• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam napmaya çalışıyo anlamadım gttı

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
yaa sizdede mi böle kaynanalar? oglunu benden kıskanıyo hdı bunu gectım buna sabredıyorum ama tuhaf bı kadın sreklı elı esımın gobegınde kurban olurum senın gbegıne demeler boynundan sapur supur opmeler sreklı ortalıkya kaynanamın iç çamasırları normal mı bu kadın yaaa? ben ne zamn hastalansam esım bnımle ılgılencek dıe oda hastalanıyo her gun tnsıyonu cıkıyo napmaya clısıyo anlamıs değilim

Al benim kayınvalidemden 1 tane daha. Varsa yoksa oğlu sen düşmanısın onun oğlunu elinden aldın. Ben de seninle aynı durumdayım ve her gün yaptığı ya da dediği şeyler yüzünden sinir krizi geçiriyorum.

Al benim kayınvalidemden 1 tane daha. Varsa yoksa oğlu sen düşmanısın onun oğlunu elinden aldın. Ben de seninle aynı durumdayım ve her gün yaptığı ya da dediği şeyler yüzünden sinir krizi geçiriyorum.

yaaa ÇILDIRCAM YNI BU SADECE DEWEDE KULAK INANAMAZSIN

yaa sizdede mi böle kaynanalar? oglunu benden kıskanıyo hdı bunu gectım buna sabredıyorum ama tuhaf bı kadın sreklı elı esımın gobegınde kurban olurum senın gbegıne demeler boynundan sapur supur opmeler sreklı ortalıkya kaynanamın iç çamasırları normal mı bu kadın yaaa? ben ne zamn hastalansam esım bnımle ılgılencek dıe oda hastalanıyo her gun tnsıyonu cıkıyo napmaya clısıyo anlamıs değilim

maaalsef var canım bu tipler ama bazısı inadına yapsada bazısı alışkanlıktan yapıor sewişme tarzları böle oluo anne oğlun:) ama seninki inattan yapıo dediğine göre bu rahatsızlığını eşine belirtebilirsin yada o öpünce yaaaaaa kıskanıoorum kocamıı diye sende öp :)

maaalsef var canım bu tipler ama bazısı inadına yapsada bazısı alışkanlıktan yapıor sewişme tarzları böle oluo anne oğlun:) ama seninki inattan yapıo dediğine göre bu rahatsızlığını eşine belirtebilirsin yada o öpünce yaaaaaa kıskanıoorum kocamıı diye sende öp :)

bu dediğini yapsaamm duymuucam laf kalmaz heralde:) sakayla karısık ne arsızlıgımı koyar ne baska bıseyi esıme solesem esım napıcakkı operken annesnı ıtcek halı yok hem o zamn ben fenaa olmazmıyım annemden bıle kıskanıyo dıycek :)

Yani insanın annesi boynundan da öperr kafasından da, anlamadığım sey iç çamaşırları?

zannedersem kayınvalideniz sizinle aşık atmaya çalışıyor.
benim kayınvalidem iyi kadındır özünde.
ama bunun bir kaç doz düşüğünü yaptığına şahit olmuşluğum vardır.
ama çok fazla umursamam.
eşim anne babasına karşı sevgisini pek gösteremez,
haliyle kv cesaret edemez mucuk mucuk davranışlara :27:
ama eltimin yanında kaynımı:''oğluuumm,itin olurum senin,sen zayıfladın mı aman da aman kıyamam'' deyip oğlunu göğsüne bastığını bilirim :27:
bi kerede yazın onlara gitmiştik.
kayınbabam araba pazarındaydı,eşimde ekmek almaya gitmişti,
kv ve ben uyandık.bende pamuklu kumaştan gecelik giymiştim,öyle transparan,saten falan değil.
bildiğimiz diz altı kısa kollu gün içinde evde de giyilebilen bişey.
kayınvalidemin altında da dapdar tayt: )))
(bu arada ikimizde tesettürlüyüz)
kayınvalide beni görünce;
''aman bende değişmeyim üstümü,oğlumdan mı utanacağım'' dedi.
başladık birlikte sofrayı kurmaya: )
eşim eve girdi gözlerini kapadı:''anneeee :47: git altına etek giy bu ne hal yaw,tavuk gibi bacaklarını sergilemişsin'' diye yarı şaka yarı ciddi kızmıştı :27::27:
iç çamaşırı deyince aklıma geldi anlatmak istedim: )

