kaynanam kayıp: görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur!!! :))

SoNsUzMaSaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
26
0
86
44
İstanbul
:roflol: 10 sene beraber yaşadıktan sonra kaynana görümce elti bir arada aynı binada kurtuldum 1 senedir..kiraya çıktım alkisalkisalkis boşanmanın eşiğinden döndük..eşim sanki bebek gibi ısrarla anasının yanından ayrılmıyordu...neyse sonuçta beni ve çocuklarını seçti..doğru karar:lepi: eğerki siz kaynananızla eltinizle görümcenizle aynı yerde yaşamak zorunda kalsanız tepkiniz nolurdu?? ??????? ((ayrıca 1 sene boyunca düşündüm acaba suç bendemi diye..fakat olmadığını anladım adamlar herkesle kavgalı ve küs :olmaz: ))

ben her zaman şunu söylerim en iyisi her iki tarafada biraz uzak olmak.
insanın kafası böyle daha rahat bence
çok yakın olunca yada birarada olunca mutlaka sorun çıkar.en güzeli seviyeli olup hiç kimseyle yüz göz olmamak.mesafe her anlamda iyidiryerimseniben

ben her zaman şunu söylerim en iyisi her iki tarafada biraz uzak olmak.
insanın kafası böyle daha rahat bence
çok yakın olunca yada birarada olunca mutlaka sorun çıkar.en güzeli seviyeli olup hiç kimseyle yüz göz olmamak.mesafe her anlamda iyidiryerimseniben

:lepi:evett bide bunu erkekler anlasaaaboshayallersmile

:teytey: sonunda bende başardımmmhihoyyyt

Senin adına sevindim...

Şuan kayınvalidemler avrupa yakasındalar bense anadolu yakasında...

Ara ara diyorlar buraya taşınmak lazım diye hiç pas vermiyorum...

Kaynımın bizim apartmanda bir evi var kiracısı var.33 yaşında bekar kendisi.

Kaynanam sürekli o evlenmezse biz gelir otururuz diye dua ediyorum hep gelmesinler diye..

Sorunsuz günüm olmaz gibime geliyor :delphin:

Senin adına sevindim...

Şuan kayınvalidemler avrupa yakasındalar bense anadolu yakasında...

Ara ara diyorlar buraya taşınmak lazım diye hiç pas vermiyorum...

Kaynımın bizim apartmanda bir evi var kiracısı var.33 yaşında bekar kendisi.

Kaynanam sürekli o evlenmezse biz gelir otururuz diye dua ediyorum hep gelmesinler diye..

Sorunsuz günüm olmaz gibime geliyor :delphin:

canım kaynanan gelmezse eltin gelecek yakınınabenneyaptımki
gerçi elti o kadarda müdahale edemez insanın hayatına ama yinede biraz uzak olmak en iyisiyerimseniben

darısı başıma diyerek mi başlasam acaba...
5 katlı bianada eşimin teysenin kızı,görümcem,ben ,eltim,kaynanam oturuyoruz....
ama felaket hatda rezalet artık....
bilseydim kabul etmezdim ama sonradan zor oluyor 4 yıl oldu eşim bu binadan ayrılırsak babam kalp krizi gecirir diyo...ayrılmazsakta ben....

darısı başıma diyerek mi başlasam acaba...
5 katlı bianada eşimin teysenin kızı,görümcem,ben ,eltim,kaynanam oturuyoruz....
ama felaket hatda rezalet artık....
bilseydim kabul etmezdim ama sonradan zor oluyor 4 yıl oldu eşim bu binadan ayrılırsak babam kalp krizi gecirir diyo...ayrılmazsakta ben....

allah kolaylıklar versin canım bir yandan zordur evet sana katılıyorum ama herkesın ayrı bır edrdi var bende eşimin işi dolayısıyla (öğretmen eşim) evlenip istanbuldan doguya geldım 20 ay oldu bende diyorum kı en azından bır tanecik akrabam olsaydı burda arada sohbet edebılecegım evet arkadaslarımız var ama yınede insan anne baba kardeş amca ahala teyze kuzen birini arıyor yanı

kaynanayla oturmakk bu kadarmı kötü oluyo yaa...
kkde bu konuyla ilgili okadar çok konu oluyokii.
neyse tecrübeleri dikkate alalımm.
uzak kalmak daha ii oluyo anlaşılannCADIARZU

Allah kolaylık versin. okudukça içim daraldı. bizimkilerle aramızda 750 km var. ordan bile yetişiyolar bide yanımızda olsalar.

bence eltinle içli dışlı olma samimi olma ve herşeyini dayanamayıp sakın anlatma..kaynanalarlada samimi olmak iyi değil sevgiye saygıya bişi diyemem ama samimiyet herşeyi mahvediyor..

Back
X