kaynanam hala face den laf atıyor

alem kadin senin $u kaynana :))
bi$ey diycem facee im yok anlamam pek ama
bakmasan gormezden gelmesen olmazmi
ustune alinmasan yada

her yazani sana diye bi$ey mi var
iyiki yok benim face :)
sigara alkol gibi bi bagimlilik galiba bu face girme olayi

Al sende bunu yaz .

Hayatımın Yönetmeni Benim.! İstediğime ,ROL, İstemediğime ,YOL, Veririm...!!!"

çocukla çocuk olmak lazım değilmi ama :!!!

Al sende bunu yaz .

Hayatımın Yönetmeni Benim.! İstediğime ,ROL, İstemediğime ,YOL, Veririm...!!!"

çocukla çocuk olmak lazım değilmi ama :!!!

canım ya cidden denesene bi sende imalı sözler yazmayı bakalım nasıl tepki verecek:)))
gerçekten sinir bozucu bi durum
takma demek kolay ama bende takardım eminim
bilmiyorum kibizler mi takıntılıyız
bakıyorum takmayan insanlar nasıl mutlular

uff ne sinir bir durum.ben sanırım baştan burnu büyüklük yaptım ya da kocamdan böyle kimseye höt zöt dedirtttem denirsede sonuna kadar cevap.
Sende engelleme bence paylaşımlarına cevap ver ki eşrafı akrabaları seninle dalaştığını anlasın.Ne kadar cocukca hareketler.
Eşin görmüyor mu? Çünkü biraz daha susarsan fırtına öncesi sessizlik sen olcaksın.

:1::1:valla iyi güldüm
kaynanaya bak ya:1:
senin yerinde olsam ne yapardım bilemedim valla
ALLAH sabır versin arkadaşım

Kayınvaliden 2013 yılında facebook kullanarak günümüz şartlarına ayak uydurmuş.Bir tarafdan da çalışan gelinden temizlik iş beklemekle kendini 1970 lerde zannediyor.
Bu ne yaman çelişki annem.
Çözüm; siz hiç birşey yapmayacaksınız kötü olan siz olmayın.
Eşiniz gidip açıkca ne derdi olduğunu soracak ve sizin çalışan kadın olarak ancak kendi ev işlerinize zor yetişdiğinizi uygun bir dille anlatacak.
Bu kv.ler geline yaptıkları her kötülüğün oğullarını yıprattığını üzdüğünü neden anlamıyor.Sadece insan oğlunun huzurunu düşünür ve evliliğinden uzak durur.
:21:

çok komik bir kaynanan varmış kamyon arkasın yazıları gibi yazıları nereden buluyor öyle :)

bir de bilmemkaçla çarpar 100 ederim sıfırla çarparım yok ederim diye bir laf vardı sanki sen de onu paylaş gözü korksun :) aşık atışması gibi olur hem :)

millette ne kaynanalar var ya,fece kullanmasını bile biliyor da aşmış artık laf atıyor:)

bizimki de internetten uzak durun şeytan oyuncağı onlar diye fetva veriyor :27:

canım beğen beğen geç,eğlenmene bak.yapacak birşey yok..hatta çok haklısın annecim ne güzel sözler bunlar de :)

kaynanacığın polat ile memati karışımı bişey olmuş,üstü kapalı tehditlere başlamış :ssz:

Son düzenleme:
kayınvalidem bilgisayarı açık bırakınca çocuklar, birini çağırır kapattırmak için kendi kapatamaz o kadar uzak bu işlerden, çok şükür mü diyeyim ne diyeyim bilemedim.

bir anda kayınvalidemi bilgisayar başında feysbukta böyle şeyler paylaşırken canlandırdım da gözümde komik geldi :D

sizinki genç galiba bu işlere merak sardığına göre, bakmayın, görmeyin, bilmeyin, duymayın çünkü bence de normal değil koca koca kadınların böyle şeyler yapması bizim öğrenciler yapıyor feysten laf sokmayı 14-15 yaşında çocuklar daha.

