k.validemlerle evlendiğimizden beri aynı semtte oturuyoruz ilk zamanlarda aramadan gelmezdi hatta sık sık da gelmezdi ama son 2 haftadır kafayı yemek üzereyim çünkü istisnasız hergün suratını görüyorum ve bu durumdan çok sıkıldım.k.validenin annesiylle aynı apartmandayız (yaklaşık 2.5 aydır buradayız)başta ananeden korkuyordum ama çokk şükür o ölçülü davranıyor yaşlı insan bişey yapsa bile yaşlılığına verir hoş görmeye çalışırım ama söz konusu k.v evinde oturamıyor saat 2 oldumu ya ananede ya bende aşağı gelse de beni çağırıyor bazen geçiştiriyorum işim var yemeğim yok diye ama hergün ne bahane bulcam ne yapcam bilemedim insan evinde yalnız oturmak vakit geçirmek istemez mi çok merak ediyorum kadın evde durmuyor k.pederde demiş hergün gidiyorsun bi günde evde otur diye ama dinleyen yok tabi.yalnız bu durum son iki haftadır böyle yani birden bire bu moda geçti ne yapcam bi akıl verin bu arad insan çok sevdiği bi insanı bile hergün görmekten bıkar muhabbet etmeyi birbirimizi görmeyi özlesek daha iyi ama böyle kendinden bıktırıyor
Son düzenleme: