Kaynanam beni çocuk gibi görüyor!

2 yol var. Ya bu tavrından hoslanmadiginizi soyluceksiniz yada aaa öyle mı annecim bu iyi bir tüyo oldu aaaa böyle mı daha iyi süper diyerek ilişkilerinizi geliştireceksiniz. o da bir süre sonra emin olduğunda keser zaten. Ben bildiğim yemek tarifini veya kendi annemden öğrenebileceğim yemek tarifini bile kv arayıp soruyorum siz çok güzel yapıyormuşsunuz bana yapılış sırrınızı anlatın diyerek çok hoşuna gidiyor hevesli hevesli bir anlatıyor ne olacak karşılıklı birbirinizi mutlu edin

2 yol var. Ya bu tavrından hoslanmadiginizi soyluceksiniz yada aaa öyle mı annecim bu iyi bir tüyo oldu aaaa böyle mı daha iyi süper diyerek ilişkilerinizi geliştireceksiniz. o da bir süre sonra emin olduğunda keser zaten. Ben bildiğim yemek tarifini veya kendi annemden öğrenebileceğim yemek tarifini bile kv arayıp soruyorum siz çok güzel yapıyormuşsunuz bana yapılış sırrınızı anlatın diyerek çok hoşuna gidiyor hevesli hevesli bir anlatıyor ne olacak karşılıklı birbirinizi mutlu edin
bu iliskiler baska yollarla gelismiyormu herseyi ben bilirim.gelin yapamaz edasindami olacaklar hep yada surekli kucukmu gorecekler yapamiyor diye. herkesin yemek yapma sekli.farklidir

Merhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!

klasik kv

bu iliskiler baska yollarla gelismiyormu herseyi ben bilirim.gelin yapamaz edasindami olacaklar hep yada surekli kucukmu gorecekler yapamiyor diye. herkesin yemek yapma sekli.farklidir
gelişebilir tabiki de hoşlanmıyorsanız söyleyin demekki rahatsız olmuşsunuz burdaki anlatisinizdan çok rahatsız edici gelmediği için bir yöntem olarak söyledim ama demekki sizi rahatsız ediyor ve ediyorsa da bu bir sorundur. o zaman hoslanmasiginizi söyleyin ama esinize değil direkt kayinvalideye. bire bir söylemek daha uygun geliyor bana

bence de herkesin yontemlerı farklı falan herkes aynımı kesıyor de herkes kendı evının hanımı sonucta ama kırmadan etmeden söylemek lazım kocana nakletmene gerek yok.

Bikere meselenin eşinle hiç alakası yok kv ve senin arandaki birsey eşine yansıtma ama çok ufak gibi gorunsede takılmakta haklısın.yalniz kv bence kuralcı bir kadın bana öyle geldi.

Ayy kv ne göre davran kötü niyetli olduğunu seziyorsan şakayla karışık cevap ver ama öğretmeye çalışıyorsa sürekli soru sor şunu nasıl yapayım bunu nasıl yapayım aa öylemi tamam anne de ben bazen arayıp bildiğim yemeğin tarifini istiyordum bırak mutlu olsun eşini karıştırma cok sacma ve erken böyle şeylerle şikayet hakkını doldurma :)

Birlikte sogan dogramayin. Evler ayri ama yemek niye birlikte yeniyor? Ben bu durumu anlamadim?

:) tecrubelerimden yola cikarak söylüyorum 3-5 defa tersle. Atiyorum kv'n birsey dediginde biliyorum zaten, oyle yapiyorum zaten ya da ben bu sekilde yapiyorum gibi.

Ama tabi karsindaki insanda anlama kıtlığı varsa tıpkı bnm kv gibi onu milyon defa terslememe ragmen hala israrla fikirlerini sunar. Yapacak birsey yok kv'ni olduğu gibi kabul edeceksin cunku o kadinin yapisi oyle. He he diyip kendi bildigini okuyacaksin :KK66:

Merhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
O söylesin sende onun dediği gibi yapma bildiğin gibi yap, anlar belki. Yani annelermzde yapar ya bazen ama biz dinlemynce yapcak bişyleri olmaz. Aklıma böyle bişy geldi:)) ben olsam öyle yapardm herlde

Bana da geçen geldiklerinde kayınvalidem masayı öyle silme şöyle sil dedi sildim onun dediği gibi birkaç defa ama kendim silme tarzım kolayıma geldiği için kendiminki gibi devam ettim sonra napayım :D ama mesela yoğurt çorbası yapmıştık kapağını kapatırsan yoğurt kesilir falan dedi mesela onu bilmiyordum kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar galiba.
Soğan doğramanın da mı stili varmış ilginç.Sen kendin nasıl rahat ediyorsan öyle yap o da alışır gider nasıl olsa.

Benim kaynanamda öyle aman takmıyorum takmadığı da kendi sinir oluyor salla :) hehe' de gec

Soğan doğrama stili kv göstermedi biliyor diyerekten internet var bildiği şeyleri ordan bakarak yapıyorum ama emzirme konusunda karışıyor onda nette pek doğru göstermiyor o kadarda .. biliyorum der gibi kafa sallıyorum hehe' deyip geçiyorum takmiyorum kı. Sende takma boşver..

gelişebilir tabiki de hoşlanmıyorsanız söyleyin demekki rahatsız olmuşsunuz burdaki anlatisinizdan çok rahatsız edici gelmediği için bir yöntem olarak söyledim ama demekki sizi rahatsız ediyor ve ediyorsa da bu bir sorundur. o zaman hoslanmasiginizi söyleyin ama esinize değil direkt kayinvalideye. bire bir söylemek daha uygun geliyor bana
aslinda esimize anlatmamiz dertlesecek birini ariyoruz o yuzden eslere soyluyoruz. yani yine sonucunda kv desekte o konuyu esle paylasiyoruz :)

Eşini şimdilik karıştırma canım erkekleri böyle şeyler yorar mesela kaşıkla ilgili birşey mı dedi gülerek bu yaşa kadar bende kaşık tutmasını biliyorum her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır gibi cümleler kur derim canım lafı koy geç kenara

Back
X