Kaynanam beni sevmiyor..ama başkalarin yaninda ve eşimin yaninda seviyor gibi davrananıyor.

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Kaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz

Başkalarının yanında aynen karlılık verin sizde. Yalnız kalınca bir hal çaresine bakılır :KK53:

Sende onun yaptigini yap. Kocanin yaninda ona azizeymis gibi davran, o yokken de kendin gibi ol.

Eger kocana, annesi icin olumsuz birsey dersen kocan sana, ama annem seni seviyor senin icin kotu konusmuyor der ve kabahatli siz olursunuz. Nabza gore serbet verceksin.
Evet öyle yapiyor ben esime annen şöyle böyle dedigimde onu savunuyor

Aaa aynı beninkinden:) bende herkesin ve eşimin yanında anne bişey ister misiniz anne şalinizi getireyim mi vs vs derim yalnızken ağzını acmam muhabbet etmek değil cevap bile zar zor çıkar ağzımdan. Bende bilin bakalım bunları kimden öğrendim. Doğru bilginin kendisinden öğrendim tabiki:)

Valla hiç eşine hissettirme sen kötü olursun. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, gelinisin diye seni sevmek zorunluluğu yok ki. Üstüne düşeni yapıp başkasının yanında baş tacı ediyomuş. Sende aynısını yap. Hiç başka hesaplara girme. Size sana zarar vercek bişey yapmıyosa, huzurlu olmaya bak

Evet öyle yapiyor ben esime annen şöyle böyle dedigimde onu savunuyor
Yanlis yoldasin. Boyle yaptikca sen cadi, annesi melek olacak. Bu tavrini degistir. Inanki ise yarar. Aksine kocanin yaninda onu hep iyile. Kazanan sen olursun. Tecrube konusuyor. Senin hatani bende yaptim. Simdi bu teknigi kullaniom ;)

Yanlis yoldasin. Boyle yaptikca sen cadi, annesi melek olacak. Bu tavrini degistir. Inanki ise yarar. Aksine kocanin yaninda onu hep iyile. Kazanan sen olursun. Tecrube konusuyor. Senin hatani bende yaptim. Simdi bu teknigi kullaniom :KK66:
Teşekkür ederim. .öyle yapayim ben o zaman. ..

Eskiden olsa sen küçüksün idare et derdimde , biliyorumki yaşadıklarımdan ağzınla kuşda tutsan yaranamıyorsun .Dahada tepene çıkmaya cesaret vermiş oluyorsun çünkü öyle algılıyorlar iki yüzü olan şeytanlardan sadece onların diliyle davracaksın canım onun için bugünkü aklımızla kv basit gayri samii tavırlarını başkalarının yanında aynen kopyalayın ve uygulayın kolay gelsin ...

kaynananızı çok politik buldum,güzel bir siyasi kariyeri olabilirmiş aslında.
şaka bir yana, nabza göre davranmakta fayda var.

sevmiyor da napıyor mesela,yüzünüze laf mı sokuyor ,size eziyetimi var,evinize gelip ona buna mı karışıyor yoksa sadece sevilmediğinizimi hissediyorsunuz

Back
X