kaynanam hüküm sürmeye çalışıyor.

Mesafe koy. Eşin de bi zahmet kendini başından atan annesine kendi hizmet etsin. Seninle bu konuda kavga etmeye hakkı yok.

Mesafe koy. Eşin de bi zahmet kendini başından atan annesine kendi hizmet etsin. Seninle bu konuda kavga etmeye hakkı yok.
zaten eşime kendisinin ameliyat sürecinde annesinin takındığı tavırdan dolayı mesafemi koyacağımı söylemiştim.temizlik mevzusu içinde sen camları silersin bende süpürüp silerim çok istiyosan dedim.tmm silerim dedi.kendinin cam silmek için gideceğini sanmıyorum.gidersede yanında gider üstünden yaparım kvdemede geldik yaptık ama zor oldu herkes işini kendi yapsın içi daha rahat eder gibisinden lafımı sokcam kesinlikle.bilmem kiminde anahtar varmışta gidip alacakmışız o gelmeden yapacakmışız falanmış filanmış.ben nişanlıyken ev temizlerken nerdeydi bu kadın.ne istememde vardı ne nikahımda bitek düğünüme geldi sağolsun. ama şimdi neler neler bekler oldu.

boşver evi de silme. Oğlu çok istiyosa gitsin yapsın. Yani sende orda kaldın diyeceksiniz ama çocuğuna bile bakmamış ya hu. :) ne bileyim o zqman derdim neyse eşinii büyütmüş onun hatrı var. Bir de dili de var, kıymet de bilmiyor. Gerçekten yapmayın.

büyütmemiş denilebilir.eşimi bırakıp gittiğinde 1. sınıfa gidiyormuş.ben zaten bütün yaptıkları için ilk önce eşimle yıllardır ayrı olduğunu bırakıp gittiğini düşünerek -1le başlıyorum değerlendirmelere.inanın daha neler var neler böyle küçük küçük ama hepsi birikince dağ oluyor.sınırları çizmenin vakti gelmişte geçiyo bile.

Gelinleri kullanmayı çok sever kaynana milleti hayır deme şansınız asla olmaz eşinize şikayet ederler zorlada olsa dediklerini yaptırırlar
Yillardir cocuklugum babannem ve halam yuzunden ,ana babamin kavga ve hzursuzlugu ile gecti.
Anneannem de hic sahip cikmamis anneme.
Korkuyorum bu yuzden birlikteligim ciddiye bindikce.
Cunku illaki baskinlik kuruyorlar.
Galiba psikolojik.iyi yada kotu olmakla alakali degil.
Konu sahibi,Allah size sabir versin.Anne ve babam 27 senedir evli.
Nasil baslarsaniz oyle gidiyor galiba.
Tavrinizi koyun.
İns bundan sonra huzurunuz bozulmaz

huzurumu bozmasına fırsat vermiycem 30 yıl olmayan bi zahmet şimdide olmasın. şimdiden yer yapıyo ben yaşlanınca napcam gibisinden.eşim çocukken nasıl başının çaresine bi şekilde baktıysa o da baksın.fedakarlık yapan insan karşılık bekleyebilir.kimseye bişey anlatılmıyo real hayatta.ondan ona yayılıyo diye.burda paylaşmak bi nebze rahatlattı.

B
Böylede dedikodu yapıyosa hiç yapmayın alıştırmayın eşiniz birşey derse git sen yap de nankör insana yaranamasın zaten

Sen hizmetçin? Burada eşine kızarım kusura bakma acındırıyorsa acımayacak!

O evi temizleme. Gitsin eşek gibi anasının evini temizlesin ya da az yesin temizlikçi tutsun. Sakın deyim gitme!

Bence yüz verme :/

Bu kadar rahatına düşkünse temizlikçi alsın canım tavrını koy.

Ya kadın gönderin ya da gitmeyin. Bir kere giderseniz devamı gelir ardından benden demesi. Ama asla ve asla gitmeyin. Eşiniz size sormadan nasıl söz veriyor ya. Ne saçma iş

Arabası serviste olan Kv nin temizliğini asla yapmam parası da dışarı kültürü de var

Tutsun birini yaptırsın

Ben de yaşlı evinin içinde yaşayan tonton yurdum teyzesi sanmıştım ona bile kendi yapsın eşin yardım etsin diyecektim

İşte onların yüzünden herkesten ve herşeyden şüphe ediyoruz ,güven sorunu yaşıyoruz bu da bütün hayatımızı olumsuz yönde etkiliyor

yok canım ne tonton teyzesi.kuaföre benden çok gider.benden çok gezer.saç boyasını ojesini ihmal etmez.arabasız bi yere gitmez. ben otobüse binerken filan denk gelirse telefonda ben onları unutmuşum ne kadar uzak geliyo der.

Ya kadın gönderin ya da gitmeyin. Bir kere giderseniz devamı gelir ardından benden demesi. Ama asla ve asla gitmeyin. Eşiniz size sormadan nasıl söz veriyor ya. Ne saçma iş
geçen sene yaptı aynısını zaten bende geçkin bi saatte gittim bi işim vardı eşimin babaannesi vefat etmemişti o sıra onu hastaneye götürmüştük.neyse gittim bana hiç gelmeseydin iş bitti zaten diye tavır yaptı.sonrada bi güzel silip süpürttü evini.ben geç ve gönülsüz gittiğimi anlamıştır bi daha çağırmaz dedim ama nafile.herşeyi geçtim eşime değer vermediğini düşünüyorum.çağırır yemeğe diye özensizce bi köfte yoğurur sadece onu koyar önüne.

eşin çok istiyorsa kendisi temizlesin. yok ben temizleyemem diyorsa parasını versin, temizlikçi tutsun. sizin de yüzünüz yumuşak olmasın.
ben eşimden kendi ailem için bişey beklemiyorum beklememde yada onun adına sözde vermem.bu tavrı benide çok sinir etti atamıyorum içimden siniri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…