KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

melseyre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
72
29
3
32
Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.

Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Kendi düşen ağlamaz diye bir söz vardır çok severim..
Baştan belliymiş bu işin böyle olacağı neden bu acele?
Kaçarak evlenmek bana göre bütün haklarından feragat etmek gibi bir şey, tek bir söz çıkaramazsınız çünkü sen oğluma kaçtın diye çat lafı yapıştırıverir kaynananız yüzünüze.. Bunu kendinize reva görmemeliydiniz. Yazık.

tepkini koyacaksın çok basit annenin yanına gideceğini söyleyip gitceksin nasıl bir kayınvalideymiş o öyle kendi kızını senin yerine düşünsün

Yaş kaç?

Allah yardımcın olsun öncelikle. Esin sana haklisin demiş gitmiş annesine de anne sen haklisin demiş üzgünüm ikili oynuyor orda anne oda onun annesi sen müdahale etme deseydi dahada ses cikaramazdi kadın üzülerek söylüyorum ama bu boyle gider esin idare etmek yerine nabza gore serbet verenlerden.

Hangi üniversitede okuduğunu çok merak ettim,imla,noktalama yok.Bazı v harfleri v ,bazıları w.
Dolayısıyla ne demek istediğinden hiçbir şey anlamadım.Hem o anket ne alaka :confused:
Bende anlamadım üni de okuyormuş bırakmış
Ankette heralde şöyle demek istedi "Allah ım ben ne yaptım benim (akıl) nerdeydi böyle cahillik yaptım "
Diye koydu heralde :cool:

Çocukta yapma sakin sakin sakin yasin kaç bilmiyorum ama tecrube ki biri olarak söylüyorum bi abla olarak gör sakin çocuk yapayım deme bugün annene gitme dediğinde boyle çaresiz kaliyorsun çocuk elini ayağını bağlar ayni hataları bende yaptım kacmadim ama b.oktan bi adamla evkenxim simdi boşanma avukatı bakıyorum çocuklarım i alamasin yeterki diye hayatini bitirme daha basindasin okulu bitir yoluna bak

bu arada sen sevmişsin okulunu bırakmışsın aileni karşına almışsın ama eşin seni sevmiyor.. sevseydi seni bu duruma sokmazdı okulun bitene kadar beklerdi .. ne yazık ki ailesi asla sana saygı duymayacak evliliğiniz boyunca sen evden kocaya kaçan kız olarak kalacaksın onların gözünde..

kocanızın ailesiyle kavga etmesini beklemeyin
adam tamam haklısın demiş, gidin
cevap vererek bir çözüm olmaz çünkü kadın laftan anlayacak biri gibi durmuyor
siz bildiğinizi okuyun ailenize karşı nasıl okuduysanız
yaptığınız yanlış birşey tabikide çekeceksiniz kimsenin sizi el bebek gül bebek kabullenmesini konuşmasını beklemeyin

ANKETİN amacını anlamadım ne alaka ?
Eşin bekleneni yapmış ,keşke kaçmasaydınız ama oldu işte bu onların gözünde zaten hayata 1-0 yenik başlattı sizi
Ama siz kendinizi ezdirmeyin dik durun ve sabır gösterin anneniz elbet yumuşar
Kv 'nizin hayatınıza mudahale etmesine de izin vermeyin
Balık baştan kokar nasıl başlarsan öyle gider unutma

Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum

anket gerçekten saçma olmuş yardım akıl ne alaka? belki yeni üye oldunuz neyse...
kocanizi kendinize çekmeye çalışın kvnin onu eline almasina fırsat vermeyin. doldurun eşinizi ama doldurur gibi davranmadan sinsi bi şekilde yapin. aman Allahim bende artık kötü biri olmaya başladım sanırım :))) ahh bu kadınlar kulübü......

ah ya,

kaçarak evlenen bir akrabam var; 30 yıl falan olmuştur evlilikleri.

ne demişti biliyor musun "kimse bir şey demese bile sen kaçtığında şöyle oldu diye bir laf etmeleri yeter hatırlayıp üzülmek için, kimse kaçarak evlenmesin"

Back
X