Kaynanam ve kayindeper

Fiziksel saldırı dediğin görümcem evden benim gitmek istediğimi bilmiyor eşime söylediklerimi bana sen gideceksin bu evden senin nereye ait olduğun belli dediği yerde ben sadece omzunu ittim

Oğlum altinlarimla araba alacak, kaza yapacak borcunu ben ödeyeceğim anneyim yaparım. Ama kendi borcunu ödemeyi, kendi parasıyla araba almayı beceremeyen çok zeki evladım evlenecek, kira ödemek yerine benden ev bekleyecek onun hanımı gelip kızımı ittirecek. Ben buna izin vermem. Acaba kıza ne dediniz bu eve ait değilsin dedi. Görümcenin üslubunu doğru bulmuyorum hatta çok çirkin ama onun anne babasının evine yerleşip evin kızını ittiremezsiniz.

Ben olsam temmuzu bile beklemezdim bir kayinpederin geline küfür etmesi kadar ağır bişey yoktur hatayı en başta yapıp ev üstüne gitmeyi kabul ederek yapmışsınız yani temmuzdan sonrada gitmezseniz bence arada saygı maygi kalmaz ki eşin ailesiyle arada illa bir perde olmalı bukadar yüz göz olunmamali rabbim yardimciniz olsun kocanizda adam olsun evlenmeyi biliyosa size ev sermesinide bilecek sorumluluğunun farkına varsın yoksa resti çekin babanın evinde acmiydin aciktamiydinda böyle bir durumu kabullenmek zorunda kalacaksin
Böyle bekara karı boşamak kolay yorumunuzu görünce eski mesajlarınıza baktım. Sizin kocanız basur hastalığınızı , evlenmeden önce başka adamlarla anal ilişkiye girdiğiniz yönünde yorumlayıp sizi suçladı , emin olmak için doktora götürdü, siz boşanmadınız böyle büyük bir hakaret ve aşağılama karşısında , bir de üzerine çocuk yaptınız ve kocanız sizinle cinsel ilşkiye girmek istemiyor, her hafta sonu işim var deyerek kaçıyor ama siz boşanmıyorsunuz.
tencere dibin kara , senin ki senden kara ….

Böyle bekara karı boşamak kolay yorumunuzu görünce eski mesajlarınıza baktım. Sizin kocanız basur hastalığınızı , evlenmeden önce başka adamlarla anal ilişkiye girdiğiniz yönünde yorumlayıp sizi suçladı , emin olmak için doktora götürdü, siz boşanmadınız böyle büyük bir hakaret ve aşağılama karşısında , bir de üzerine çocuk yaptınız ve kocanız sizinle cinsel ilşkiye girmek istemiyor, her hafta sonu işim var deyerek kaçıyor ama siz boşanmıyorsunuz.
tencere dibin kara , senin ki senden kara ….
Acınmamış 🫠😅

Back
X