kaynanam geliyor yineeee

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
offff pofffff yine geliyormus yaaa 2 ay olmustu gondereli...
2-3 gun kalicam diyor tabi ki esime bana sorma danisma yok.birde kiziyor niye cagirmiyormusum.
gelip insan gibi oturmaz ki yilan dilli agzini her acisinda sokuyor.
gecen hafta gelecekmis burada hava sartlari uygun degildi gelemiycem dedi neyse ogluyla konustu iyi guzel sonra bana verdi esim tel. bana diyor ki ben gelemedim sen cagirmadin.
yahu yolllar kapali dedin ya..
olsun kapali olsun genede cagir...
ben sesimi cikarmadim dahada ustume geliyor istese gelinin senin yanina gelirdi dediler bana...
Te Allahim Tarabbimmm.
ya bisey desem zirliycak biliyorum demesim icim sisiyor esimle somurtuyoruz suan.
oda takma diyor ya lutfen soyleyin nasil takilmiycak bisey mi bu!?
simdi gelirse hiiiiccc muhattap olmuycam yine ama laf cakarsa ne yapayim?!
bazen cok incitici oluyor tuvalete gidip agliyorum hirsimdan yuzune cemkirsem zirliyor gelinim karsi geliyor bana diyor..
Ne yapmaliyim :KK43:

Hanimlar konumu guncelliyorum kv geldi...
hosgeldiniz dedim gulumsedim ama hic muhabbet etmedim ne sorsa kisa ve oz cevapladim bir- iki kelime ile kv bana sarildi :eek: ilk sok'u yasadim.
neyse cok guzel bir sofra hazirladim eline saglik guzel olmus dedi ...
kizim dis cikariyor dun gece atesli ve uykusuz gecti ben hic uyumadim.savaha kadar bir uyur iki uyanik gecti sabah kalktim kv me kahvalti hazirlamak icin ama ayakta duramiyorum goz altlarim sis esim annem kendi hazirlar sen uyu bebege de ben bakarim 2 saat uyursun dedi ve acaip sevimdim sagima mi yatsam soluma mi diye sevinirken uyuya kalnisim veeeee asil sok geliyor kalktigimda kv masaya 1 bos bardak zeytin peynir recel koymus bide cay bildiginiz kv bana kahvalti hazirlamis vallahi cok sevindim.
simdi bende kv iyi davransam samimi olsam yine bana kotu davranir mi? hakaret edermu? mesafeli oldugum icin mi bana iyi davraniyor? inanin hic anlamadin..
haaaa birde eltim tatli yollamis bana neler oluyor bilmiyorum lutfen tecrubelerinizi konusturun

Son düzenleme:
Sorununuz ne.
bu kadar uzun yazmışsın madem neden ana sorunu anlatmazsiniz ki

offff pofffff yine geliyormus yaaa 2 ay olmustu gondereli...
2-3 gun kalicam diyor tabi ki esime bana sorma danisma yok.birde kiziyor niye cagirmiyormusum.
gelip insan gibi oturmaz ki yilan dilli agzini her acisinda sokuyor.
gecen hafta gelecekmis burada hava sartlari uygun degildi gelemiycem dedi neyse ogluyla konustu iyi guzel sonra bana verdi esim tel. bana diyor ki ben gelemedim sen cagirmadin.
yahu yolllar kapali dedin ya..
olsun kapali olsun genede cagir...
ben sesimi cikarmadim dahada ustume geliyor istese gelinin senin yanina gelirdi dediler bana...
Te Allahim Tarabbimmm.
ya bisey desem zirliycak biliyorum demesim icim sisiyor esimle somurtuyoruz suan.
oda takma diyor ya lutfen soyleyin nasil takilmiycak bisey mi bu!?
simdi gelirse hiiiiccc muhattap olmuycam yine ama laf cakarsa ne yapayim?!
bazen cok incitici oluyor tuvalete gidip agliyorum hirsimdan yuzune cemkirsem zirliyor gelinim karsi geliyor bana diyor..
Ne yapmaliyim :KK43:
Bakın bu yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek biliyorum ama koskoca kadın icin zırlıyor yılan dilli vs demeseniz olmaz mı?

Ben de kayınvalidemi pek sevmem ama dikkat ediyorum kullandığım kelimelere sonucta o eşimin annesi. Üstelik benimki de cok fenadır.

ya heyecandan tam anlatamadim...
hava sartlarindan dolayi gelemiycekti her ikimizde biliyoruz bunu..
esimle konusurken hiic lafini acmadi iyi guzel konustu tel. sirasi bana gelince (hata bende mutfaga zamaninda kacamadim ki tel. konusmal zorunda olmayayim) bana diyor ki herkes neden gitmedigini sormus oda utanmis ben cagirmamisim onu gelinin istese gelirdi demisler..
e yol kapali ya dedim olsun genede cagirmadin diyor

ya sorun strese giriyorim.
laf cakiyor bana haksiz yere bu cok buyuk bir haksizlik yaaa.durduk yere mutsuz ediyor beni..miyil miyil boyle simdi gelirse ben ne yapicam offff bende laf cakiyim dimi yoksa hic muhattap almayayim mi

Bakın bu yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek biliyorum ama koskoca kadın icin zırlıyor yılan dilli vs demeseniz olmaz mı?

Ben de kayınvalidemi pek sevmem ama dikkat ediyorum kullandığım kelimelere sonucta o eşimin annesi. Üstelik benimki de cok fenadır.

saclarima,gogulerimin boyutuna,saclarimin rengine laf ediyor.kisisel hakaret resmen bildigin bariz...

saclarima,gogulerimin boyutuna,saclarimin rengine laf ediyor.kisisel hakaret resmen bildigin bariz...
Benimki de göbeğime sacıma ince ince laf sokuyor, ben de ona acık acık cevap veriyorum. Sallamayın ya geniş olun biraz.

Cevap vermezsen ,bir söyler iki söyler,susar.Bırak kendi çalsın kendi söylesin.Kendi söylene söylene de vaktini tamamlayıp çekip gitsin.

Görmezden duymazdan gelin bazı şeyleri zaten az kalıp gidecekmiş. Ama ağır şeylerde laf sokacak olursa gülümseyerek sakince lafı oturtun :KK66:

Ben boyle memnunum esimde memnun dersin sacina basina karisirsa duzgun agirla gider.bende cok iyi deglm kaynanamla

Konuşmuyorum hatta ama evime gelince mecbur hg diorum ikramimi ediorum.

Onada bana karisma firsati vermedim elbette

Of kafayi yemis ve cahilimsi bir kv daha..o cagirdi bu cagirmadi, o aradi bu aramadi..basit basit islerle ugrasiyorlar. Evet yaslilar ziyaret ister, hal hatirlari sorulsun ister ama huysuzluk yaparkende bir durup dusunur. Esinize anlatip bunaltmayin ama evde hic ilgilenmeyin sonunda o sizinle konusmak icin laf atacaktir. Ama bu sureci carpitarak oglunada anlatabilir iste oda esiinizle aranizdaki samimiyete bakar :)inanirmi annesine inanmazmi

Benimki de göbeğime sacıma ince ince laf sokuyor, ben de ona acık acık cevap veriyorum. Sallamayın ya geniş olun biraz.

ince ince degil bariz hakaret ediyor...
goguslerime elleyip sut kontrolu yapmaya calisti kac kez geri puskurttum...ya soyle yaparsa ya boyle derse diye strese girdim kucuk bebegim var sabah erken kalkicam uyuyamiyorum

Karşılık vermeyin misafir gibi gelecek sabredin.Ayrıca o gelininden davet bekler bu çok normal orası oğlunun evi.Ne var yani buyrun gelin demek çok mu zor?Hem memnun olur ama kendi annemize 40 kez söyleriz gelsen anne nerde kaldın?Aaa hiç gelmiyorsun?

eskiden cok iyi davraniyordum ben bari alttan alayim yoksa iyice gerilir oryam endisesiyle.
bundan cok yuz buldu inanilmaz.
sindi frene basiyor yavas yavas
resmen soguk savas veriyoruz
evet yilan dilli agzini acinca yilan gibi sokuyor

Karşılık vermeyin misafir gibi gelecek sabredin.Ayrıca o gelininden davet bekler bu çok normal orası oğlunun evi.Ne var yani buyrun gelin demek çok mu zor?Hem memnun olur ama kendi annemize 40 kez söyleriz gelsen anne nerde kaldın?Aaa hiç gelmiyorsun?

sizin doylefiginiz yontem hic ise yaramiyor hanimefendi.
ben etkili bir cozum istiyorum
kv sevinir bile aaa ohhh ne guzel eskisi gibi yumusamis bizim gelin diye .
kimse kusura bakmasin yas ilerledigi icin saygi otomatik kazanilmiyor onu hak etmesi gerek.
geline sozumu gecireyim derken iyi niyetimi kaybettirdi simdi ya buz gibi bir suratla karsilasacak yahut lafina lafla cevap veren kizgin bir gelinle.
ayrica evimize davet ettim geldi aglatti beni esimle tartistik gitti.
simdi yine gelicem dedi bende musaitiz herzaman dedim amaaaa kafi gelmemis kirmizi hali bekliyordu galiba

