• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam mi anormal ben mi?

myses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
18
15
38
35
K.K.T.C.
Merhabalar
11 senelik evligim kaynanama gidip kaldigimizda butun evin işlerini ve yemegiydi getir-goturusuydu cay fasli mutlak toplama vs.vs.akşama haşatim cikiyor.Arti cocuklarimla ilgilenmek doyurmak onlara ozel biseyler yapivermek vs.mahvoluyorum.hic mi kaynanalar yemek yapmaz hep baş kosede oturup ayaklarim sisti kilo aldim der!!
Ya arkadaşlar oyle agir hanim ki disari cikip gezemiyordum bi arkadasima gidip oturmaya cekiniyordum.bir kere canima tak etti ciktim geldim ki evde ne yemek var ne bisey sinirlerim tepeme vurdu yahu ben burda senin evindeyim!!bide bi morali bozuk gidip te gec gelmisim diye..
Arkadşlar bu bir senedir aramiz bozuk gitmiyordum esim yine zorluyor bayrama gidelim diye.Gidicem malesef cocuklarimin hatrina.Acaba butun bunlara ragmen kaynanan iyidir diyenlere daha ne diyim ben cok mu anormal dusunuyorum lutfen yorumlar misiniz ? tesekkurler

Kendi evi değil mi siz olmayınca ne yiyor taş mı yapmayın sizde ya da kahvaltı hazırlayın patates kızartın yorulmayacağınız şeyler yapın çocuklarla ilgilenmem lazım dersiniz surat yaparsada kendisi bilir

sen anormalsin. çünkü kaynana köşede ayaklarını uzatırken kendini paralıyosun.

kendine kıymet vermeyene kendi mantığını kullanmayana bile bile kendini ezdirene ağzını açıp bi laf etmeyene ben bişey diyemyorum artık.

Herkesin evi ayri barki ayri hrrkes kenfi isini yapsın. En bastan birsey yapmamak alistirmamak.
Gelin = hizmetci cogu kaynanaya gore.
Tevbe YARABBIM en iyi kaynana ölü kaynana diyecegim. Benim annemde kaynana... sabahtan askama kadar oturmaz ayrityetten torunun dokuntulerini toplar. Disarda oynatir 65 yasi da kadin. Bunlarda kaynana...

neden yapıyorsunuz ki
gerçi sizde çocuklarınızla gidiyorsunuz siz dayansanız onlar acıkır
onlara kadar bişeyler yapın elinizi de temizliğe falan sürmeyin
eşinize de şart koşun "gidiyorum ama kendimi paralamayacağım bu sefer.. sakın sorun çıkarma" tarzı

bütün "kaynanalar" aynı değil.ben gelinimi evimde, yerinden kaldırmam.yaparsa,bir salata ve masayı toplayıp,mutfağa koymak.çayını bile ayağına getiririm.
siz de yapmayın.oraya gittiğiniz de dışarıda yemeye çalışın ya da mümkün mertebe,hazırlanması kolay şeyleri tercih edin,çocuklarınız doyurun.
gençlik yıllarımı hatırladım.bütün bayramlarda,seyranlarda,hizmetçi gibi çalışırdım,hiç te takdir görmedim.14 senenin sonunda ilişkimi kestim.rahatladım.

not:öz kayınavalidem değil. o yapardı,ben de ona yardım ederdim.malesef biz dört yıllık evliyken,vefat etti.2.kayınvalidem,bunları yaptı.üstelik ilk eşinden kendi kızı ve gelini,+ benim 2 görümcem ve eltim olmasına rağmen,evin ilk geliniyim diye,beni az ezmediler.ezdirmeyin kendinizi.

Sen anormalsin. Cocuklarin da varmis,hizmetci olcaksan bi onlara ol..kaynana ney koca ney ..
Bayramda git,elini de birseye vurma. Iyyy etten igrendim de yat. :işsiz:

Merhabalar
11 senelik evligim kaynanama gidip kaldigimizda butun evin işlerini ve yemegiydi getir-goturusuydu cay fasli mutlak toplama vs.vs.akşama haşatim cikiyor.Arti cocuklarimla ilgilenmek doyurmak onlara ozel biseyler yapivermek vs.mahvoluyorum.hic mi kaynanalar yemek yapmaz hep baş kosede oturup ayaklarim sisti kilo aldim der!!
Ya arkadaşlar oyle agir hanim ki disari cikip gezemiyordum bi arkadasima gidip oturmaya cekiniyordum.bir kere canima tak etti ciktim geldim ki evde ne yemek var ne bisey sinirlerim tepeme vurdu yahu ben burda senin evindeyim!!bide bi morali bozuk gidip te gec gelmisim diye..
Arkadşlar bu bir senedir aramiz bozuk gitmiyordum esim yine zorluyor bayrama gidelim diye.Gidicem malesef cocuklarimin hatrina.Acaba butun bunlara ragmen kaynanan iyidir diyenlere daha ne diyim ben cok mu anormal dusunuyorum lutfen yorumlar misiniz ? tesekkurler
benimki de ayni öyle ama ben kendimi paralamiyorum kendi evime gelirse yaparim ama evine gittigimde aman her seyi ben yapayim havasina girmem.. benim annemde kaynana hic öyle bi köseye cekilip oturdugunu bilmem, aksine sz durun ben yaparim der, yaptirmamaya calissalar bile duramaz.. senin kaynanan gibilerine oldum olasi sinir olurum.. benimkinin yasi da genc daha 45 falan ama görsen 70 yasinda sanirsin öyle bi psikolojide

Çocuklarının yemeğini evde hazırla kavanoza koy götür. Orada ısıtır yedirirsiniz. Yemek saati gelince yemek yoksa dışarıdan söyleyelim de eşine. Pizza mı yoksa döner mi ısmarlayalım diye sorarsın sadece. Ne diye koşturup duruyorsun.

