selam arkadaşlar,
bende kaynanasından yana dertli olanlardanım. Maalesef benim kaynanam da evlatları arasında ayrım yapıyor. üstelik bunu kendi akrabaları bile söylüyor.çocukken bile yaramazlık yaptıklarında hep eşimi dövermiş öbür oğluna dokunmazmış. Ama kocam hala annem diyor başka birşey demiyor. Eşimin babası vefaat etti ve arkasında o kadar çok borç bıraktı ki. Bu borçları hep biz ödedik. Daha 5 aylık evliydik. önce benim bileziklerimden sattık. Eşim işyerinden kazandığı bütün parayı gitti borçlara yatırdı. Borçlar kapandı ama biz de maddi açıdan sarsıldık. Kaynanama kayınpederden yüksek bir emekli maaşı kaldı. şuan bekar olan oğluyla beraber yaşıyorlar.eşim babasından kalan arabayı hiç bir hak talep etmeden kardeşine bıraktı. üstüne üstlük bir de sırf kardeşi işsiz kalmasın die (kardeşi düz lise mezunu şimdiye kadar hiç çalışmamış biri) kendi işyerini kapatıp kardeşiyle ortak işyeri açtılar ve kaynanam kardeşi için kredi çekti.bizse para denkleştirebilmek için elde avuçta ne varsa sattık. Hiç krediyi ikiniz için çekivereyim demedi. Biz kirada oturuyoruz. Ve şu an tek maaşla geçiniyoruz. Maddi açıdan zor bi durumdayız. Ama borçlar varken hergün arayan kaynanam bir ihtiyacınız var mı die ne arıyor ne soruyor. Buna rağmen eşim hala annesine laf söyletmiyor. Bir şey söylesem kavga çıkartıyor. Kaynanamın yüzünü bile görmek istemezken haftada en az bi kez onlara gidiyoruz. Bu durum evliliğimi olumsuz etkiliyor. Azıma geleni söyleyip tüm bağlarımı kopartmak istiyorum ama eşimi de seviyorum. :2:
hicbir anne evlat ayrimi yapmaz yapamaz.cahil davranislari olabilir siz ayrimcilik olarak algiliyorsunuzdur.ama bence esinizi fazla dolduruyorsunuz insan annesi kotude olsa annen evlat ayirimi yapiyor demez dememeli.
Konuyu hortlatmissiniz bare fikir falan verseydinizKesinlikle haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?