tabi dediğim gibi kayınvalidem abartmadığı için çok da gözüme batmıyor,gülüp geçiyorum.
sevmesi neysede,iç çamaşır sergileme olayı garibime gitti benim :44:

kocasından ilgi göremeyip kendini bu şekilde tatmin etmeye çalışan kaynana sendromu bence sen eşine çok ayıp benim annem böle yapsa ben utancımdan yerin dibinie girwrim de bakıyım ne tepki vercek çok ayıp ben çamaşır sererken bile iç çamaşırlar görünmsin diye önünü kapatıyorum :30:

zannedersem kayınvalideniz sizinle aşık atmaya çalışıyor.
benim kayınvalidem iyi kadındır özünde.
ama bunun bir kaç doz düşüğünü yaptığına şahit olmuşluğum vardır.
ama çok fazla umursamam.
eşim anne babasına karşı sevgisini pek gösteremez,
haliyle kv cesaret edemez mucuk mucuk davranışlara :27:
ama eltimin yanında kaynımı:''oğluuumm,itin olurum senin,sen zayıfladın mı aman da aman kıyamam'' deyip oğlunu göğsüne bastığını bilirim :27:
bi kerede yazın onlara gitmiştik.
kayınbabam araba pazarındaydı,eşimde ekmek almaya gitmişti,
kv ve ben uyandık.bende pamuklu kumaştan gecelik giymiştim,öyle transparan,saten falan değil.
bildiğimiz diz altı kısa kollu gün içinde evde de giyilebilen bişey.
kayınvalidemin altında da dapdar tayt: )))
(bu arada ikimizde tesettürlüyüz)
kayınvalide beni görünce;
''aman bende değişmeyim üstümü,oğlumdan mı utanacağım'' dedi.
başladık birlikte sofrayı kurmaya: )
eşim eve girdi gözlerini kapadı:''anneeee :47: git altına etek giy bu ne hal yaw,tavuk gibi bacaklarını sergilemişsin'' diye yarı şaka yarı ciddi kızmıştı :27::27:
iç çamaşırı deyince aklıma geldi anlatmak istedim: )

tabi dediğim gibi kayınvalidem abartmadığı için çok da gözüme batmıyor,gülüp geçiyorum.
sevmesi neysede,iç çamaşır sergileme olayı garibime gitti benim :44:

oda ayrı bi komikmişş bi anlasam napmaya çalışıyo oğlu yaniii bız uc kız kardestk we ben annemın ıç çmısırlarnı hç ortada grmedm bu bı grip

kocasından ilgi göremeyip kendini bu şekilde tatmin etmeye çalışan kaynana sendromu bence sen eşine çok ayıp benim annem böle yapsa ben utancımdan yerin dibinie girwrim de bakıyım ne tepki vercek çok ayıp ben çamaşır sererken bile iç çamaşırlar görünmsin diye önünü kapatıyorum :30:

du soluyorum şimdi :) bilmiom nıe toplamıyo diyoo ne dıckki

oda ayrı bi komikmişş bi anlasam napmaya çalışıyo oğlu yaniii bız uc kız kardestk we ben annemın ıç çmısırlarnı hç ortada grmedm bu bı grip

ben kayınvalidemin dantelli dantelli rengarek iç çamaşırlarını çok gördüm ama oğlullarının yanında hemen toplar.
sizinkinin amacı ne anlamadım.
eşinize bir sorun oldum olası mı böyle yoksa evlenince mi gelmiş bu rahatlık?
alışkanlıkta olabilir yani oldum olası böyle olabilir

koca adam olmus ne oyle sarılmalar opmeler yakısmıyor kim ne derse desin bazıları ne var oglum benim diyorda yahu hicbir kız annesi boyle sapur supur degil kızlarına demekki erkek annelerinde kıskanclık var cok itici ya kuma gibi davranıyorlar

