Eşimin beni ailesi yanında es geçmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

roseroze

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
25
1
1
30
Yeni evliyim , eşim kendi kızkardeşlerinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor ya da beni kıracak davranışlar sergiliyor veya düşünmeden hareketler ediyor. Çok kırılıyorum çoğu zaman izah ediyorum ama yine de çoğu zaman bunu yapıyor. Artık her şeye dikkat etmeye başladım istemsiz ve bu beni çok yormaya başladı. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Bir örnek vermemişsiniz ama, rahatsız olduğunuzu izah etmenize rağmen hâlâ yapıyorsa laftan anlamıyor kırılmanızı da önemsemiyor demek ki , aynısını siz de ona yapın.
Bir de yaptığı anda verilen tepkiler daha vurucu oluyor, anında bozun,sonradan üzerine saatlerce konuşsanız da çok etkili olmuyor.

Bir örnek vermemişsiniz ama, rahatsız olduğunuzu izah etmenize rağmen hâlâ yapıyorsa laftan anlamıyor kırılmanızı da önemsemiyor demek ki , aynısını siz de ona yapın.
Bir de yaptığı anda verilen tepkiler daha vurucu oluyor, anında bozun,sonradan üzerine saatlerce konuşsanız da çok etkili olmuyor.
İnanın tam da o an tepki veriyorum ve sonrasında eve gelip tartışma yasıyoruz

Nişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
Bu kisiyle mi evlendin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X