sizin doylefiginiz yontem hic ise yaramiyor hanimefendi.
ben etkili bir cozum istiyorum
kv sevinir bile aaa ohhh ne guzel eskisi gibi yumusamis bizim gelin diye .
kimse kusura bakmasin yas ilerledigi icin saygi otomatik kazanilmiyor onu hak etmesi gerek.
geline sozumu gecireyim derken iyi niyetimi kaybettirdi simdi ya buz gibi bir suratla karsilasacak yahut lafina lafla cevap veren kizgin bir gelinle.
ayrica evimize davet ettim geldi aglatti beni esimle tartistik gitti.
simdi yine gelicem dedi bende musaitiz herzaman dedim amaaaa kafi gelmemis kirmizi hali bekliyordu galiba
:) sakın cevap verme,vermemeye çalış.Kalacağı 1 hafta 10 gün eşinle aranı bozmasına fırsat verme özellikle eşinin yanında çok iyi kibar davran.Yazışmanızdan anlaşılıyor sinirli olduğunuz :)sakin canım

Benim kayınbabam böyle hayattan soğuttu beni ben ne mi yaptım aramayı kestim tüm den gördüğümde saygıda kusur etmedim beni şikayet edecek veya tartışma çıkaracak birşey bulamıyordu 1 sene eşime karın beni aramıyor hasta olucam dedi eşimde bana söyledi ben de kayınvalidemi aradım kayınbabam yokmuş gibi davrandım son ikidir eşimi arayınca illa beni istiyor telefona niye aramıyorsun beni diyor çok yoğunuz iş güç siz nasılsınız diyorum, size gelicem bebeği özledik pek vaktimiz yok diyor ( beni yokluyor) Allah iyilik versin iyi akşamlar ben eşime veriyorum teli diyorum, asla ve asla yüzyüze ne tartıştım ne kavga ettim eşime asla onları kötülemedim 3 sene başımın üzerinde taşıdım 2 sene önce içimde herşey bitti hayatımı zehir ettiler lohusalığım burnumdan geldi aşkından öldüğüm eşimden soğudum 2 senede zor düzeldim o yüzden umursama soğuk savaş!!! Saygısızlık etme sana karşı kullanacakları malzeme verme minimum diyalog kur

gecen ay mecburen tel da konusurken konusmaya istekli olmadigimdab kisa kesmek babinda hi hi evet evet deyip benden istedigin birsey var mi?
bana diyor ki sanki istesem yapican mi bana getirip yedirebilecen mi?
niye yapamayim dedim yaparim elbet dedim yok eltilerin kizlarim yapiyo sagolsunlar dedi iyi dedim...misal eltimle tartistik bir konu hakkinda uzlasamadik bana diyor ki sen kucuksun got ozur dile tabi ki dilemiycem deyip cikip gittim.bana diyor ki felancanin elini op filancanin evine git eltinin evini supur hosuna gider ...psikopat yaaa

Benim kayınbabam böyle hayattan soğuttu beni ben ne mi yaptım aramayı kestim tüm den gördüğümde saygıda kusur etmedim beni şikayet edecek veya tartışma çıkaracak birşey bulamıyordu 1 sene eşime karın beni aramıyor hasta olucam dedi eşimde bana söyledi ben de kayınvalidemi aradım kayınbabam yokmuş gibi davrandım son ikidir eşimi arayınca illa beni istiyor telefona niye aramıyorsun beni diyor çok yoğunuz iş güç siz nasılsınız diyorum, size gelicem bebeği özledik pek vaktimiz yok diyor ( beni yokluyor) Allah iyilik versin iyi akşamlar ben eşime veriyorum teli diyorum, asla ve asla yüzyüze ne tartıştım ne kavga ettim eşime asla onları kötülemedim 3 sene başımın üzerinde taşıdım 2 sene önce içimde herşey bitti hayatımı zehir ettiler lohusalığım burnumdan geldi aşkından öldüğüm eşimden soğudum 2 senede zor düzeldim o yüzden umursama soğuk savaş!!! Saygısızlık etme sana karşı kullanacakları malzeme verme minimum diyalog kur

evet evet ayni takyigi uyguluyorum..
yalniz biraz daha acarmisiniz lutfen.
ben gelicez dedikletinde buyurun diyorum hala kibar davraniyorum sert olamiyorum :KK43:

:) sakın cevap verme,vermemeye çalış.Kalacağı 1 hafta 10 gün eşinle aranı bozmasına fırsat verme özellikle eşinin yanında çok iyi kibar davran.Yazışmanızdan anlaşılıyor sinirli olduğunuz :)sakin canım

bebegim var sabah erkenden kalkar ve uykum kacti :KK43: kapatmadanda laf soktu yilan dilli basbayag

X