• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam çok baskıcı

yesim akpinar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
11
7
1
44
5 yıldır evliyim çocuk yapmaya korkuyorum kaynanam sürekli çocuk konusunda baskıcı davranıyor kendisiyle aramız iyi değilken çocuk yapmak istemiyorum sizce doğru bir karar mı?

Eşler ne zaman isterse o zaman olur başkalarına ne ? hayret o kadar baskıcı kaynana 5 yıl nasıl durmuş oğlunu çocuk konusunda doldurmadan
oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü

oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü

Karısının vücudu bozulmasın diye çocuk istemeyen kişi de duydum bu forumda.
Yani ne diyim bilemedim gerçekten

Garip olan yaslandiginizda formunuzun bozulacagi gercegini bile bile bu dusuncede olan adamla evli olmaniz.
Bir insan cocuk istemez anlarim. Ama vucut bozulacak diye istememeyi anlayamiyorum
ben de anlayamıyorum ama ben seni böyle seviyorum formun bozulsun istemiyorum çocuk doğurmana gerek yok diyor ben istiyorum ama ona çok istediğimi hissettirmiyorum sadece böyle bir adamla evli olmanız vs gibi kırıcı bir cümleye hiç gerek yok kocamı seviyorum

hayır o da istemiyor ama kaynanam çok istiyor ve sadece bana baskı yapıyor

eşinizle daha aynı beklentiniz yokken kv ile olan anlaşmayı düşünmek bence gereksiz.
çocuğu yapmak için öncelikle eşinize ihtiyaç var sonuçta.
eşiniz istemiyorken kv nin dediği kimi bağlar ?
bence açıkça oğlun istemiyor ve yapmıyor diyin.

Formun bozulunca, bir kalıcı hastalık veya kaza geçirince veya yaşlanınca da kocan seninle birlikte olmayı istemez gibi geldi. Üstelik ilk defa kv arası kötü diye çocuk yapmayan duydum. Konu enteresan ama neyse en iyisi kv takmamak ya da açık açık sebebini söyleyin konuyu açıp durmasın

ben de anlayamıyorum ama ben seni böyle seviyorum formun bozulsun istemiyorum çocuk doğurmana gerek yok diyor ben istiyorum ama ona çok istediğimi hissettirmiyorum sadece böyle bir adamla evli olmanız vs gibi kırıcı bir cümleye hiç gerek yok kocamı seviyorum
Dusuncesi sapkin ama. Hic birimizin yarina ne olacagi belli degil. Allah korusun,kaza gecirebiliriz, formumuz bozulabilir,yaslanacagiz da zaten. Formun bozulmasin seni boyle seviyorum diyen adam bu durumlarda ne yapacak hic dusundunuz mu? Yoksa sevin kocanizi sakincasi yok benim icin ;) sadece gormediginiz kismi size gostermeye calisiyorum

Söylemeye çok utanıyorum ama söylemeden geçemicem. Benim bir arkadaşımın eşi normal doğum yapmasını istememiş genişleme olur diye sezaryen yaptır demiş. O arkadaşım suyu geldiği zaman ona belli etmemiş, kontrole gidelim demiş. Arabasının koltuğu bile ıslanmış, eşine belli etmemiş. Gidip normal doğum yapmış. Yani formun bozulmasın demesine şaşırmadım, ben daha ilerisini duydum çünkü. Bizim aklımıza gelmese de farklı düşünebilen erkekler var. Keşke ben de hemen hamile kalmasaydım ilk aydan hamile kaldım vücudum mahvoldu çatlaklar, kilolar, hemoroid, göğüslerim deforme oldu. Kadınlığımı unuttum, düşününce bazen diyorum biraz bekleseydim keşke.. 😔

Back
X