Merhabalar
Kaynanan normal değil.

Aynı şehirde olmamıza rağmen her gittiğimde yemeği hazır olur. Erken gidersem böreği keki vs olur. Bence senin kaynananın içinden gelmiyo. Sana güveniyor.

Sen anormalsin. Kaynanan ayaklarini uzatip oturuyorsa sende uzatmadan oturuver ama otur yani. Sen yokken napiyorsa sen varken de yapsin. Baktiniz ac kalicaksiniz alin cocuklari esinizi disari gidin. Luks olmasina gerek yok karninizi doyurursunuz. Ezdirme kendini

Ben gidip kalmıyorum ama bazı aksamlar yemege gıdıyoruz İş çıkışı
bi gidiyoruz daha yemekler olacak, yemekler pişecek salata yapılacakta ohooo

bütün gün calısıyoruz bız evde bıle 6 en gec 6.30da yemek yıyoruz degıl 6 da yemege baslıyalım o yuzden bı suredır eve gıdıp evden 7.30 gıbı gıdıyorum ben annemın evınde yapmıyorum sonucta calısıyoruz dıye bıze kolaylık olsum hemde beraber olalım dıye cagrıyolar bende fazlamı uyanıgım bılmem ama :D

Misafir değilmisin ? Sen çekil otur köşede. Çok yaşlıdır yapamıyodur ozaman anlarım. Kendini boşuna paralamışsın. Ben kayınvalideme gideceksem eğer arar ne yemek yapayım der. Taviz tavizi doğurur. Ben misafirim o ev sahibi,bunu belli etmek lazım.

Çocuklarının yemeğini evde hazırla kavanoza koy götür. Orada ısıtır yedirirsiniz. Yemek saati gelince yemek yoksa dışarıdan söyleyelim de eşine. Pizza mı yoksa döner mi ısmarlayalım diye sorarsın sadece. Ne diye koşturup duruyorsun.
ben de bunu önerecektim.
kesinlikle böyle yap M myses
kendinize de bi gün hazır çorba bi gün makarna bi gün dışardan filan ohh miss gibi sen de bacaklarını uzatır oturursun.

Merhabalar

Bence siz de yapmayın. Çocuklarınızı çıkarın, dışarda yedirin.

Siz yokken kendilerine yemek yapıyor sonuçta değil mi? Demek ki biraz kapris yapıyor.

Büyüklere yardım etmeyi severim ama kullanılmaya yokum.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım benim anneannem 73 yaşında kadın ve asla gelinlerine yüklemez hiçbi şeyi ya. Hatta biz deriz sen otur biz yapıcaz gençler olarak ama o asla oturmaz asla! Yeter hizmetçilik yapmışsın yapma arkadaşım.Hayır bi anda prensese dönüşüp hizmet bekle demiyorum ama bir tek sen yapma. Senin gibi gençleri kaldır beraber yapın ve çocuklarımla ilgilenicem deyip kenara çekil. Çocuklarım var diyosun. İlerde çocuklarının kafasını ben şöyle hizmetçiyim diyerek ütülemezsin böylece. Çocuklarına da annelerinin kendi kararlarını saygı çerçevesinde uygulayan mükemmel bir anne olduğunu göster.

• Beğen
Reactions: anu
Merhabalar

hazir bayram ustu evden bikac pasta borek yap gotur. senin yaptikalrina ek olsun diye getirdim falan de.
dahada hic bisey yapma, icin icini yer eminim hemde kurban bayrami ama yapma. gelen misafir oylece kalsin ortada. muhakkakki sana laf ederler geline bak derler ama gelecegini kurtarmak adina yapma derim.
ve kurban bayraminda asla ve asla ilk gun gitme, ikinci gunde gitme yada gec git. yoksa butun et iside sana kalir.
ben kv evinde taa ilk baslarda butun iyi niyetimle her isi yapiyordum taki annemler misafir genele kadar. annem benim degil kcnin evine misafir geldi, kadin afedersiniz kicini kaldirip hicbirsey yapmadi, yemeginde tarlisinida ben yaptim, annesinden cikmayan gorumce ogun taa misafirlerden sonra geldi. o gun bitti is olayi bende. zaten iki yilda bir gorusuruz, artik onuda gorusmeyip gidince ayaklarimi uzatip oturmayi dusunuyorum. hak edene hak ettigi gibi muamele.

Back
X