canım benim kusura bakma evet mesajını yeni gördüm doğrdudur o kadar yoğunum ki yemin ederim sabahtan beri ayaktayım belim kırıldı resmen ama değdi..benim mesele şöyle gelişti valla senin dediğin gibi yaptım karıştırmadım tatlı dille konuştum anladılar..tabi kırıldılar biliyorum ama ne yapim kendimi de düşünmek zorundayım

çok şey alamadık ben resti çekince aile desteğini çekti olsun minnetsiz yaparım herşeyimi zaten istediğim buydu...ilkin perde beğendik çok güzeller yani bizce

beğendik tam içimize sindi sonra halı beğendik çok beğenerek avize etabi beğendiklerimizin hepsini aldık..çiçek masa sehpa örtüler dolaplar duvar rengi birçok şeyi aldık aslında biliyorsunuz yeni ev olduğu için yine eksikler bitmiyor ama en önemlilerini aldık eşimle çıkıp beraber fikir alıpveriyorduk geziyorduk ben çok fazlasını pahalısını istemedim herşeyin normal olanını aldık.çok lükse kaçmaya gerek yok yeter ki zevkimize uygun olsun dedik bu durum onun da hoşuna gitti ...öyle işte yorguncum..herşey için çok çok sağol canım bana yardımcı olduğun için ve diğer kızlar size de çok teşekkür ediyorum..canım ekledim msn arkadaşlık etmeyi bende çok isterim seninle ..öptüm canım:76: