- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
-
Mesafe koy. Eşin de bi zahmet kendini başından atan annesine kendi hizmet etsin. Seninle bu konuda kavga etmeye hakkı yok.benim annem yok.ilerde çocuğum olduğunda en azından ilgisizde olsa bi babannesi olsun istiyorum.tatsızlık çıksın yada eşim arada kalsında istemiyorum.ama gün geçtikçe dozunu artırıyo kv. ben alttan aldıkça üste çıkmaya başladı.yemeğe çağırır gideriz ben yaparken masa kurulurken toplanırken yardım ederim salatayı filan yaparım.birgün gelmiş diyoki bana senin bi huyunu hiç sevmiyorum neyi anne dedim sakince kendi yaptığını topluyosun benim arkamı toplamıyosun bizde gelinler her işi yapar diyo.siz kimki diyesi geliyo insanın. bi aile bağları yok eşinin ailesinde varsa eğer bizimde onlarla bi bağımız yok. anlattıkça dahada geriliyorum valla.
zaten eşime kendisinin ameliyat sürecinde annesinin takındığı tavırdan dolayı mesafemi koyacağımı söylemiştim.temizlik mevzusu içinde sen camları silersin bende süpürüp silerim çok istiyosan dedim.tmm silerim dedi.kendinin cam silmek için gideceğini sanmıyorum.gidersede yanında gider üstünden yaparım kvdemede geldik yaptık ama zor oldu herkes işini kendi yapsın içi daha rahat eder gibisinden lafımı sokcam kesinlikle.bilmem kiminde anahtar varmışta gidip alacakmışız o gelmeden yapacakmışız falanmış filanmış.ben nişanlıyken ev temizlerken nerdeydi bu kadın.ne istememde vardı ne nikahımda bitek düğünüme geldi sağolsun. ama şimdi neler neler bekler oldu.Mesafe koy. Eşin de bi zahmet kendini başından atan annesine kendi hizmet etsin. Seninle bu konuda kavga etmeye hakkı yok.
boşver evi de silme. Oğlu çok istiyosa gitsin yapsın. Yani sende orda kaldın diyeceksiniz ama çocuğuna bile bakmamış ya hu. :) ne bileyim o zqman derdim neyse eşinii büyütmüş onun hatrı var. Bir de dili de var, kıymet de bilmiyor. Gerçekten yapmayın.zaten eşime kendisinin ameliyat sürecinde annesinin takındığı tavırdan dolayı mesafemi koyacağımı söylemiştim.temizlik mevzusu içinde sen camları silersin bende süpürüp silerim çok istiyosan dedim.tmm silerim dedi.kendinin cam silmek için gideceğini sanmıyorum.gidersede yanında gider üstünden yaparım kvdemede geldik yaptık ama zor oldu herkes işini kendi yapsın içi daha rahat eder gibisinden lafımı sokcam kesinlikle.bilmem kiminde anahtar varmışta gidip alacakmışız o gelmeden yapacakmışız falanmış filanmış.ben nişanlıyken ev temizlerken nerdeydi bu kadın.ne istememde vardı ne nikahımda bitek düğünüme geldi sağolsun. ama şimdi neler neler bekler oldu.
büyütmemiş denilebilir.eşimi bırakıp gittiğinde 1. sınıfa gidiyormuş.ben zaten bütün yaptıkları için ilk önce eşimle yıllardır ayrı olduğunu bırakıp gittiğini düşünerek -1le başlıyorum değerlendirmelere.inanın daha neler var neler böyle küçük küçük ama hepsi birikince dağ oluyor.sınırları çizmenin vakti gelmişte geçiyo bile.boşver evi de silme. Oğlu çok istiyosa gitsin yapsın. Yani sende orda kaldın diyeceksiniz ama çocuğuna bile bakmamış ya hu. :) ne bileyim o zqman derdim neyse eşinii büyütmüş onun hatrı var. Bir de dili de var, kıymet de bilmiyor. Gerçekten yapmayın.
