Kaynanam komsusu

Hiç değerim yokmuş diyorsunuz ama asıl değeri oğullarına vermiyorlar. Evlat ayıranın, gelini gözü görür mü hiç?
Eşiniz sizin kadar takılmıyordur belki bu duruma.

Komşuya açtım ağzımı yumdum gözümü diyecek kadar birşey anlatmanız hata. İlla birşeyler demek istiyorsanız direkt kayınvalidenizle muhattap olmanız lazımdı.

Samimi olmayın, mecburi durumlar dışında görüşmeyin, zamanında sıkıntı yaşamışsınız ama kirada oturmayı kayinvalideyle altlı üstlü oturmaya tercih ederim her türlü.
Evet oğullarına vermiyorlar orası öylede komsusuna bizden daha cok sey anlatanda o. Bizi dışlamayı bılıyorlar anca. Kendileri bizle muhatap olmadılar ki ayrıca ben neden olayım.

Sen kv ile ne kadar ilgili olursan, samimi olursan, kendini parçalarsan hep kötü olursun . Ciddiye alınmazsın ama arayıp sormazsan ilgilenmezsen mesafe koyarsan sen en süperisin . Bak tecrübeyle sabit . Mesafe koyun . Deveyi diken misali .
Bende bunu yenı ogrendm..

Siz önce babanızın evinde oturup terası yaptırmadılar diye oradan çıkan, sonra kp evine gidip orada da yaptırmadılar etmediler aile apartmanı deyip hali hazırea oturun diye verdikleri evden çıkan sonra da kaynın oturacak diye yaygara çıkaran üyesiniz..

maşallah karı koca ailelerden hep beklentiniz var size ne ister kredi çeker yaptırır siz çıktınız o evden.. ayrıca niye komşuya kaynana hakkında dünya laf derken kaynananıza yüz yüze sesiniz çıkmadı komşu olup biteni anlatmış siz verip veriştirmişsiniz o kadar dürüstseniz kaynanazın yüzüne de deseydiniz eşinizde demiş sen bana anlatıp tartışmadın mı diye
Cok yanlıs anlamışsınız ben babamın evinde evet oturdum 3 sene Allah razı olsn bız yaptırmadık cıktık. Ama kayınbabamın evinde bırı yaptırmasını bırak konusmadılar teklif etmediler bıle ki derdım ev davası degil. Davranış biçimi. Ayrıca ben gayet dürüstüm. Asıl arkamdan konusp komsusunu dedikodu ıcın gonderen yuzume sormayan kv.dem.benı aramayıp muhatap olmayan benı savunmayan tenezzül bile etmeyen de o. Komsu ya gidip aratmayı onlarla olanı konusabılıyorsa benıde arayıp konusabılırdi. Gidip konusu ben onlarla muhabbeti kestim dıyıp ıkı gun sonra dolma sarmaları hoş mu?

Ya olan olmuş zamanında yapılmamiş falan filan , siz kimseye bel baglamayın. Kimse size birsey yapmak zorunda değil, ev gecindiremeyecek durumda iseniz o zaman evlenme zamanıni erteleseydiniz.

Eltinize yapmiş yine size ne siz mi kredi çekiyorsunuz.

Komşuya da boyle özel konular anlarılmaz, bir zahmet oğrenin bunu eblo barkli kadınsınız anladiğım.

Eltinizi kıskandiğıniza çıkacak adinız, olay çıkarttığınız ile kalmişinız.

Siz diyorsunuz evlat ayirıyorlar diye. Ee siz de mesafe koyar yolunuza bakarsinız. Beklentiyi kesin yani özetle
Su saatten sonra beklenti kesildi ztn. Üstelik valla ister kıskanca cıksın ister istemiyor olayım Bı onemı yok acıkcası. Çünki ne yaparsam yapayım gelın yaptı oldugu için cokta onemli deıl.

Zaten anlattı bılıyorum bilerek anlattım cunkı gidip soylecektı. Onu aracı yapan ben degılım.
Bence sizsiniz kendiniz diyorsunuz bilerek anlattım gidip anlatsın diye o anlatacak o bisiler diyecek komşu tekrar size anlatacak vsvs

Bence sizsiniz kendiniz diyorsunuz bilerek anlattım gidip anlatsın diye o anlatacak o bisiler diyecek komşu tekrar size anlatacak vsvs
Ben ole gormuyorum. Çünki en basından bana komsuları temızlık yapmıyor gelmıyor dıyıp duruyormus. Yanı bu benım kulagıma geldiyse benım dedikodumu yapıp aracı yapan ben olmuyorum

Ben ole gormuyorum. Çünki en basından bana komsuları temızlık yapmıyor gelmıyor dıyıp duruyormus. Yanı bu benım kulagıma geldiyse benım dedikodumu yapıp aracı yapan ben olmuyorum
Anladım bu saatten sonra muhabbeti kesmek en iyisi

Ayrıca ben o komsunun suratına bakarmıyım asla bakmam. Ortalığa fitne sokmaya calisan kısıye ndn daha slm vereyim ben bile dusunuyorm ama ben ısterdımkı kv dende bole dusunsun ve benı arayıp kızım yanlıs anlasılma olmus sız benım evladımsınız Bı kusur ettiysek kusurumuza bakma demeliydi.

Komşu sizin ağzınızdan laf almaya gelmiş ve basarmista büyük olasılıkla sizin ona anlattiklarinizin üstüne kendisi de ekledi anlattı,kayinvalidenizin evinde olan bitenleride sizede kendisi üstüne katarak anlatmıştır.

Daha ilk dakikada ağzını açtığı an konuyu kapatıp ağzına laf vermeyecektiniz her doğru her yerde söylenmez ki kadın istediğini elde etmiş ortalığı karıştırmış kenara çekilmiş.ki bu tür ailevi sorunlar aile içinde halledilmeli .
Bu tür aile sorunlarını ozmn komsum dıyıp anlatmayacak olan ilk kv. Dem. Sen gelinin hakkında ona buna dedikodu yaparsan sonrasını toplamak zorunda kalırsın ama onu bile beceremeyecek kişi kendisi. Zaten eşimde babasıyla bunu konustu neden benım evime gidip anlatıyor o kım dedı. Ama o komsuyu bizden daha yakın gören kayınvalıdemın ta kendisi.

Back
X