Kaynanam gelıyor ve panik atak tuttu

Ya kızlar kocama desem kavga cıkar sen benım aılemı ıstemıyosun dıyedıyemıyorum daha once cok buyuk kavgalarımız oldu sırf gelmelerınden dolayı herkes kendı ısını kendı yapıcak ,kalkmıycm yerımden ama işde sıkıntılar stresler basıyo sımdıden belkı zora gelınce bana bakmakdan sıkılır kızlarına giderler gibime gelıyo ınslh oyle olur ya

Yemin ediyorum manyak bu insanlar ya
Sizin evde mok mu varmis acaba? Otursun herkes kendi evinde. Oturamayan da baglasin kendini ya

Daha önce gelmelerinden dolayı kavga oluyor ve utanmadan yine geliyorlar esin de hic utanmadan kabul ediyor oyle mi.

Hiic strese girme gelsin onlar girsinler strese. Elini hicbir şeye vurma esin yokken yanlarinda bile oturma odana git al telefonunu uzan vakit gecir. Esin bisey derse uzanmam gerekiyor onlarin yanında rahat uzanamiyorum dersin. Yuz verme bisey sorarlarsa tek kelimeyle cevap ver surat yap. Esinin yaninda bi tık daha normal davran ama. Sen degil onlar sıkıntıya girsin.

Aynn boyle yapıcam esım varken bı tık normal olurum da o yokken hıc yuz vermiycem de anlıyan ınsanlar degıllerki ne suratlar yaptımda yüzsüzce umursamadılar ki oğlumun evı tabı gelıcem derdındeler

Aynn boyle yapıcam esım varken bı tık normal olurum da o yokken hıc yuz vermiycem de anlıyan ınsanlar degıllerki ne suratlar yaptımda yüzsüzce umursamadılar ki oğlumun evı tabı gelıcem derdındeler
Nefret ediyorum bu laftan sanki ogullarinin bekar evine geliyolar sanki biz o evde süs bitkisiyiz. Birak gelsinler yapsinlar isini sana hizmet etsinler madem geliyolar hamile kizin evine, ellerini taşın altina koysunlar. Nasilsa gidecekler gününü geçirmeye bak.
Bayramda benim bildigim buyuklere gidilir buyukler cocuklarin evine gelmez bu erkek aileleri hep mi böyle sacma sapan olurlar ya da bize mi böyleleri denk geliyor acaba.

Normal bir durum değil bu. Kaldı ki kendi annen bile evine gelmiyor anladığım kadarıyla sen ona gidiyorsun.
Görümcen ile yakınsan onda kalsınlar eşin seni götürür onların yanına.
Bak sana bir şey söyliyim mi.. Ben de temizlik hastalığı var ileri derecede 1 senem hayırlısıyla yarından sonra dolacak ve kayınvalidemler 15 dkklık mesafede oturuyorlar annemler 1.5 saatliik mesafede.
Kayınvalidemler 2 kere gelmişlerdir belki 3 o da bir kaç saatliğğine. Kayınpederimin eski iş yeri çiçekçi o burada olduğundan bana çiçek getirmek için o kayınvalidemden çok gelmiştir ama demem o ki istemezsen kimseyi sokmazsın evine. Bak eşim annesini babasını aşırı sever ama sebebim olduğunu bildiği için hiçbir şey diyemez. Annem babam dersen. Babam inşaat ustası, evdeki işleri ilk aldığımızda yapmak için geldi. Şimdi hiç gelmiyor nasıl olsa her haftasonu biz gidiyıoruz. Annem desen oda 3 kere geldi ama kalmalı geldi o çünkü saolsun ben çalıştığım için evi temizledi yavaş yavaş yardım etti bana.... Yani demem o ki herkesin allaha şükür iyi kötü evi var.. Kimse kimseye kalmaya gitmesin. Corona olsun veya olmasın. Ben hayatımda bu kadar saçma bir olay daha görmedim. Ya otur ama neden kalırsın ki???

Ya kk da okuduğum konular ve verilen tepkiler...
Siz bebeğinizi hiç düşünmüyorsunuz bence.

Panik atak geçirip karnınızda çocuğu strese sokacağınıza kabul etmeyeceksiniz.

Ayrıca kanaması olan hamile geline kendini ve haddini bilen kayınpeder kalmaya gelmez!!!

Ya bu gelmeler gitmeler kalmalar nasıl oluyor, salgın var salgın
Üstelik riskli bir gebelik geçiriyorsunuz
Gelmeyin deyin, ayıp değil bu sağlıktan önemli değil hiç birşey
Eviniz küçükmüş zaten, bu sıcakta onca insan nasıl olacak

Ne kocalar okuyorum burda ya evlilikten tiksindim iyiki bekarım

Corona varken gelmeleri pek doğru değil ama o kısmı geçiyorum. Sizin durumunuzu biliyorlar, size yardımcı olmaları gerekir. Çocuklara laf geçirmeniz çok zor, uygun bir dil ile söyleyin çocukları getirmesinler.

Kanamalı riskli bir gebeliğiniz var. En önce düşünmeniz gereken bu diye düşünüyorum. Eşinize söyleyin bence "ev küçük ben bu halimle babanın yanında rahat edemem. Söyle de şu risk bitene kadar gelmesinler" de ya da annende kalmaya devam et.

Yanlış anlamayın ama eşiniz zaten siz kaldiicaksa. Ne diye kendinizj uzuyorsunz evlilik byle birşey. Sevsekte sevmesekte. Misafir gelecek yılda bir kere. Cekemiyormusunuz kendinizi üzmeyin ya gelsnler siz de dinlenin bazen. Kalkın da hamilelik hastalık değildir. Kendinizi üzmeyin

Biz markete çıkmıyoruz,millet bayramda gezme derdinde inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…