- 23 Haziran 2020
- 11
- 7
- 1
- 44
- Konu Sahibi yesim akpinar
5 yıldır evliyim çocuk yapmaya korkuyorum kaynanam sürekli çocuk konusunda baskıcı davranıyor kendisiyle aramız iyi değilken çocuk yapmak istemiyorum sizce doğru bir karar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünküEşler ne zaman isterse o zaman olur başkalarına ne ? hayret o kadar baskıcı kaynana 5 yıl nasıl durmuş oğlunu çocuk konusunda doldurmadan
oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü
eşimin çok haberi yok ben söylemiyorum ona böyle şeyler yağtığını bizzat oğluna yapamıyor çekiniyor kendisindenKaynanaya ne yahu? Eşiniz nasıl? Onun baskılarına nasıl tepki veriyor ?
garip olan nedir?Karısının vücudu bozulmasın diye çocuk istemeyen kişi de duydum bu forumda.
Yani ne diyim bilemedim gerçekten
Tamam eşiniz istemiyor.Siz istiyor musunuz?oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü
evetkv nizle aranız iyi değil diye mi anlamadım
evet istiyorumTamam eşiniz istemiyor.Siz istiyor musunuz?
Garip olan yaslandiginizda formunuzun bozulacagi gercegini bile bile bu dusuncede olan adamla evli olmaniz.garip olan nedir?
ben de anlayamıyorum ama ben seni böyle seviyorum formun bozulsun istemiyorum çocuk doğurmana gerek yok diyor ben istiyorum ama ona çok istediğimi hissettirmiyorum sadece böyle bir adamla evli olmanız vs gibi kırıcı bir cümleye hiç gerek yok kocamı seviyorumGarip olan yaslandiginizda formunuzun bozulacagi gercegini bile bile bu dusuncede olan adamla evli olmaniz.
Bir insan cocuk istemez anlarim. Ama vucut bozulacak diye istememeyi anlayamiyorum
hayır o da istemiyor ama kaynanam çok istiyor ve sadece bana baskı yapıyoreşinizle anlaşmanız daha önemli değil mi ?
eşiniz istiyor mu çocuk sahibi olmak ?
hayır o da istemiyor ama kaynanam çok istiyor ve sadece bana baskı yapıyor
Dusuncesi sapkin ama. Hic birimizin yarina ne olacagi belli degil. Allah korusun,kaza gecirebiliriz, formumuz bozulabilir,yaslanacagiz da zaten. Formun bozulmasin seni boyle seviyorum diyen adam bu durumlarda ne yapacak hic dusundunuz mu? Yoksa sevin kocanizi sakincasi yok benim icinben de anlayamıyorum ama ben seni böyle seviyorum formun bozulsun istemiyorum çocuk doğurmana gerek yok diyor ben istiyorum ama ona çok istediğimi hissettirmiyorum sadece böyle bir adamla evli olmanız vs gibi kırıcı bir cümleye hiç gerek yok kocamı seviyorum
Söylemeye çok utanıyorum ama söylemeden geçemicem. Benim bir arkadaşımın eşi normal doğum yapmasını istememiş genişleme olur diye sezaryen yaptır demiş. O arkadaşım suyu geldiği zaman ona belli etmemiş, kontrole gidelim demiş. Arabasının koltuğu bile ıslanmış, eşine belli etmemiş. Gidip normal doğum yapmış. Yani formun bozulmasın demesine şaşırmadım, ben daha ilerisini duydum çünkü. Bizim aklımıza gelmese de farklı düşünebilen erkekler var. Keşke ben de hemen hamile kalmasaydım ilk aydan hamile kaldım vücudum mahvoldu çatlaklar, kilolar, hemoroid, göğüslerim deforme oldu. Kadınlığımı unuttum, düşününce bazen diyorum biraz bekleseydim keşke..ben de anlayamıyorum ama ben seni böyle seviyorum formun bozulsun istemiyorum çocuk doğurmana gerek yok diyor ben istiyorum ama ona çok istediğimi hissettirmiyorum sadece böyle bir adamla evli olmanız vs gibi kırıcı bir cümleye hiç gerek yok kocamı seviyorum