üstüne alinma canim yaa
kadinin baska isi gücü mü yok sala laf atsin
hadi diyelim sana atiyor ee sende öyle yap o zaman
laf koy sarki koy vs vs vs
bunun icin mi üzülüyorsun
ayrica keyifli bir kadina benziyor valla

Slm kızlar şimdi neden engellemıyorsun dıyeceksınız bılıyorum ama zaten engelledım ama eşim kendı facebook unda göruyor o engelleyemıyor engelleyınce otomatıkman sılınme oluyor. Neyse kaynanamın yeni paylaşımları enteresan bense ssuskunlugumu ve dinginliğimi hala sürdürüyorum. ama giderek doluyorum ne kadar önemsememeye çalıssam da bu paylasımlarda bulundugun gunden beri aramıyorum hıc konusmadık yılbası gununden bu yana. sorun yılbasında erken gidip temizlik yemegını yapamamıs olmamdı hatırlarsınız belkı eskı konuda da belırtmıstım. Nedenım de kaynanam aklından böyle bir plan yapmıs yılbası sabahı ona gıdıp temızlık ve yemek yaparım sanmıs halbukı benım planım calısan bır ınsan olarak ve pzt. salı tatıl bırı olarak pzt olan yılbasında kendı evımı temızledıgım için bu tripleri cekmem. Ayrıca kv. min kendı aklında kurdugu planlara bılmeden uymamıs olmam sorun bunlar yazılanlara bakın.

"İntihar köprüsü gibiyim , bugunlerde gözumden de gönlumden de düşen düşene"

"Keske demektense inceldiği yerden kopsun demeyi tercih ederim"

"Pili bitmiş bir fotograf makınası gibiyim kimseyi çekemem artık"

"Ben bir insanım yeri gelir susarım yeri gelir sabrederim yeri gelir kahrederim yeri gelir affederim, ama yeri de gelir mahvederim"

"zannetmeyin gücüm bitti yorgunum Zannetmeyin suskunum Zannetmeyin artık yokum Fırtınalar öncesi hep böyle durgunum"

Bunlar yalnızca bırkacı arkadaslar daha cok var malesef. Sanırım kayınvalıdemın psikolojısı bozuk . cidden hasta oldugunu düşünüyorum artık. umarım caresı vardır yoksa bıze cok cektırecek .

görünen o ki senin kayınvalide menapoza girecek yerde ergenliğe girmiş

Yorumlar için teşekkürler arkadaslar. çogunuzun fikri sanırm görmemezlıkten gelmem ya da cewap yazmam . bunlar tamam da zaten daha önceden de yapmıstı bunları görmezden geldım ve sonunda hep yuzyuze geldıgımızde tartısmalar cıktı. kavga etti. Ben de görmezlıkten gelıp normal hayatıma devam etmek ıstıyorum tabıkı ama gelecegın alarmlarını görunce sinirlrim bozuluyor yanı kaynanam demek ıstıyor kı ben sıze sınırlıym ilk fırsatta yüzyüze geldıgımızde ya da bana tel. ettiğinizde kavga cıkartıcam demek oluyor bu yüzden ben de aramıyorum ve gıtmıyorum. su dk. arasam emınım kıyametı koparıcaktır yok yılbasında erkenden gelmedınız de falan da bırdaha da gelmeyın bagırcak cagırcak .

EŞİMİN tepkisini soranalr ıcın de şöyle söyleyebılırm annesının hatalı oldugunu bılıyor ama konuyu acarsam da kızıyor bana ve dıyorkı bıktım wala ben artık bu annemın yazılarından bende ugrasamıycam dıyor

Bence saf rolu yapip sorun kayinvalidenize"anne bu sozler kime"diye.sizinle ilgili birsey soylerse uygun bir dille cevabinizi verin.sessiz kalmak bir cozum gibi gorunmuyor bu durumda.

bence usb bellegine zararli bir virus at onu da kaynananin bilgisayarina bulastir :)) çocuk gibi kaynanan var oturup yetiskin gibi konusmaktan anlamaz, ceza vermek lazim no no no

millette ne kaynanalar var ya,fece kullanmasını bile biliyor da aşmış artık laf atıyor:)

bizimki de internetten uzak durun şeytan oyuncağı onlar diye fetva veriyor :27:

canım beğen beğen geç,eğlenmene bak.yapacak birşey yok..hatta çok haklısın annecim ne güzel sözler bunlar de :)

kaynanacığın polat ile memati karışımı bişey olmuş,üstü kapalı tehditlere başlamış :ssz:

KK den esinlenip "kaynanalar vadisi" diye dizi yapmak lazim :1: bizde haftada bir dizimize kitleniriz...