Yillardir cocuklugum babannem ve halam yuzunden ,ana babamin kavga ve hzursuzlugu ile gecti.Gelinleri kullanmayı çok sever kaynana milletihayır deme şansınız asla olmaz eşinize şikayet ederler zorlada olsa dediklerini yaptırırlar
huzurumu bozmasına fırsat vermiycem 30 yıl olmayan bi zahmet şimdide olmasın. şimdiden yer yapıyo ben yaşlanınca napcam gibisinden.eşim çocukken nasıl başının çaresine bi şekilde baktıysa o da baksın.fedakarlık yapan insan karşılık bekleyebilir.kimseye bişey anlatılmıyo real hayatta.ondan ona yayılıyo diye.burda paylaşmak bi nebze rahatlattı.Yillardir cocuklugum babannem ve halam yuzunden ,ana babamin kavga ve hzursuzlugu ile gecti.
Anneannem de hic sahip cikmamis anneme.
Korkuyorum bu yuzden birlikteligim ciddiye bindikce.
Cunku illaki baskinlik kuruyorlar.
Galiba psikolojik.iyi yada kotu olmakla alakali degil.
Konu sahibi,Allah size sabir versin.Anne ve babam 27 senedir evli.
Nasil baslarsaniz oyle gidiyor galiba.
Tavrinizi koyun.
İns bundan sonra huzurunuz bozulmaz
bide sorsan ben asla kaynanalık etmem der.neler var ama.duyduğum kulağıma gelen.eşim onla büyümediği için yemeklerini sevmez alışık değildir.benim yemeklerimi daha çok beğenir.gitmiş kardeşine anlatmış bizim aramız çok kötüymüş benim yemeklerimi sevmiyomuş annesinin yemeklerini seviyomuş biz çok sürmez boşanırmışız.kardeşide bilmeden benim anneannemin kardeşi çıktı. hepsini duydum ve yuttum.kardeşini yemeğe çağırdım kurdum masamı kaynanamın dediği üzere eşimin sözde beğenmediği yemekleri yedirdim.kaynanamla bakışmalarını yakaladım sonra.anlat anlat bitmez tabi.ama bu temizlik konusunda çok sinirlerimi bozuyo.dedikodusuna hiç aldırış bile etmedim.hizmetçi gibi görüşü daha sinir bozucu.
Böylede dedikodu yapıyosa hiç yapmayın alıştırmayın eşiniz birşey derse git sen yap de nankör insana yaranamasın zatenbide sorsan ben asla kaynanalık etmem der.neler var ama.duyduğum kulağıma gelen.eşim onla büyümediği için yemeklerini sevmez alışık değildir.benim yemeklerimi daha çok beğenir.gitmiş kardeşine anlatmış bizim aramız çok kötüymüş benim yemeklerimi sevmiyomuş annesinin yemeklerini seviyomuş biz çok sürmez boşanırmışız.kardeşide bilmeden benim anneannemin kardeşi çıktı. hepsini duydum ve yuttum.kardeşini yemeğe çağırdım kurdum masamı kaynanamın dediği üzere eşimin sözde beğenmediği yemekleri yedirdim.kaynanamla bakışmalarını yakaladım sonra.anlat anlat bitmez tabi.ama bu temizlik konusunda çok sinirlerimi bozuyo.dedikodusuna hiç aldırış bile etmedim.hizmetçi gibi görüşü daha sinir bozucu.
Bence yüz verme :/kızlar mrblar.kısaca tüm durumu özetleyim.2 yıllık evliyiz.kayınvalidem eşim küçükken kayınbabamla ayrılmış.eşimi babaannesi büyütmüş.yılda 1 2 kez anca görüşmüşler.gel gelelim biz evlenirken ben istedim ki yakın olsunlar iyi anlaşsınlar.aralarını yumuşatmaya çalıştım.tabi aradaki kopukluğun rahatlığıyla kayınvalidem bizle çok ilgili sayılmaz.evlenirken bi yardımı olmadı.maddi bikaç şey aldı o kadar.evli şu an.eşiyle şehir dışındalar yazları sonbaharda dönerler.bi kaç kez geleceği vakit temizliğe çağırdı bahane uydurdum.dün eşime kendini acındırdı.eşimde biz sen gelmeden gider evi temizleriz dedi bana sormadan hemde.sonra kayınvalidem beni sordu eşimde uzanıyo halsiz dedi.diyoki o tembelliktendir halsizlikten değil.sürekli benden bişeyler beklemeye başladı.yumuşak mizaçlıyım ama bu temizlik mıhabbeti hep oluyo. sanki bize çok destekmiş gibi benden iş bekliyo. ne yapmalıyım ?
