Kayınvalide sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O söyleyecek siz duymayacaksınız. Siz duymayıp istediği tepkiyi vermedikçe kendi kendine delirecek. En güzeli.

Bot almayacaksın diyince cevap bile vermeyeceksin yüzüne bön bön bakacaksın, sonra da suratını çevireceksin. Kadın acaba beni duymuyor diye düşünecek, o derece. Sonra da botunu alıp giyeceksin.
Ay güldürdün benı canım cok sagol fikrini söyledıgın ıcın tamda bu sekıl yapacağım☺️

Arkadaslar sorunum kayınvalidem kayınbabam ikisi yüzünden esımle cok tartısmalarımız oluyordu artık cok şükür bayadır kavgamız yok cunku onlarla konusmuyorum ve hamıleyım nezmn onlara ıyı olsam herzmn saygılıda olsam onlar canımı sıkıcak bır yol buluyorlar en basiti kaynanam alıcagım bır bot ayakkabıya kdr karışıyor ıkı kez ayakkabı var alma almıycaksın kış bıtmıs dedı esımde Al bn alırım sana dedı yıne ısrarla napıcaksın botu dedı ama kaynanam eşimin yanında böyle yapmıyor o varken ne gerek var fln cok yapmıyo benı arayıp sormaz çocuğum olcak onunla ılgılı bır KONu gectı esım her ıstedıgını alırız dedı bnde her ıstedıgı alınamaz hayatın zorluklarınıda ogrenmelı dedım kayınvalıdemde anne konustu dedı laf sokar gıbı benden hıc bır zaman haz etmedi bn ne yapıcam bılmıyorum çocuğum dogunca herseyıne karısıcak bır ınsan torunumu alırım gezdırırım ederım dıyor ama annesı olarak bn ısın ıcınde yokum Buda benım zoruma gıdıyor yeri geldı cok karşılık verdım cunku hakedıyolardı
merhaba beim kaynanam anlattığınız kadar değil ama artık cevap vermeye evin hanımı olduğumu hissettirmeye başladım ve artık biraz geri çekilmeye başladı. Tavsiyem eşinle konuş güzelce ben de anne olucam bana da saygı duyulmasını istiyorum. Evet sen doğruyu yanlışı görüyorsun ama yetmiyor bazen de ben alıyorum eşime ben yapıyorum anne sen boşver bu meseleri kendi aramızda çözeriz demesini bilmeli bi başlangıç oldu mu eşin de sen de haksızlığa uğradığınız da karşılık verme cesaretini buluyorsunuz

Esin senin arkandaymiş o nedenle eşinle kavga etme kaynananda her gün neden sizde ? Benimkine öyle diyordu bir iki çığlık çığlığa ağlarken çocuğu bıraktım benim başım çocuk kaldırmıyor diyip bana bıraktı yarım saatten fazlasına artık tahammülü yok i yuzden kurulma kendi kendine.

Esin senin arkandaymiş o nedenle eşinle kavga etme kaynananda her gün neden sizde ? Benimkine öyle diyordu bir iki çığlık çığlığa ağlarken çocuğu bıraktım benim başım çocuk kaldırmıyor diyip bana bıraktı yarım saatten fazlasına artık tahammülü yok i yuzden kurulma kendi kendine.
Yok evım ayrı cok şükür evımın kapısından gecmıyolar hıc evıme gelmediler o konuda cok ıyıyım esımde cok ıyı bna karşı

merhaba beim kaynanam anlattığınız kadar değil ama artık cevap vermeye evin hanımı olduğumu hissettirmeye başladım ve artık biraz geri çekilmeye başladı. Tavsiyem eşinle konuş güzelce ben de anne olucam bana da saygı duyulmasını istiyorum. Evet sen doğruyu yanlışı görüyorsun ama yetmiyor bazen de ben alıyorum eşime ben yapıyorum anne sen boşver bu meseleri kendi aramızda çözeriz demesini bilmeli bi başlangıç oldu mu eşin de sen de haksızlığa uğradığınız da karşılık verme cesaretini buluyorsunuz
Esıme dedıl ztn hanı artık dedım karısmasın cocuguma bna dedım oda tamam karısmaz artık dedı ztn kaynanam karıstıgını görürsem soylıycem artık bı dur dıycem yanı gerek yok habıre böyle karısmaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X