Kayin validem huysuz kadinin tekidir.Hadi diyelim beni sevmedi benim cocugumdan ne istiyor. Bu zamana kadar hic tartismamiz olmamistir aslinda (benim alttan almam sayesinda)ama beni sevmedigini her haliylebelli eder.Birde laf sokmayi iyi bilir .Saf ve iyi niyetli bi imaji var ama maskenin altinda ici fitnelik kaynayan.bir şeytan var
Neyse dun görümcem geldi cocugu konusamiyor 6 yasinda benim oglumla oyun oynarken oyuncak kavgasi "birak o benim arabam"dedi oglum .Sonra bunu duyan o .....u kv.basladi feryat figan yok efendim eziyormus cocugunu onun evinde bir suru varmis muhtac degilmis senin oyuncagina gün olur oda konusur oda sana soyler sende konusama sende diyeme bir daha oynama benim cocugumla. (ve bunlari 3 yasinda ki ogluma soyluyor)Ben duydugum andan itibaren kaynar sulardokuldu sanki. Kilitlendim resmen sadece Allah senin gonlune gore versin ki vermiste dedim .Allah seni bildigi gibi yapsin dedim .cocugumu aldim eve geldim .Ve bugün hic birsey olmamis gibi geldi gule oynaya konusuyor ne yapayim nasil davranayim bilmiyorum .Kalbim o kadar kiril di ki .affedemiyorum.