- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
Kaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle yapiyor ben esime annen şöyle böyle dedigimde onu savunuyorSende onun yaptigini yap. Kocanin yaninda ona azizeymis gibi davran, o yokken de kendin gibi ol.
Eger kocana, annesi icin olumsuz birsey dersen kocan sana, ama annem seni seviyor senin icin kotu konusmuyor der ve kabahatli siz olursunuz. Nabza gore serbet verceksin.
Akıllı ve sinsi kadınmış:).Gelin kaynana toprağından olurmuş derler siz de akıllıca davranıp aynı stratejiyi uygulayın.Kaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
Yanlis yoldasin. Boyle yaptikca sen cadi, annesi melek olacak. Bu tavrini degistir. Inanki ise yarar. Aksine kocanin yaninda onu hep iyile. Kazanan sen olursun. Tecrube konusuyor. Senin hatani bende yaptim. Simdi bu teknigi kullaniomEvet öyle yapiyor ben esime annen şöyle böyle dedigimde onu savunuyor
Teşekkür ederim. .öyle yapayim ben o zaman. ..Yanlis yoldasin. Boyle yaptikca sen cadi, annesi melek olacak. Bu tavrini degistir. Inanki ise yarar. Aksine kocanin yaninda onu hep iyile. Kazanan sen olursun. Tecrube konusuyor. Senin hatani bende yaptim. Simdi bu teknigi kullaniom![]()
iki yüzlü yani sende ona öyle yap hak ettiği gibiKaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
sevmiyor da napıyor mesela,yüzünüze laf mı sokuyor ,size eziyetimi var,evinize gelip ona buna mı karışıyor yoksa sadece sevilmediğinizimi hissediyorsunuz