavatsiz konusmaz ....

calisan bir bayan , evinin isini aksatmiyosa , yemegini eksik etmiyosa..
istedigi kadarda dinlenebilir ... uyur asil onun yaptigi cok yanlis sabahlari nobet mi tutuyo kapida..

bosver canim takma !!!

kv bana tembel dese ki deme gibi bir şansı yokta
olduki gaflette bulundu dedi diyelim
valla kaynana oglun ve ben tembelligimden memnunum
yani senlik sorun yok derim

Yoo samimiyetinden soylemis, bir anne gibi icten ve sinirli. Kotu niyetli olsa arkandan konusurdu esini doldururdu. Ben yuze konusan insandan korkmam

Madem ise devam edeceksiniz bunu niye kocaniza anlattiniz ki? Adamin aklina envayi cesit sey gelecek siz calisirken. Esiniz cok iyi niyetli biri onun izzetini rencide etmeyin hak etmiyor. Hem siniftan biri bana asiliyo, hem bu evde oturursak calisirim diyosunuz. Yani demek istiyosunuz ki baska eve cikalim ve ben calismayayim. E adamcagiz atanamamis maas azdir zaten tek maasla zor kira borclar. Simdi tum gun o ogrenci karima nasil bakiyodur suan diye dusunecek zavalli. Off asil ben buna uzuldum be. Uzmeyin boyle iyi niyetli adamlari.

Son düzenleme:
Hiç üzülmeyin bence. Tembel olsanız bile kendinize, kayînvalidenize ne oluyor.
Çalışan bir bayansınız zaten, kayınvalidenizin çalışma sartlarından haberi yok galiba.

Ben olsaydim hadi caniiimm oyle mi derdim o da esime sikayet edip aglardi kesin buna benzer coook olay yasadim yasarimda zaten sasirmiyorum kim gelinini sevmis ki beni sevicek bosver hayatim hic umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…