- Konu Sahibi Yasemin8134
Sadece parmagini koyduysa sorun yok..Kulak zarına gelemez daha ileride o çünkü..Bir de parmakla bakmak ne ya
Hiç o şekilde muayene ne duydum ne de yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir anne tek harf bilmese dahi parmakla işitme yetisi kaybolmaz bunu bilirBende onu diyorum. Sadece okuyan insanlar mı çocuk doğuruyor. Belliki bilmiyor. Oku yazma bilmeyen ilk okul mezunu annelerde var
Abartmayın yaaa. Alt tarafı dokunmuştur kadın. Sonuna kadar sokmamıştır yani.
Kızım çok ağladığında ben de dokunurum ki kulağı ağrıdığı için mi ağlıyor diye. Hemen anlarım, hic de yanılmadım şimdiye kadar.
Parmagimiz zaten icine girmez ki. Kulak deliğinin dış kısmına dokunurum. Hatta emerken masaj yaparım çok da rahatlar.Kulağınin içne mi degdiriyorsunuz
O da dogru. Elinizle kulagina degdirdiginde agliyorsa kulagi agriyordur. Ama kulak cok agridiginda bebekler kendileri de ellerini kulagina getirirler.Biz küçükken bebislerin kulagi agriyir mu diye test etmek icin hafifce parlaklarını değdirirlerdi. Ben de kızımın kulağını o şekilde kontrol ediyorum.![]()
Kulak deliğine parmağını sokamaz zaten. Dış kısmına dokunmuştur.Abartmiyorum , 3 aylik bebegin kulagina parmak falan sokulmaz
Size de bravo , kac yillik anneyim cocuklarimin kulaklarina "dokunarak" agridiklarini anlamadim , anlayan doktor da gormedim
Aynen ya. Sanki parmagi sonuna kadar ittirip zara dokunuyoruz. AsndmParmagimiz zaten icine girmez ki. Kulak deliğinin dış kısmına dokunurum. Hatta emerken masaj yaparım çok da rahatlar.
Belliki üzerine titriyor. Kv de belliki okumamış parmak sokup duruyormuş.burada herkes gardını almış aman biri derdini paylaşsada hakaret edip dalga geçeyim diye bekliyor. Tavrım o hatunlaraBir anne tek harf bilmese dahi parmakla işitme yetisi kaybolmaz bunu bilir
Konu sahibimiz aşırı hassas diyeyim
kayinvalide mi agliyordu kulagim diye kim kime parmak sokmus kulak agriyinca neden parmak sokulur anlamadimBebegım 3 aylık kayinvalidem ağlıyordu kulağımı ağrıyor dıe parmağını kulağına soktu birsey olmşmudur Ara ara bunu tekrarladı işitme testine götürsem abr olurmu içim rahat etmesi için önce size sordum işitmesinde problem olurmu kulak zarı ulaşabileceğimiz noktada mi çok korkuyorum
ayyyy cok yasa nasil guldum yaSürtünmeyle kızlık zarı yırtılan kadının kuzeni galiba konu sahibi
Size mantıklı geliyor mu, parmakla kulak zarı yırtmak................
Bebegım 3 aylık kayinvalidem ağlıyordu kulağımı ağrıyor dıe parmağını kulağına soktu birsey olmşmudur Ara ara bunu tekrarladı işitme testine götürsem abr olurmu içim rahat etmesi için önce size sordum işitmesinde problem olurmu kulak zarı ulaşabileceğimiz noktada mi çok korkuyorum
Sürtünmeyle kızlık zarı yırtılan kadının kuzeni galiba konu sahibi
Size mantıklı geliyor mu, parmakla kulak zarı yırtmak................
Anladım da bazı dertler çok fazla absürtBelliki üzerine titriyor. Kv de belliki okumamış parmak sokup duruyormuş.burada herkes gardını almış aman biri derdini paylaşsada hakaret edip dalga geçeyim diye bekliyor. Tavrım o hatunlara
Bende onu diyorum. Sadece okuyan insanlar mı çocuk doğuruyor. Belliki bilmiyor. Oku yazma bilmeyen ilk okul mezunu annelerde var önce yazdığımı iyi okuyun.
Hiç parmakla kulak zarı yırtılır mı Allah aşkınıza..
Parmakla kendi kulağınızın zarını bile yırtamazsınız bırakın bebeği.
Kulak zarının yırtılması için, kürdan ya da tığ gibi sivri bir uç ile iç kısma kadar kuvvet uygulamak gerekir.
Hayır merak ettiğim hiç dizi film de mi izlemiyorsunuz kulak zarı yırtılma, duyu kaybedilmesi sahnesi hiç mi görmediniz kan falan gelir hani kulaktan, bari ordan görüp bilgi edinseydiniz biraz.