• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam bu sefer de torununa taktı:))

valla alkışlıyorum..helal olsun..çok doğru taktik..hep buna inanırım..sen iyi ol karşındaki ne olursa olsun sen ii ol. karakterini iyi olarak ortaya koy. süpersiniz..

teşekkür ederim, insan nişan düğün süreçlerinde çok yıpranıyor, keyfine varamıyor hiç, bunları yazdım ki ben kendimi çok üzdüm çok yıprattım boşver deyip arkama atamadım, başkaları yapmasın diye. çünkü bir kere olacak hayatta. iyi hatırlamak lazım o günleri.

herkese merhabaa :)

kızlar düğün öncesi streslerimi yazmşım buraya, düğünden beri hiç girmedim, tam dokuz ay olmuş zaman ne çabuk geçiyor:)

bu süreçte yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. düğün stresi malum, ertesi gün eşim akrabalarını yolcu etmek istedi, çünkü hepsi bizim düğünümüz için gelmişti ve hadi işiniz bitti yallah demek istemediğini söyledi, gittik birlikte kahvaltı yaptık, kayınvalidem beni gözleriyle yiyebilirdi o gün, karşıma geçti hiçbirşey söylemeden yarım saat beni izledi ben de konuşmadım hiç :) eşim de farketmiş, bana hep hak vermişti zaten, yine verdi sağolsun. ramazan bayramı geldi çattı, ben ilk kez ailemden ayrı bir bayram geçirecektim, tabi ki kayınvalidemlere gidecektik çünkü annemle aynı şehirdeydik onu her zaman görebilirmişim :43: neyse kötü bir bayramdı benim için, kayınvalidemden yine bir sıcaklık alamadım ben de ona göstermedim. hatta bir iki saçmalıkları da olmuş, beni çok sinirlendirmişti.

sonra baktım ki işten nemalanmaya çalışan bir eltim var, bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışıyor herkesle ben iyi olurum deyip beni dışlamaya kalkıyor kafam öyle bir dankladı kii. başladım her hafta kayınvalidemi, eşimin can bildiği yakınlarını aramaya, cici gelin rollerine. başlarda çok zordu benim için ama zaman içerisinde o cadı kayınvalidemi öyle bir yumuşattım ki. zamanla sevdim de, yaptığım, kendimi yapmak zorunda hissettiğim rol gerçeğe dönüştü. iğneliyosa şakayla karışık cevap verdim, hiçbir şeyin altında kalmadım kişiliğimden ödün vermedim ama içime atıp da dert sahibi de olmadım. suratımı asıp da oturmadım. onu kırmadan şirin şirin kimliğimi koydum ortaya. şimdi araşırız gülüşürüz şakalaşırız. farklı ortamlarda biraraya geliyoruz birlikte kalıyoruz vakit geçiriyoruz ve ben huzursuz olmuyorum aksine mutlu oluyorum. ama kayınvalidem karakter olarak sert bir kadın, ancak belli bir seviyeye geldi (şimdilik)

büyük eltim mi? benden yıl önce aileye girmiş olabilir ama benim katettiğim yolun yarısını katedebilmiş değil:1::1:

kıssadan hisse: ne ekersen onu biçersin, cadı kaynanalarınızı dert etmeyin kızlar, size taş atana ekmekle gidin ki yaptığından utansın.

şimdi bakıyorum da ne boş şeylere üzülmüşüm. kendinizi böyle şeyler için yıpratmayınız.

sevgilerimle.:16::16::16:

Maşallah canım ne güzel etmişsin:nazar: Benimde sorunlarım var ailesiyle bende nişanlıyım acaba senin taktiğini mi uygulasam:44: Hiç içimden gelmiyorkii arayıp sormak pfff:ssz::45:

Maşallah canım ne güzel etmişsin:nazar: Benimde sorunlarım var ailesiyle bende nişanlıyım acaba senin taktiğini mi uygulasam:44: Hiç içimden gelmiyorkii arayıp sormak pfff:ssz::45:

kesinlikle yapmalısın canım, başlarda ben kendimi o kadar zorladım ki bunun için. Benim attığım adımları görmezden geldi ilk zamanlarda sinirimden ağlıyodum ne yapsam bu kadına yaranamıyorum diye, ama zamanla kayıtsız kalamadı. ama nişanlın da seninle olmalı, haklı olduğun yerde hakkını teslim etmeli sana, ailesine laf söz ettirmemeli. zamanla onlar da anlayacaktır. eğer oğullarını seviyorlarsa en azından onun hatırı için üzülmemesi için seninle iyi geçimek zorundalar. evet anne babadır saygımız sonsuz ancak oğullarıyla bir evi paylaşan bir ömür geçiren bizleriz değil mi:37:

hele ki seni kıskanan aile bireyleri de varsa hiç durma derim, işe ne kadar çabuk kolları sıvarsan sen o kadar karlı çıkacaksın unutma, zorla biraz kendini şekerim çalışmayana ekmek yok:27:

Back
X