• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam hüküm sürmeye çalışıyor.

hayatbeklemezz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
6.646
7.337
198
31
kızlar mrblar.kısaca tüm durumu özetleyim.2 yıllık evliyiz.kayınvalidem eşim küçükken kayınbabamla ayrılmış.yılda 1 2 kez anca görüşmüşler.gel gelelim biz evlenirken ben istedim ki yakın olsunlar iyi anlaşsınlar.aralarını yumuşatmaya çalıştım.tabi aradaki kopukluğun rahatlığıyla kayınvalidem bizle çok ilgili sayılmaz.evlenirken bi yardımı olmadı.maddi bikaç şey aldı o kadar.evli şu an.bi kaç kez temizliğe çağırdı bahane uydurdum.dün eşime kendini acındırdı.eşimde biz evi temizleriz dedi bana sormadan hemde.sonra kayınvalidem beni sordu eşimde uzanıyo halsiz dedi.diyoki o tembelliktendir halsizlikten değil.sürekli benden bişeyler beklemeye başladı.yumuşak mizaçlıyım ama bu temizlik mıhabbeti hep oluyo. sanki bize çok destekmiş gibi benden iş bekliyo. ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten aramız uzak.benim hiç bi işime yardımcı olmamış bi insan benden ne hakla bi iş bekliyo aklım almıyo.inanılmaz acındırır kendini çok düşünceliymiş gibi ama değil. eşim ameliyat oldu 4 gece ben kaldım yanında 2 kez geldi hastaneye arabası servisteymiş otobüsle yolculuğa alışık değilmiş.neler neler daha bunun gibi.

Gelinleri kullanmayı çok sever kaynana milleti :işsiz: hayır deme şansınız asla olmaz eşinize şikayet ederler zorlada olsa dediklerini yaptırırlar

Gelinleri kullanmayı çok sever kaynana milleti :işsiz: hayır deme şansınız asla olmaz eşinize şikayet ederler zorlada olsa dediklerini yaptırırlar
bide sorsan ben asla kaynanalık etmem der.neler var ama.duyduğum kulağıma gelen.eşim onla büyümediği için yemeklerini sevmez alışık değildir.benim yemeklerimi daha çok beğenir.gitmiş kardeşine anlatmış bizim aramız çok kötüymüş benim yemeklerimi sevmiyomuş annesinin yemeklerini seviyomuş biz çok sürmez boşanırmışız.kardeşide bilmeden benim anneannemin kardeşi çıktı. hepsini duydum ve yuttum.kardeşini yemeğe çağırdım kurdum masamı kaynanamın dediği üzere eşimin sözde beğenmediği yemekleri yedirdim.kaynanamla bakışmalarını yakaladım sonra.anlat anlat bitmez tabi.ama bu temizlik konusunda çok sinirlerimi bozuyo.dedikodusuna hiç aldırış bile etmedim.hizmetçi gibi görüşü daha sinir bozucu.

bide sorsan ben asla kaynanalık etmem der.neler var ama.duyduğum kulağıma gelen.eşim onla büyümediği için yemeklerini sevmez alışık değildir.benim yemeklerimi daha çok beğenir.gitmiş kardeşine anlatmış bizim aramız çok kötüymüş benim yemeklerimi sevmiyomuş annesinin yemeklerini seviyomuş biz çok sürmez boşanırmışız.kardeşide bilmeden benim anneannemin kardeşi çıktı. hepsini duydum ve yuttum.kardeşini yemeğe çağırdım kurdum masamı kaynanamın dediği üzere eşimin sözde beğenmediği yemekleri yedirdim.kaynanamla bakışmalarını yakaladım sonra.anlat anlat bitmez tabi.ama bu temizlik konusunda çok sinirlerimi bozuyo.dedikodusuna hiç aldırış bile etmedim.hizmetçi gibi görüşü daha sinir bozucu.
kayınvalidemin kardeşinin anlattığı kişi anneannemin kardeşi eksik yazmışım.bunuda sonradan öğrendi tabi

Ay valla kusura bakmasın çocuğuna bile bakmamış bi kv gelinlik yapamam. Ne emek verdin de ne hakettin. Ki normal bi anne bile olsa bana tembel diyecek, bi daha tembellikten telefonunu bile açmam. Herkes haddini bilmeli.

kesinlikle.. hep ilgi bekler hergün arayım muhabbet ediyim ister.kendi isteklerini dayatır.bunalttı iyice.bide eşimle yakın olsalardı neler olurdu kim bilir.

Allahtan birşey yapmıyormuş bir de yapsaydı allah bilir ne olurdu haliniz :-)

Ay valla kusura bakmasın çocuğuna bile bakmamış bi kv gelinlik yapamam. Ne emek verdin de ne hakettin. Ki normal bi anne bile olsa bana tembel diyecek, bi daha tembellikten telefonunu bile açmam. Herkes haddini bilmeli.
bu neki canım eşim hastaneden çıktı ben 1 haftalık hastane maratonunun yorgunluğu uyukluyorum tek yaptığı şeyi yaptı eşimi aradı.eşimde çok yorgun uyuyo dedi ama duyuyorum.sonra bi baktım girmiş facebookta insan insanmıdır yiyip içip uyuyosa sadece yazmış.onuda yuttum ses etmedim.eşimin babaannesi yaşlıydı rahatsızdı.1 sene ilgilendim onunla eşimin hatrı var çünkü.ama kv haketmiyo

B
bu neki canım eşim hastaneden çıktı ben 1 haftalık hastane maratonunun yorgunluğu uyukluyorum tek yaptığı şeyi yaptı eşimi aradı.eşimde çok yorgun uyuyo dedi ama duyuyorum.sonra bi baktım girmiş facebookta insan insanmıdır yiyip içip uyuyosa sadece yazmış.onuda yuttum ses etmedim.eşimin babaannesi yaşlıydı rahatsızdı.1 sene ilgilendim onunla eşimin hatrı var çünkü.ama kv haketmiyo
Bence arayıp gitmeyeceginizi açık açık söyleyin . Başka türlü anlamaz .
Çocuğuna analık yapmamış sana kv lik taslamasin.

Allahtan birşey yapmıyormuş bir de yapsaydı allah bilir ne olurdu haliniz :-)
Allah esirgesin.eşimle mesafeli olmasına rağmen böyle bide çok yakın olsa neler olurdu. tembel dediği bende her sabah 8de kalkar eşimi işe yollarım.hergün temizliğimi yaparım evimde yemeğim eksik olmaz.ama kıskançlıktan yapıyo birazda.eşimin bana düşkünlüğünü bilir.kendisine mesafeliydi.ben iyi niyetle yakınlaştırmak istedim onları.ama nerdeyse tepeme çıkacak.herşeye karar vermek ister insanı konuşturmaz bildiğini okur.gelir bana hadi bilmem kime gidelim diye.yok anne gitmeyelim derim.hadi sen hazırlan çıkalım der.

B

Bence arayıp gitmeyeceginizi açık açık söyleyin . Başka türlü anlamaz .
Çocuğuna analık yapmamış sana kv lik taslamasin.
çok anlar gibi bi hali yok aslında onun.birgün aramış gel bana erişte keselim diyo benim evimden onun evi çift vesait 2 saate yakın sürüyo.ben anlamam anne dedim.olsun o zaman getir götürü yaparsın dedi.bi erişte için uğraşılmaz bence sende zahmet etme hazır alıver dedim.sizede vermem o zaman diyo.ben senden erişte istemedim ki zaten dedim kapattım konuyu.ama az kaldı geliyolar bana.

Susma neden susuyorsun ki? Gerekirse iletişimini kes. Ciddi söylüyorum ben kv bunları duysam görüşmem. Eşim ilişkisini nasıl sürdürürse sürdürsün benim anam değil babam değil niye katlanayım.?

Allah esirgesin.eşimle mesafeli olmasına rağmen böyle bide çok yakın olsa neler olurdu. tembel dediği bende her sabah 8de kalkar eşimi işe yollarım.hergün temizliğimi yaparım evimde yemeğim eksik olmaz.ama kıskançlıktan yapıyo birazda.eşimin bana düşkünlüğünü bilir.kendisine mesafeliydi.ben iyi niyetle yakınlaştırmak istedim onları.ama nerdeyse tepeme çıkacak.herşeye karar vermek ister insanı konuşturmaz bildiğini okur.gelir bana hadi bilmem kime gidelim diye.yok anne gitmeyelim derim.hadi sen hazırlan çıkalım der.
Kıskanç insanlardan nefret ediyorum ya hiç çekilmiyorlar vallaha :rolleyes:keşke hiç bulaşmasaydınız biraz kendiniz kaşınmışsınız :-)

Susma neden susuyorsun ki? Gerekirse iletişimini kes. Ciddi söylüyorum ben kv bunları duysam görüşmem. Eşim ilişkisini nasıl sürdürürse sürdürsün benim anam değil babam değil niye katlanayım.?
benim annem yok.ilerde çocuğum olduğunda en azından ilgisizde olsa bi babannesi olsun istiyorum.tatsızlık çıksın yada eşim arada kalsında istemiyorum.ama gün geçtikçe dozunu artırıyo kv. ben alttan aldıkça üste çıkmaya başladı.yemeğe çağırır gideriz ben yaparken masa kurulurken toplanırken yardım ederim salatayı filan yaparım.birgün gelmiş diyoki bana senin bi huyunu hiç sevmiyorum neyi anne dedim sakince kendi yaptığını topluyosun benim arkamı toplamıyosun bizde gelinler her işi yapar diyo.siz kimki diyesi geliyo insanın. bi aile bağları yok eşinin ailesinde varsa eğer bizimde onlarla bi bağımız yok. anlattıkça dahada geriliyorum valla.

Back
X