Slm kızlar şimdi neden engellemıyorsun dıyeceksınız bılıyorum ama zaten engelledım ama eşim kendı facebook unda göruyor o engelleyemıyor engelleyınce otomatıkman sılınme oluyor. Neyse kaynanamın yeni paylaşımları enteresan bense ssuskunlugumu ve dinginliğimi hala sürdürüyorum. ama giderek doluyorum ne kadar önemsememeye çalıssam da bu paylasımlarda bulundugun gunden beri aramıyorum hıc konusmadık yılbası gununden bu yana. sorun yılbasında erken gidip temizlik yemegını yapamamıs olmamdı hatırlarsınız belkı eskı konuda da belırtmıstım. Nedenım de kaynanam aklından böyle bir plan yapmıs yılbası sabahı ona gıdıp temızlık ve yemek yaparım sanmıs halbukı benım planım calısan bır ınsan olarak ve pzt. salı tatıl bırı olarak pzt olan yılbasında kendı evımı temızledıgım için bu tripleri cekmem. Ayrıca kv. min kendı aklında kurdugu planlara bılmeden uymamıs olmam sorun bunlar yazılanlara bakın.

"İntihar köprüsü gibiyim , bugunlerde gözumden de gönlumden de düşen düşene"

"Keske demektense inceldiği yerden kopsun demeyi tercih ederim"

"Pili bitmiş bir fotograf makınası gibiyim kimseyi çekemem artık"

"Ben bir insanım yeri gelir susarım yeri gelir sabrederim yeri gelir kahrederim yeri gelir affederim, ama yeri de gelir mahvederim"

"zannetmeyin gücüm bitti yorgunum Zannetmeyin suskunum Zannetmeyin artık yokum Fırtınalar öncesi hep böyle durgunum"

Bunlar yalnızca bırkacı arkadaslar daha cok var malesef. Sanırım kayınvalıdemın psikolojısı bozuk . cidden hasta oldugunu düşünüyorum artık. umarım caresı vardır yoksa bıze cok cektırecek .

canım sende ona değer verdim yeteri kadar artık herkes ederi kadar diye bi mesaj yazıp gönder.

Yorumlar için teşekkürler arkadaslar. çogunuzun fikri sanırm görmemezlıkten gelmem ya da cewap yazmam . bunlar tamam da zaten daha önceden de yapmıstı bunları görmezden geldım ve sonunda hep yuzyuze geldıgımızde tartısmalar cıktı. kavga etti. Ben de görmezlıkten gelıp normal hayatıma devam etmek ıstıyorum tabıkı ama gelecegın alarmlarını görunce sinirlrim bozuluyor yanı kaynanam demek ıstıyor kı ben sıze sınırlıym ilk fırsatta yüzyüze geldıgımızde ya da bana tel. ettiğinizde kavga cıkartıcam demek oluyor bu yüzden ben de aramıyorum ve gıtmıyorum. su dk. arasam emınım kıyametı koparıcaktır yok yılbasında erkenden gelmedınız de falan da bırdaha da gelmeyın bagırcak cagırcak .

seninki de masallah resmen teror estiriyor, o ne sinir, o ne kin oyle, birakmiyor ki su yeni yila pozitif bir yaklasimla giresiniz... çok yuz goz olmussunuz o yuzden çok rahat free cool takiliyor hatun... bence bundan sonra alinin, gurur yapin kusun tavir yapin ki oyle bos bos bagirip çagirmasin...

Her şeyi geçtim bu kadar saçma sapan sözleri nereden buluyor bu kaynana Allahım sana geliyorum

Back
X