• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam beni seviyor mu

Daha ne yapsın kadın sevgisini göstermek için acaba .ne mutlu size .kıymetini bilin..inanın soylediklerinizden birini yasasaydim kavinvalidemle onu başımda tasirdim..ben kötülüğünden başka bir iyi anı hatırlamıyorum bile..

3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
Çokmu önemli sizi sevip sevmemesi?

Ne yapsin, ilani ask mi etsin?
Yapan yapiyor....

20250819_122907.webp

Çok şanslısınız demeye geldim, benim kv sizin kv nin yaptığının 100 de birini yapmadı .Daha ne canım ,cicim diyecek kadın ?? Çok tuhafsınız ve şansınızın farkında bile değilsiniz.

Dalga geçmek için açılmış bir konu olduğu bariz bence
Neden dalga geçiyim söylediklerimin hepsi gerçek. Herkes neden sizin için önemli vs demiş de sonuçta o da eşimin annesi haliyle geliniyim acaba beni seviyor mu düşüncesine girmem normal. Sadece sizlere de böyle yapan biri ama hislerini belli etmeyen de biri sizce duyguları nedir diye sordum bir sürü linç yemişim ya

Ayrıca eşim dayıları ile maddi bir konuda sorun yaşadı o yüzden konuşmuyor onlarla eskiden de çok çok samimiymiş ama evlendikten sonra ticaret para girince araları açıldı kaynanam de bu duruma aşırı üzülüyor geçen konuşurken oğlum eskiden böyle değildi evlendi Byöle oldu dedi eskiden kardeşimle sabah akşam birlikteydi ne olduysa evlendikten sonra oldu dedi eee siz bundan ne anlam çıkarırsınız. Evet bunları yapıyor çayımı kahvemi önüme veriyor evime gelse bütün işlerimi yapıyor yaz kış temizliklerinde çağır ben sana gelir yaparım diyor bunlar hepsi gerçek ama kaçtır bana oğlum eskiden böyle değildi evlendi değişti diyor yani bu tutarsızlık kafamı karıştırıyor anladınız mı herkes de anlamak üzerine yargılamış beni

Ayrıca eşim dayıları ile maddi bir konuda sorun yaşadı o yüzden konuşmuyor onlarla eskiden de çok çok samimiymiş ama evlendikten sonra ticaret para girince araları açıldı kaynanam de bu duruma aşırı üzülüyor geçen konuşurken oğlum eskiden böyle değildi evlendi Byöle oldu dedi eskiden kardeşimle sabah akşam birlikteydi ne olduysa evlendikten sonra oldu dedi eee siz bundan ne anlam çıkarırsınız. Evet bunları yapıyor çayımı kahvemi önüme veriyor evime gelse bütün işlerimi yapıyor yaz kış temizliklerinde çağır ben sana gelir yaparım diyor bunlar hepsi gerçek ama kaçtır bana oğlum eskiden böyle değildi evlendi değişti diyor yani bu tutarsızlık kafamı karıştırıyor anladınız mı herkes de anlamak üzerine yargılamış beni
üffff allah başka dert vermesin yani

üffff allah başka dert vermesin yani
Ya insanın dertleriyle sıkıntılarıyla dalga geçiyorsunuz yeni doğum yapmış bir anneyim belki benim de kafama bu takıldı sormak istedim Üf diye karşılık verecekseniz yazmayabilirsiniz insanlar nasıl tahammülsüz bir hal almış anlamıyorum

Ya insanın dertleriyle sıkıntılarıyla dalga geçiyorsunuz yeni doğum yapmış bir anneyim belki benim de kafama bu takıldı sormak istedim Üf diye karşılık verecekseniz yazmayabilirsiniz insanlar nasıl tahammülsüz bir hal almış anlamıyorum
insanlar 4 sayfa yazmış sizi ikna etmek için yeterli değil mi bu kadarı, bence uzatmayın

Allah başka dert vermesin canım.

Benim kayınvalidemin ağzından da canım kızım lafları düşmez ama bu zamana kadar bana tek bir yararı dokunmamıştır. Keşke benim kvde sizinki gibi olsaydı

3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
Kız kalk 2 rekat namaz kıl kadın daha ne yapsın bizimki kuyu kazmaktan başka bişey yapmiyor

Kız sen ne takiyosun kadın gelip yapıyor zaten onların lafları oğlum bekarken şöyleydi evlendim böyle oldu diye 2 haftalığına Türkiye'ye gittim cenaze var diye eşimle birlikte gittik kayınvalidem olay çıkardı oğluyla aynı odada uyumak için geçmiş kaynanam bunu yapıyor diyosun şükret Aralık'ta 3 aylığına buraya geliyor ben napayım kadın burnumdan getiriyor hatta ben işini yapiyorum daha yaranamiyorum keşke herkesin kaynanası senin kaynanan gibi olsa canım cicim demese de olur mantı açtım bı gün görüntülü aradım gorumcemlerdeymis saat 6 olmuş oğlu aç acina bu saate kadar bekliyormuş oğlu da çalışıyor herkesin içinde rezil etti sonra en sevdiğim gelinim bu dedi demekki böyle kaynana lazım sana gel kaynanaları değiştirelim ben razıyım o sevgisini çok belli eder 😂😂

Ya niye hava atıyım bir şey sordum soğuk bir insan olduğu için sevdiğini hissedemiyorum diye yazdım gerçekten bilsem hissetsem niye yazıyım evet bu konularda bana çok iyi yardımcı oluyor ama bu sevdiği anlamına mı geliyor belki insanlık için yapıyordur herkese öyle çünkü
Sevdiğini hissetmeniz için daha ne yapması lazım ki?
Her insan sevgisini aynı şekilde ifade etmez.
Kendiniz söylüyorsunuz çocuklarına bile söylemiyor diye.
Yani bunun farkındasınız ve size karşı bu kadar özenli davranan birinin sevgisini mi anlayamıyorsunuz?

Yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okursanız şayet insanların neden tepki gösterdiğini anlarsınız.

ne niyetle yazdığınıza değinmeden fikrimi belirteyim dedim bazı insanlar sevgisini sadece sözlerle temasla belli edebilirken bazı insanlarda sadece düşünceli davranışlarla belli edebiliyorlar.

Ay maşallah diyorum benim kaynanam da bana büyü mü yaptı diye düşünüyorum. Bence seviyor sizi ama sizden daha çok oğlunu seviyor o yüzden siz de onun nazarında kiymetlisiniz.

Back
X