Kaynanam kocama daha iyisini bulcakmis

mihrimahdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
210
20
36
Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.

Güldüm ya kusura bakmayın sanki ilkokul çocuğu ile konuşuyor gibi. Böyle kafa yapısındaki bir ana-oğul çiftinden kurtulduğunuza sevinin bence. Onlar bırak evcilik oynasın

Sanki eşyayı degistiriyo onu begenmedim daha iyisini buluruz diye :63:
Evet oğlum senin başını ben yaktım vah yavrum neler çekiyor modunda birde bana da arayıp arayıp daha iyisini mi bulan diyor ilk bosancam dedim tepkisi sen bilirsin oldu zaten bide beni kendi buldu yani görücüye usulü oldu

Evet oğlum senin başını ben yaktım vah yavrum neler çekiyor modunda birde bana da arayıp arayıp daha iyisini mi bulan diyor ilk bosancam dedim tepkisi sen bilirsin oldu zaten bide beni kendi buldu yani görücüye usulü oldu
Kurtuldugunuza sevinin bence bulsun da görsün bide cadi gelin buluyomus eve almiyo yemek vermiyo tıpkı sırlar dünyasi gibi eden bulur misali

O zaman iyi ki boşanıyorsunuz demek geldi içimden :KK43: böyle insanlara uzak olmak en iyisi
Allah size en hayırlısını en iyisini versin inşallah

Doğumuma geldi kocam babamın verdiği hastane parasini yemiş bi kısmını kavga ediyoruz vah yavrum ne çektin diyo bi de yaka silkiyor bide maaş kartını verdim dışarı çıkamıyorum diye onu da çekmiş markette kaldım öyle sonra ben kavgacı kinci Asabi çok kötüyüm aslında daha yeni evliyim bide ilgimi sömürü ah ah hayatım nolacak şimdi bi çocukla kalakaldim donupp bi ihtiyacı var mı bile demiyorlar 2.Derdine düşmusler ne yapayim boyle

X