- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki gelininden değil de bir eşyadan bahseder gibiBosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Evet oğlum senin başını ben yaktım vah yavrum neler çekiyor modunda birde bana da arayıp arayıp daha iyisini mi bulan diyor ilk bosancam dedim tepkisi sen bilirsin oldu zaten bide beni kendi buldu yani görücüye usulü olduSanki eşyayı degistiriyo onu begenmedim daha iyisini buluruz diye
Kurtuldugunuza sevinin bence bulsun da görsün bide cadi gelin buluyomus eve almiyo yemek vermiyo tıpkı sırlar dünyasi gibi eden bulur misaliEvet oğlum senin başını ben yaktım vah yavrum neler çekiyor modunda birde bana da arayıp arayıp daha iyisini mi bulan diyor ilk bosancam dedim tepkisi sen bilirsin oldu zaten bide beni kendi buldu yani görücüye usulü oldu
InsallahGelen gideni aratır derler, zamanı gelince bu lafı hatırlar inşallah...
InsallahhhhhAllah sana senin gibi gelin versin de o anlar