Kızlar iyi geceler sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Bana fikir verin lütfen...
Kaynanamla farklı şehirlerde yaşıyoruz 10 gündür bizde kendisi tatile geldi bende iyi hoş olsun rahat etsin diye ( birde işime karşılamasını hiç sevmediğim için ) hiçbir işi ellettirmem sen otur ben yaparım sen zahmet etme yorulma derim anne gibi severim (severdim) ama şu zon zamanlarda birkaç gündür sürekli fısır fısır konuşuyorlar eşimle. Geçen gün çok yorgundum biraz erken uyudum baktım fısır fısır birşeyler anlatıyor tam duyamıyorum da sonra bir anda salonun kapısını kapattılar sesi hiç duymadım eşim yatağa gelince sordum hiç öyle konuştuk ana oğul dedi öylesine şeyler gizli gizli mı konuşulur ? Ertesi gün ben yaşlarındayken hiç konuşma yok herkes telefonla oynuyor ben odadan bi cikiyorum mutfağa biryere yine fısır fısırlar ben gelince susuyorlar bir degilyiki değil üç değil artık eşim de anlatmıyor birşey o kadar sinirlerim oyunuyor moralim bozuluyor ki gün içinde suratım bütün gün asık dolasiyorum bende pis binhuyum da bir kere soğursam birdaha ısınmıyorum. Bana bir akıl verin normal bir şey mi bu yapılan...