- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.574
- 83
Daha önce gelmelerinden dolayı kavga oluyor ve utanmadan yine geliyorlar esin de hic utanmadan kabul ediyor oyle mi.Ya kızlar kocama desem kavga cıkar sen benım aılemı ıstemıyosun dıyedıyemıyorum daha once cok buyuk kavgalarımız oldu sırf gelmelerınden dolayı herkes kendı ısını kendı yapıcak ,kalkmıycm yerımden ama işde sıkıntılar stresler basıyo sımdıden belkı zora gelınce bana bakmakdan sıkılır kızlarına giderler gibime gelıyo ınslh oyle olur ya
Aynn boyle yapıcam esım varken bı tık normal olurum da o yokken hıc yuz vermiycem de anlıyan ınsanlar degıllerki ne suratlar yaptımda yüzsüzce umursamadılar kiDaha önce gelmelerinden dolayı kavga oluyor ve utanmadan yine geliyorlar esin de hic utanmadan kabul ediyor oyle mi.
Hiic strese girme gelsin onlar girsinler strese. Elini hicbir şeye vurma esin yokken yanlarinda bile oturma odana git al telefonunu uzan vakit gecir. Esin bisey derse uzanmam gerekiyor onlarin yanında rahat uzanamiyorum dersin. Yuz verme bisey sorarlarsa tek kelimeyle cevap ver surat yap. Esinin yaninda bi tık daha normal davran ama. Sen degil onlar sıkıntıya girsin.
Nefret ediyorum bu laftan sanki ogullarinin bekar evine geliyolar sanki biz o evde süs bitkisiyiz. Birak gelsinler yapsinlar isini sana hizmet etsinler madem geliyolar hamile kizin evine, ellerini taşın altina koysunlar. Nasilsa gidecekler gününü geçirmeye bak.Aynn boyle yapıcam esım varken bı tık normal olurum da o yokken hıc yuz vermiycem de anlıyan ınsanlar degıllerki ne suratlar yaptımda yüzsüzce umursamadılar kioğlumun evı tabı gelıcem derdındeler
Ya kızlar kocama desem kavga cıkar sen benım aılemı ıstemıyosun dıyedıyemıyorum daha once cok buyuk kavgalarımız oldu sırf gelmelerınden dolayı herkes kendı ısını kendı yapıcak ,kalkmıycm yerımden ama işde sıkıntılar stresler basıyo sımdıden belkı zora gelınce bana bakmakdan sıkılır kızlarına giderler gibime gelıyo ınslh oyle olur ya
Kızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelceklerevım asırı kucuk ve cok pısler cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar napıcam ben ya cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan bende onlra karşı fobı oluşturdu hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum streslı oldgm ıcın napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar
Yanlış anlamayın ama eşiniz zaten siz kaldiicaksa. Ne diye kendinizj uzuyorsunz evlilik byle birşey. Sevsekte sevmesekte. Misafir gelecek yılda bir kere. Cekemiyormusunuz kendinizi üzmeyin ya gelsnler siz de dinlenin bazen. Kalkın da hamilelik hastalık değildir. Kendinizi üzmeyinKızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelceklerevım asırı kucuk ve cok pısler cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar napıcam ben ya cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan bende onlra karşı fobı oluşturdu hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum streslı oldgm ıcın napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar
Biz markete çıkmıyoruz,millet bayramda gezme derdinde inanamıyorumKızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelceklerevım asırı kucuk ve cok pısler cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar napıcam ben ya cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan bende onlra karşı fobı oluşturdu hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum streslı oldgm ıcın napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?