Son düzenleme:
Off yaa bu kaynanalar gerçekten sorunlu ya anlamıyorum yani :(
Benim kanım şu yönde ki Şimdi bunlar gençler güzeller kocaları genç falan filan sonra yaşlanıyorlar ve bir bakıyorlar gencecik kendi istediği gibi yetiştirdiği yakışıklı hayalindeki erkek.
Yani resmen sevgilileri olarak görüyorlar buna da oğlan sevgisi bir başka diye isim takıyorlar.
Kendilerine bağımlı yetiştiriyorlar resmen benim kaynım hala daha annesinin koynunda yatıyormuş 20 yaşında çocuk yani.
Benimkide annesine düşkün bi kere boynundan öpüyodu annesini beynimden vurulmuşa döndüm görünce sesimi çıkarmadım ama bir daha görürsem uyarıcam ne bu böyle yani al bi de koynuna yat tam olsun :20::20:

Canim ya....

Bizimkisi de ilk evlendigim siralar ogluna sarilir piskin piskin bana bakar sonrasinda da "kiskancliktan catladin degil mi" derdi.

O kadar cok sinir olurdum ki .... En sonunda yine ayni seyi yapti "anne sevgisiyle karisinin sevgisi bir olmaz olamaz zaten,seni annesi oldugu icin beni de hayatina bir yon verip artik aile olmak istedigi icin seviyor, beni askla seviyor seni saygiyla seviyor "dedim ve bitti....

Oglunu paylasamayacaksan al koy vitrine.....

Benim kaynanam da oğlunu kocası sanıyor. Eşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda annesine iç çamaşırı alıyordu deliriyordum. Sonra da sen ver anneme, sana hediye aldım de diyordu. Bir erkek annesine iç çamaşırı alır mı ya?

Oğlunu yanında açık açık herşeyini anlatıyor. Misal, dün baban yaklaştı bana, yok dedim vs. Gülerek anlatıyor bunları.

Adet günlerinde çok kanaması olduğunu söylüyor... Çok iğreniyorum çok.

bencede öpsün yani oglu öper severde. benimde oglum ilerde evlensin evlendi dyie karisi kiskanir diye öpmeyecek miyim yani ?
hem niye kiskansin ki bu fikir bile sapikca, ha kaynananin kiskandirma maksatli yapmasi da sapiklik , yani ne amacla niye kiskanim.
ama daha ileri derecelerini gördügüm icin bu olaylar bana hafif kaciyor. yani gelini ile oglu beraber market alisverisine gitti diye evde ayilip bayilan tansiyonu cikan kaynanalar var bunlar ne ki:27:

beternı grmedımmı sankı kadın bız tatıle gderken kıyametı koparrdı :) bnde cok sıkıldım bnde gelsem flan yok sen hstasın gtmeyın falan ha bole adetını falan bnmkıde soler hıç utanmaz menepozda oldugu fln bılır eşım:)

Benim kaynanam da oğlunu kocası sanıyor. Eşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda annesine iç çamaşırı alıyordu deliriyordum. Sonra da sen ver anneme, sana hediye aldım de diyordu. Bir erkek annesine iç çamaşırı alır mı ya?

Oğlunu yanında açık açık herşeyini anlatıyor. Misal, dün baban yaklaştı bana, yok dedim vs. Gülerek anlatıyor bunları.

Adet günlerinde çok kanaması olduğunu söylüyor... Çok iğreniyorum çok.[/QUOT

çok kötüüüü!..
kayınvalidemi öpüp başıma koyasım geldi vallahi...

beternı grmedımmı sankı kadın bız tatıle gderken kıyametı koparrdı :) bnde cok sıkıldım bnde gelsem flan yok sen hstasın gtmeyın falan ha bole adetını falan bnmkıde soler hıç utanmaz menepozda oldugu fln bılır eşım:)

kaynanan menepozda mı,peki nasıl kanaması çok oluyor:44:

Back
X