Bu kadar rahatına düşkünse temizlikçi alsın canım tavrını koy.zaten aramız uzak.benim hiç bi işime yardımcı olmamış bi insan benden ne hakla bi iş bekliyo aklım almıyo.inanılmaz acındırır kendini çok düşünceliymiş gibi ama değil. eşim ameliyat oldu 4 gece ben kaldım yanında 2 kez geldi hastaneye arabası servisteymiş otobüsle yolculuğa alışık değilmiş.neler neler daha bunun gibi.
zaten aramız uzak.benim hiç bi işime yardımcı olmamış bi insan benden ne hakla bi iş bekliyo aklım almıyo.inanılmaz acındırır kendini çok düşünceliymiş gibi ama değil. eşim ameliyat oldu 4 gece ben kaldım yanında 2 kez geldi hastaneye arabası servisteymiş otobüsle yolculuğa alışık değilmiş.neler neler daha bunun gibi.
İşte onların yüzünden herkesten ve herşeyden şüphe ediyoruz ,güven sorunu yaşıyoruz bu da bütün hayatımızı olumsuz yönde etkiliyorYillardir cocuklugum babannem ve halam yuzunden ,ana babamin kavga ve hzursuzlugu ile gecti.
Anneannem de hic sahip cikmamis anneme.
Korkuyorum bu yuzden birlikteligim ciddiye bindikce.
Cunku illaki baskinlik kuruyorlar.
Galiba psikolojik.iyi yada kotu olmakla alakali degil.
Konu sahibi,Allah size sabir versin.Anne ve babam 27 senedir evli.
Nasil baslarsaniz oyle gidiyor galiba.
Tavrinizi koyun.
İns bundan sonra huzurunuz bozulmaz
yok canım ne tonton teyzesi.kuaföre benden çok gider.benden çok gezer.saç boyasını ojesini ihmal etmez.arabasız bi yere gitmez. ben otobüse binerken filan denk gelirse telefonda ben onları unutmuşum ne kadar uzak geliyo der.Arabası serviste olan Kv nin temizliğini asla yapmam parası da dışarı kültürü de var
Tutsun birini yaptırsın
Ben de yaşlı evinin içinde yaşayan tonton yurdum teyzesi sanmıştım ona bile kendi yapsın eşin yardım etsin diyecektim
geçen sene yaptı aynısını zaten bende geçkin bi saatte gittim bi işim vardı eşimin babaannesi vefat etmemişti o sıra onu hastaneye götürmüştük.neyse gittim bana hiç gelmeseydin iş bitti zaten diye tavır yaptı.sonrada bi güzel silip süpürttü evini.ben geç ve gönülsüz gittiğimi anlamıştır bi daha çağırmaz dedim ama nafile.herşeyi geçtim eşime değer vermediğini düşünüyorum.çağırır yemeğe diye özensizce bi köfte yoğurur sadece onu koyar önüne.Ya kadın gönderin ya da gitmeyin. Bir kere giderseniz devamı gelir ardından benden demesi. Ama asla ve asla gitmeyin. Eşiniz size sormadan nasıl söz veriyor ya. Ne saçma iş
ben eşimden kendi ailem için bişey beklemiyorum beklememde yada onun adına sözde vermem.bu tavrı benide çok sinir etti atamıyorum içimden siniri.eşin çok istiyorsa kendisi temizlesin. yok ben temizleyemem diyorsa parasını versin, temizlikçi tutsun. sizin de yüzünüz yumuşak olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?